Totuus löytyy pakkelin alta

20.11.2012

Moni on varmaan jo lukenut kuinka ihana Veera aloitti blogissaan ihanan vaikutuksen, jossa bloggaajat laittoi itsestään meikittömiä kuvia blogiinsa :) Itseltäni tämä vaati rohkeutta, mutta ajattelin nyt ottaa puput pois pöksyistä ja vihdoin laittaa meikittömän kuvan sekä meikillisen, jotta meikin vaikutuskin näkyy. Itselleni meikki on aina ollut jonkinlainen suojamuuri, koska minulla on blondit lyhyet ripset (jotka on nyt kyllä värjätty) ja nuoruudesta finniarpia naama täynnä (pakkomielle finnien ja arpien repimseen…) Musta tämä oli ihan mahtava idea ja on saanut aikaa monessa blogissa paljon keskustelua ja haasteita aikaan! Niimpä minä haastan myös teidän kaikki lukijani laittamaan blogiinne kuvan ilman meikkiä ja jos haluaa, sen saa myös tähän linkittää minulle :)

Itse en muokannut kuvia muuten kuin pienentämällä ja valaisemalla meikattua kuvaa, sillä valo oli jo sen verran kadonnut että kuvasta tuli tosi tumma. Minäkin olen normaalli ihminen, nenänaluiset punottaa, mustapäitä, pari pientä finniä, epätasainen ihon väri ja finniarpia. Voi kumpa voisin viihtyä enemmän ilman meikkiä :)


87 Responses to “Totuus löytyy pakkelin alta”

 1. Emilia sanoo:

  Oot todella kaunis ihan ilman meikkiäkin :) Kadehdin! Miun postaus löytyy täältä: http://emilia-onedayatatime.blogspot.fi/2012/11/naked-truth.html :)

 2. nin sanoo:

  Miks sulla ei oo enää ripsienpidennyksiä? :)

 3. Nimetön sanoo:

  Oot aivan upee meikin kanssa ja ilman!! Pakko kysyä että mitä meikkivoidetta käytät, ihostasi tulee niin tasainen,väri on täydellinen ja muutenkin upean näköinen?

 4. jonnaai sanoo:

  voi kun oot kaunis ilman meikkiä!!:)

 5. Nimetön sanoo:

  kerro ihmeesi mikä on meikkivoiteesi :)? peittää sika hyvin

 6. ano sanoo:

  en tiiä onko tää ny kauheen kohteliasta sanoa näin enkä missää nimes tarkota tätä pahalla mut mun mielest näytät paremmalta meikattuna :)

 7. sofia sanoo:

  ootpa nätti ilman meikkiäkin :)! tässä mun meikitön postaus :

  http://fashionsituation.blogspot.fi/2012/11/without-makeup.html :)

 8. Sara sanoo:

  Olet kaunis ilman meikkiäkin <3

  Oma postaus: http://lifeisareasontobehappy.blogspot.fi/2012/11/naked-truth.html

 9. Martta sanoo:

  Here I am. No make up!

 10. miia sanoo:

  Olet upea ilman meikkiä!

  http://miiajosefiina.blogspot.fi/2012/11/naked-truth.html
  Tässä linkki mun meikittömään nassuun :)

 11. Nimetön sanoo:

  Oot upeempi ilman meikkiä! huikean kaunis.

 12. Teija sanoo:

  Olet raikkaamman näköinen ilman meikkiä :) ja onko meikkivoiteesi hiukan liian vaaleanpunainen..? Koita laittaa sekaan/ostaa kellertävämpi ja raikkaamman värinen voiden, ei näytä niin naamiolta…
  Miksi tuo vaihtuva kuva; meikkiä/ei meikkiä? Inhottava räpsykuva…josko sittenkin sillä tekemistä että ei tarvii olla pleiniä kuvassa….kun ei voinut laittaa sitä pelkkää no makeup- kuvaa tänne…

  • Uino Uino sanoo:

   siis mulla vaan kellertävää meikkivoidetta, valaus hämää varmaankin…. :D piti laittaa pisteitä kun säkin niistä näytät tykkäävän…

 13. Anni sanoo:

  Äh. Tässä se nähdään. Paljon nätimpi ilman meikkiä.

  Ja siistiä, miten moni tähän lähtee mukaan, joten kyllä sitten minäkin, on sen verran hyvän asian puolesta koko tempaus!

  http://muutakinkuintanssia.blogspot.fi/

 14. Nimetön sanoo:

  rohkeeta tehdä tälläinen postaus, mutta meikitön kuva näkyy vain hetken paikallaan tuon animaation takia ja se on tyhmää :( vähän kuin piilottelisit sitä kuvaa.

 15. Laura sanoo:

  Oot tosi kaunis Uino oli meikkiä tai ei:)

 16. nera sanoo:

  Olet mun mielestä vielä kauniimpi-jotenkin enkelimäinen- ilman meikkiä!

 17. petra sanoo:

  haha vähän myöhään kommentoin mutta luen postauksia hieman myöhässä… :D

  itse oon enemmän luonnollisuuden ystävä kuin sellainen että käyttäisin paljon meikkiä, ja ihan pakko sano että mun mielestä oot SUPERkaunis ilman meikkiä, kauniimpi kuin meikillä :) mutta tämä on oma mielipiteeni!

Kommentoi