Hiuksille tarvetta?

02.10.2012

Kiinnostaisiko ketään voittaa itselleen pidennykset?! No nyt jollain on siihen mahdollisuus ja alhaalla on pitkät ohjeet, joten lukekaa huolella :) Voitte valita joko hiusnauhan, teippinauhan tai clip-on pidennykset palkinnoksi :)

 

1. Tykkään RapunzelOfSwedenin FB sivuista TÄSTÄ

2. Mene Rapunzel Of Swedenin sivuille ja etsi vasemmalta sivupalkista itsellesi mieluisa pisennys ja väri.

3.  Palaa blogiini ja linkitä tuote kommenttiboksiini ja perustele valintasi.

4. Saat toisen arvan linkkaamalla tämän postauksen blogissasi, muista tietenkin linkittää myös kyseinen postaus samaan kommenttiin, missä kerrot arvonnasta.

5. Jos seuraat blogiani UinoFacebookin / Bloglovinin tai Blogilistan kautta, niin siitä saat 2 lisäarpaa. Muista tästäkin mainita erikseen kommentissa ja laittaa lopuksi sähköpostiosoitteesi. :)

Tässä esimerkki:”Facebookista tykätty ja itselleni valitsin nämä pidennykset: http://www.rapunzelofsweden.fi/teippipidennykset/rapunzel-original-quick-easy/4-hiustenpidennys-quick-easy-teipilla . Minulla on ollu jo kauan teippipidennykset ja värikin on juuri sama kuin itselläni! Blogia ei ole, mutta seuraan blogiasi bloglovini kautta :) Uin0@windowslive.com   ”

 

 

 


839 Responses to “Hiuksille tarvetta?”

  1. Sari Satu sanoo:

    http://www.rapunzelofsweden.fi/clip-on-pidennykset/rapunzel-original-suora/2-clip-on-hiustenpidennys?group=prod_prod_grp-s1%2F1139

    Tarvitsen pidennyksen koska mulla on kamala stressi,ja hiukseni tippuvat päästä. :( siksi en uskalla kokoaikaisia pidennyksiä ostaa, kun menee loputkin karvat katoaa…. töissä en noita pitäisi vaan vapaalla, ihan vaan itsetunnon kohokkeeksi. Kiitos ihanasta blogista, diggailen ihan FB:ssäkin sitä ;)

  2. Janita sanoo:

    Olen omistanut aina suhteellisen pitkät ja hyväkuntoiset hiuksen mutta menin jokunen kuukausi takaperin parturiin ja pyysin että pituutta ei otettaisi pois koska en osaa pitää lyhyitä hiuksia. No pyynnöstäni huolimatta tämä parturi leikkasi puolet hiusteni pituudesta pois.

Kommentoi