Rapunzelin uudet hiukset

02.08.2012

Kerroinkin pari päivää aikaisemmin että nyt torstaina tulee kivaa postausta pidennyksiin liittyen, rapunzelofsweden halusin tehdä mun kanssa yhteistyötä ja sain heiltä kokeiluun pidennyksiään :) Oli ihan jännää saada koittaa välillä heidänkin tukkaansa, sillä niin monet sieltä tilaavat ja jotka eivät, kyselevät monesti minulta vinkkejä ja apua. En ole osannut hirveästi neuvoa, kun siitä on reilusti yli 1,5 vuotta kun heidän jatkojaan käytin. Ekana tulee video eiliseltä, missä oli vielä vanha kulunut väri ja omat hiukset, lopussa sitten jälkeen videota ja kuvia. 

Tämä oli myös mainio koittaa jotain erilaista hiuksiini, eikä sitä samaa tumman ruskeeta joka kerta.. olen alkanut vähän tympiintyä siihen oikeastaan :D

Yhdessä pidennysnipussa on 100g hiusta, se ei riitä hyvin tuuhennokseksi mutta mulle menee päähän aina n.170-180g :) Nytkin meni melkein kummatkin teippipidennys paketit. He lähettivät minulle toivomani värit, eli #4 joka on tummanruskea ja #P6/60 jossa on vaaleata ja keskiruskeeta. Halusin vähän eloisuutta ja raitoja hiuksiini, nyt on kolmea eri väriä pääsä :) Jos joku tarvii apua pidennysten laittamisessa, siihen ei tarvitse muuta kuin kaverin ja täällä on ohjeistusfilmejä.

Ylhäällä näkyy kahdet eri pidennykset ja alhaalla tulos kun ne sekoitetaan.

Paketin mukana myös tuli hauskan näköinen harja joka on tarkoitettu takkujen poistamiseen :)  Ekaa kertaa toivon että tulisi takkuja, niin pääsisin vähän koettelemaan tätä.

 Yöllä en saanut melkein nukutuksi, en ole yli vuoteen tehnyt hiuksilleni muuta kuin värjännyt tyveä, niin raidat oli aika iso juttu mulle. Kaisa tuli tänne 11.00 aamulla ja alettiin raidottamana urakalla! Tai Kaisa alko… mä katoin teeveetä ;D

 Pää täyteen tiheästi raitoja, joka toinen 9% blondorilla ja joka toiseen poimittiin mun omaa hiusta jonka väri oli haalistunut ja kivan vaalea (samaa väriä kuin raidoitetussa pidennyksessä ruskea osia) tyvi ja loput pituudet värjättiin saman värisiksi kuin  tumma pidennys 5/9 ja 6/9.

Ei yhtään folioita :D ?! Ehkäpä pari…

Kaisalle tuli vähän kirie töihin kun mun hiuksissa meni tunti pelkästään laputtaa, joten se laitto mun niskaan pidennyksiä ja loput mä laitoin peilien kautta itse.

Tässä lopputulos huonosti otettuna sisällä  :) Päätin ottaa vielä kiharrettuna ja edestäpäin kuvan, mutta alhaalla olevasta videosta ne näkyy tietty parhaiten.

Älkää kiinnittäkö huomioon mun villeihin kiharoihin, kun kiharsin ne pari min ennen videoo ja yleensä harjaan ne vielä enemmän laineiseksi. :D Rakastan näitä uusia hiuksia ja pidennyksiä niiiiin paljon! Odotan vaan innolla että pääsen ekan kerran pesee pään laiton jälkeen, niin ne turpoo vähän ja tulee luonnollisemmat. Kun nyt ne on suoraan paketista laitettu, niin on yli sileät :)

Mitäs te ihanaiset oikein ajattelette? Laitoinkin aamulla jo FB:hen kuvaa ja ainakin paljon peukut näytti siellä menevän ylöspäin <3


212 Responses to “Rapunzelin uudet hiukset”

 1. Petra sanoo:

  Tosi ihanat hiukset (: ! Mut mulla on kyl vähän huonoja kokemuksia noista Rapunzelin teippipidennyksistä, nimittäin kävin kampaajalla laittamassa ne teipit kiinni mun päähän, niillä olin 2 kuukautta, aika ”hamppuseks” meni jo siinä ekan kuukauden aikana vaikka niitä hoidinkin hyvin, mut sitte pahinta oli kun menin samalle kampaajalle ottamaan ne teipit pois päästäni niin teipit eivät millään meinanneet irrota päästäni ja kampaajalla olin yhteensä kolme tuntia ! Siellä oli kaks kampaajaa jotka kummatkin yritti repiä niitä mun päästä. Lopulta mun pää laitettiin täyteen öljyä ja sitten ne vasta lähti, mut piti niitä sillonkin vielä vähän repiä… Sit vähän ajan päästä luin yhen blogia jolla oli kans ollu rapunzelin teippipidennykset ja hänelläkään ei kuulemma lähtenyt teipit muuta kuin öljyn avulla… Taitaa siis vika olla niissä Rapunzelin teipeissä :/ Mut toivottavasti sulle ei käy niin nimittäin se oli aika helvettiä se kolmen tunnin pään repiminen :D.. Luuliin jo et lähen sieltä kampaajalta kaljuna :D

 2. mari! sanoo:

  Noita harjoja saa aurinkolahden salon sorellasta hintaan 14.90 tiedoksi vaan jos tykkäät :)

 3. Eve sanoo:

  vähänkö upeat noi sun uudet hiukset<3 ja kiitti paljon kun laitoit ton linkin tohon et missä on niit pidennysten kiinnitys videoita! ja vielä kerran ihanat hiukset ja ihana aino :))

 4. Sanna sanoo:

  Kuinka kauan jouduit odottamaan teipit laitettua että sait mennä suihkuun? :)

 5. Iiks sanoo:

  Millä värillä värjäsit ton ruskeen? Harmittaa ku ettiny sopivaa väriä ku itellä samanväriset eli #4 pidennykset ja oman pään väri aina väärä… :(

 6. linda sanoo:

  Hei noi näyttää yli ivoilta jatuuheilta! Mulla onjust et haluidin tuuheet tilata koska omat kuitenki nii ohuet ja lyhyet odaatko neuvoa paljoko noita täytyisi tilata?:)

Kommentoi