Värikäs Samsung GALAXY S III

11.12.2012

 Hirmuisesti on tullut kyselyä tästä uudesta puhelimesta ja nyt saatte siitä kuulla vaikka mitä kivaa :) Nimittäin mähän olen Indiedaysin ja Samsungin kanssa yhteistyökamppiksessa, jonka ansiosta käsiini pääsi suloista suloisempi viininpunainen Samsung GALAXY S III. Musta tää on ehkä jo jollain asteikolla pelottavaa, kuinka kiintynyt olenkaan tähän puhelimeen tässä päivien aikana. Ensi silmäyksellä rakastuin sen ulkonäköön, ihanan iso, mutta todella siro ja kevyt. Vaikka valitsen kaiken mahdolliset elektroniikan mustana tai valkoisena, niin toi väri oli todella ihana ja tuntuu sopivan täydellisesti jopa mun hiuksienkin kanssa. :)

Okei, vihaan uusia puhelimia yli kaiken, mutta vain sen takia koska ensimmäiset pari päivää olen sen kanssa ihan käsi. Käyttöjärjestelmä on ihan uusi, kaikki jutut on ihan oudoissa paikoissa, asetukset pitää laittaa mieleisekseen ja en saa mitään toimimaan. Onnekseni tämä Samsung oli helppo oppia ja yksinkertainen, myös Samulilla on Samsung, niin hän osasi auttaa parissa asiassa. :) Olen niitä ihmisiä jotka ekana heittää käyttöohjeet roskikseen ja ”osaan kaiken ilman niitäkin”..hih :D Mutta loppujen lopuksi olin aivan yllättynyt, että parin tunnin päästä osasin käyttää puhelinta niin kuin se olisi ollut minulla aina, Samsungin näyttöön tuli sellaisia ihania ohjeita mulle jos menin johonkin uuteen paikkaan yms. joka helpotti oppimista todella paljon!

Puhelimessa on kamera myös edessä, eli näkee nassun kun ottaa juuri tilläisiä irvistyskuvia :D ??!

Rakkauttahan tämä on… multa usein kysytään jonkun kameran yms. plussat ja miinukset. jos joku tästä nyt kysyisi, niin voisin kertoa vaikka mitä plussia ja ainoa miinus on se, etten voi päästää tota puhelinta käsistäni! Tämä on täydellinen enkä voisi elää enää ilman! :D Parisen tuntia meni nenä kiinni ruudussa, latasin helposti parikymmentä sovellusta, mm.pelejä, nrj radion, google chromen ja se mitä odotin eniten.. instagram <3 Teitä on tullut sinne jo yli kaksituhatta seuraajaa ja oonkin sinne tosi tiuhaan päivittänyt… pelottavan tiuhaan

.KILPAILU ON PÄÄTTYNYT


627 Responses to “Värikäs Samsung GALAXY S III”

 1. Senni sanoo:

  sovelluksista paras on ehdottomasti whatsapp! ja peleistä parhat on kaikki story pelit esim. fashion story, restaurant story ja bakery story.

 2. Sandra Pietikäinen sanoo:

  Paras sovellus on ehdottomasti WhatsApp :)

 3. Sandra sanoo:

  WhatsApp on paras!

 4. ansku sanoo:

  samoja paljon mitä aiemminkin tuolla on mainittuna, eli siis whatsappit ja sanajahdit, mutta henk.koht. lemppari on tällä hetkellä peli nimeltä sudoku free, hyvää aivojumppaa ja aika menee tosi nopsaa tuota pelatessa :)

 5. Jani Timonen sanoo:

  Paras sovellus on WhatsApp!

 6. aiai sanoo:

  Lemppari sovellukseni on ehdottomasti Spotify! Tahdon uuden luurin, jolla kuunnella sitä. :)

 7. Eräs sanoo:

  Google Maps – hyvä tällaiselle ikuiselle eksyjälle.

 8. Aki Kärkkäinen sanoo:

  Kyllä se tarpeellisin Android-sovellus on päivittäin musiikinkuuntelua varten, eli Spotify. Ruotsalaiset ovat lyöneet läpi musapalvelulla, josta löytyy miljoonia biisejä, aika kivasti laidasta laitaan. Suosittelen. Toinen A-sovellus olisi Instagram, kuvapalvelu. Olisi mahtavaa voittaa S3-älyluuri, punainen olisi HOT! Ei taida ehtiä joululahjojen joukkoon, mutta Uudeksivuodeksi!

 9. Puuppis sanoo:

  Whatsapp on paras keino pitää kavereihin yhteyttä! http://www.whatsapp.com/

 10. Ajatar sanoo:

  Paljon musiikkia kuuntelevana ihmisenä täytyy kyllä antaa oma ääneni Spotifylle.

 11. Wilma sanoo:

  Instagram se on. Ja kuukautislaskuri nimeltään MyDays. Pysyy kartalla koko ajan, kalenteriin saa merkittyä milloin kuukautiset ovat alkaneet ja milloin loppuneet, josta kalenteri saa ennustettua seuraavien kuukautisten alkamispäivän. Rakastan!

 12. Nimetön sanoo:

  WhatsApp

 13. ka-su-mi sanoo:

  Paras on mielestäni Evernote – todella kätevä ohjelma, jolla pystyy vähän setvimään ja järjestelmään omaa aikatauluaan ja kalenteriaan sekä tekemään omia muistiinpanoja milloin vain.

 14. pinja sanoo:

  entiä onko arvonta vielä käynnissä mut pitää kuitenki yrittää. Sanajahti on ehottomasti koukuttavin peli

Kommentoi