A & S

20.07.2012

pari kuvaa jekusta ja uusista kirjaimista mitkä on meijän sängyn yläpuolelta :)) isot kirjaimet ostin stokkan alesta 5e kipale ja pikku & oli normi hintaisena 5e. Kiinnitin seinään kaksipuolisella teipillä mikä on tarkoitettu julisteille, mutta tosi hyvin pysyy kiinni :)

Muokkasin erittäin hienosti huonosti yhden kuvan kun halusin nähdä miltä punertavat hiukset mulla näyttäisi :D Tosiaan tykkään nykyisestä väristä mutta tää on ollu reilusti yli vuoden ja siinä kohtaa alkaa tulla kyllästyminen.. punainen ois sellainen väri mihin kyllästyn nopee varmaa, tummemmaksi en halua, liukuväriä ei todellakaan eikä blondeja enää… tiedän minkälaiset oikeastaan haluisi mut sellaisiin on melkein mahdottomuus löytää pidennyksiä. Mutta syvällisemmin alan miettimään täsä asiaa vakavemmin syksyllä kun nykyiset pidennykset menee huonompaa kuntoon ja hankin sitten uudet.


93 Responses to “A & S”

 1. iiinis sanoo:

  kuin paljon sulla on teippejä päässä ja kuin ”leveitä” ne on :-) mulla tuntuu ettei mahu paljoo enempää ja mulla on vaan joku 5-6 pari kolme senttii leveitä teippiosioita päässä.. entä takkuuntuuko sulla sieltä juuresta tukka kun hiukset kasvaa ja ne pidennykset valuu, mulla tulee sellasia ihme takkupalloja ja se on niin ärsyttävää..

  • Uino Uino sanoo:

   paljon :D en oo laskenu.. ne on 2-3,5cm. Ei mul oo ikinä takkuuntunu, riippuu ihan omasta hiuksesta ja onko liian pitkä huoltoväli :)

 2. Tikruh sanoo:

  Mikset vaan voi kasvattaa sun hiuksia niin pitkiks ku haluat nii ei tarvis miettiä hiustenväriä sen perusteella että mihin saa pidennyksiä? Vai eikö sun hiukset vaan kasva tiettyä pituutta pidemmäks?

  • Uino Uino sanoo:

   vaa kasvattaa :DD ei kasva kun en tykkää lyhyistä hiukset, nää on ehkä vuoden päästä sellaiset että on hyvän pituset

 3. anni sanoo:

  miks et _todellakaan_ haluu liukuvärjättyjä ? etkö tykkää vai onks siin joku muu jutska..? ja sopis kyllä noi punaset mutta enemmin tykkäsin taino tykkään noist sun ruskeista =) mun mielest sulle just sopis liukuvärjätyt ! mutta joo oot kyl kaunis vaikka sul ois ihan millanen vaa tukka :D !

 4. låååål sanoo:

  ei millään pahalla mut ÄLÄ VÄRJÄÄ PUNASEKS! mielummin se nougat =)
  ja kyl huomaa et jos kirjotat tänne esim. ”ostin tänää tämmösen paidan, mitäs tykkäätte, mä tykkään ite tosi paljon” ni kaikki kommentoi ”ihanaihanaihana paita sopii sulle tosi hyvin♥♥♥♥” ei oo pokkaa kaikilla kertoo omia mielipiteitänsä vaan pitää yhtyä just suhun vaik ei oikeesti tykkäiskää siit mistä sä!

 5. EDI sanoo:

  hei millä kuvankäsittelyohjelmalla muokkaat sun kuvia?:)

  ps. punaset sopii sulle tosi hyvin :)

 6. :DMOI sanoo:

  kaunis oot, mutta ei pahalla mun mielestäni sulle ei sovi nii hyvin punaset :):)

 7. maijuli sanoo:

  onko sulla teippipidennykset vai mitkä ? mulla on ittelläni ja tykkään hirveesti :) osaatko sanoo paljonko niitä teippejä voi laittaa päähän ku haluisin enemmän ? ja kuinka ylös ne voi laittaa & kuinka lähelle ohimoita :)

 8. Leena sanoo:

  Katoinki jo videolla noita kirjaimia, ihanat!! Ja vitsi sulle sopis ton väriset hiukset…oih! (:

 9. vansku sanoo:

  näytät jotenki siltä idolsin martta hakalalta vikassa kuvassa :DD oot tosi kaunis !

 10. ami sanoo:

  Joku kysyi että mikset unohtaisi pidennyksiä ja kuvittelin sulle tuon tummanpunasen tukan ilman pidennyksiä ja suorana… Kyllä! Mun mielestä sopis todella hyvin mutta makuasioita ;D

 11. anonyymi sanoo:

  Mistä noi leopardi täkkipussit ja tyynynpääliset on? makeeet!!

 12. Taru sanoo:

  kyllähän nuo sopisi siulle ihan älyttömän hyvi(!), mutta itelleni värjättiin kirkkaan punaseks koko pää ja se väri oli punanen noin 5 päivää. siitä on kylläkin jo jotain 3 vuotta, en sitten tiiä onko värit parempia vaiko huonompia vai ei mitään eroa. ihan tässä viime kuukauden sisällä värjäsin otsahiukset just tuollasella sävyllä ja ne kesti jonkun kuukauden hyvänä:) oma mielipide on se että ei ehkä kannata ellet oo valmis värjäämään vähän useammin… voisit ehkä kokeilla eri sävyisiä ruskeita?:) ne sopii siulle ni taivaallise hyvi!<3

  ps. oot ihana<3 !

 13. Ira sanoo:

  Miten laitat sun hiukset noin kivasti :) mäki haluun :* oot tosi nätti ja punaset on ihan älyttömän hienot :)

 14. noora sanoo:

  Toi väri minkä oot muokannu tähän on täydellinen ja haluaisin semmosen värin.. mulla on nyt punaruskeeväri päässä ja tarviisin vinkkiä millä (kaupan)värillä tulis ees melkeen tommonen? Ja minkä merkkinenhiusväri ois hyvä?en haluais mitään kirkkaan punasta…

Kommentoi