Evanora

14.03.2013

 

ozz

Pariviikkoa sitten kerroinkin hieman jostain kuvauksista, josta pysyinkin vielä aika salaperäisenä :) Kyse oli Indiedaysin ja Disneyn kampanjan kuvauksista, jonka kuvia näette sitten tässä postauksessa. Mahtava Oz-elokuvan myötä olin yksi noidista, jonka pohjalta kokosin omatyylisen asuni. Noitiahan oli kolme, joten mukana tässä kamppiksessa oli myös ihastuttavat Iina ja Salla ja jos teitä kiinnostaa miltä heidän stailauksensa näyttivät, eikun TÄNNE kurkistamaan. :)

Kannattaa todellakin nyt suosikkiasun äänestäminen kyseisillä sivuilla, nimittäin ääpalkintona on maskeerauksen SM 2012 -kilpailujen voittajan Emma Räsäsen meikkaus sekä Peggy Sage -meikkituotteita (palkinnon arvo n. 150€) AR Cosmetics Academyn tiloissa, tämän lisäksi arvontaan myös 2×2 leffalippupaketit Mahtava Oz – elokuvaan!
oz2

Ensi-ilta elokuvalla on 15.3 ja kannattaa tsekata tämä mahtava traileri! En ole itse vielä päässyt lehvaa katsomaan ja harmittaa kovasti :D Pakko mennä heti kun ehdin..

Evanoran asu on tummanpuhuva ja dramaattinen, meidän tehtävä oli inspiroitua meidän omasta noidastamme ja sen tyylisä. Ei tosiaankaan matkia ja olla mahd. saman näköinen :) Halusin tottakai tuoda esille myös omaa tyyliäni, eli jotain yksinkertaista mutta näyttävää ja tottakai mustaa.  Valitsin itselleni pitkän mustan mekon, hopean vyön ja kenkien avulla vähän kiilota ja särmää asuun. Kuvaajana toimi Sofia, joka otti aivan mahtavia kuvia kyseisellä studiolla, toivottavasti on teidänkin mieleen.
1'

2

3Yritin pitää kaiken simppelinä, mutta mahdollisimman oman näköisenä. Emman dramaattinen meikki oli vain piste i:n päälle kaiken kukkuralle ;)

 


27 Responses to “Evanora”

 1. Ansku sanoo:

  Ihania kuvia :) minkä merkkiset noi kengät on ja paljonko niis on korkoa?

 2. HennaMaria sanoo:

  Voi oot kyllä ihan huisin nätti! Ja noi kengät VAU!

 3. Nea sanoo:

  noita-aino<3

 4. Nimetön sanoo:

  Upea asu!:)

 5. Uino Uino sanoo:

  olet niin hauska :D

 6. Karoliinaaa sanoo:

  Sulle sopii upeesti tollanen vähän räväkämpi meikki! :)

 7. Minka sanoo:

  Tosi kiva tällanen idea :) Jännä vaan kun sanot ettei tarkoitus ollut matkia ja esim Iinahan on tosi paljon ottanut vaikutteita omasta noidastaan ja asu on melkein täysi kopio siitä :P Samoin Salla on ottanut tosi kivasti vaikutteita ja näyttää upealta! Enkä siis todellakaan, missään nimessä tarkoita tätä pahalla, tytöt on varmasti vaan inspiroituneet noidastaan siihen malliin että ovat hakeneet samanlaista tyyliä :) Tää sun asu on kivan erilainen ja sunnäköinen! Varmasti tosi kiva päästä tällaseen mukaan! Kaikki kolme näytätte kyllä tosi hyvältä omissa versioissanne :)

 8. lissu sanoo:

  Olet kyllä tosi kaunis näissä kuvissa! Salaperäinen kaunotar :)

 9. Anni sanoo:

  Toi mekko ja kengät on niin taivaalliset♥♥

 10. Diandraaa- sanoo:

  haha:D juu.. ullaltapa hyvinkii..:D mutt näytät erikoisemmalta tossa toisessa kuvassa :D? tosi kaunis oot ! ja toi mekko&kengät♥ ah! ja toi meikki käy sulle hyvin :)

 11. :D sanoo:

  Keskimmäisessä kuvassa olet ihan samannäköinen ku celine dion!!!(; hyvällä tavalla siis!

 12. Peippo sanoo:

  Hianoja kuvia, oot tosi nätti! :)

 13. Marja sanoo:

  Voiii oletpas ollu taas nättinä!♥

 14. sinisusanne sanoo:

  ihania kuvia ♥

 15. Mina sanoo:

  Hei ootko menossa erikan kaa pidennetylle viikollopulle jonnekkki lontoosee tai jonnekki??:):) luin sen blogista? anteeks jos otin tän nyt otenki esille jos oisit halunnu kertoo vats myöhemmi:D

 16. I’ve watched that film!!! I like it!

  http://martabarcelonastyle.blogspot.com.es

  (a party outfit)

 17. Jonna sanoo:

  Ootpa kaunis, ja noi kynnet!! Haluan!! :D

  http://jonnadd.blogspot.fi/

 18. kaisa sanoo:

  Upea mekko! Mietin tässä että voitko tehdä postauksen että minkätyylisiä mekkoja laittaisit kesähäihin? :) Mulla ois häät tiedossa, tyyli on aika samantapainen kun sulla, mutta en vaa keksi mitään mekkoa mitä laittaisin :D! Osaatko olla avuksi :D?

  • Uino Uino sanoo:

   hmm.. laittaisin jotain ilmavaa ja melkein polviin asti ulottuvaa :) sellainen hienon arkinen ,että menee arkeen mutta juhlaan koruilla.

 19. Stella sanoo:

  Auu upea nainen!!! Meikit on super makeet! Itse tehty vai ammattilaisen käsialaa? Oih Peggy Sagen meikit on ihan parhaita, täytyypi osallistua kisaan! :)

  Stella // http://stelliinou.blogspot.fi/

 20. mimi sanoo:

  Kävin kattomassa ton Mahtava Oz elokuvan eilen ja seoli ihan hyvä, ehkä hieman pitkäveteinen mutta kannattaa kuitenkin käydä katsomassa:) ps. oot tosi kaunis ja se otsatukka sopii hyvin sulle Aino<3

Kommentoi