Bonjour, mes amis!

17.03.2013

 

Tälläinen pieni kuva-arvoitus olikin jo pari päivää sitten uino Facebookin puolella… sillä minä ja Eeva lähdetään tänään jonnekkin mutta minnekköhän?! :D

Kaikki muuttui ihan vain kolmisen päivää sitten, kun sain soiton että olen päässyt Indiedaysin ja Aurinkomatkojen yhteistyökamppikseen, tämä tarkoitti siis sitä, että minä pääsen käymään yhteen unelmieni kaupunkiin käymään. Pariisiin <3

1'

Minulla on ollu matkakuumes tässä jo kohta vuoden, ei olla hetkeen päästy minnekkään käymään paitsi Ruotsiin. Halusin kokea jotain ja mennä ihan uuteen paikkaan! Tuon kyseisen soiton jälkeen reaktioni oli hyppiminen, huutaminen/ kiljuminen ja pieni shokki :) Matkaan olisin lähtenyt yksin ja jotenkin ajatus alkoi pelottaa minua, sillä olen sellainen etten varsinkaan yksin ulkomailla uskalla lähteä kauemmasa tai mennä yleisillä etten eksy. Tajusin jotenkin että kaverillani Eevalla (joka on samalla työpaikalla töissä) on samat vapaapäivät kuin minulla, joten soitimpa silta istumalta neidille :) Nytten meitä on matkalle sitten kaksi, kammottavaksi <3

Aurinkomatkat selailusivu

Eikun seuraavaksi koneelle katselemaan Aurinkomatkojen sivuilta lentoja sekä hotelleja :)  Oli kyllä helppo löytää mieleiset lennot ja yöpymispaikan, sillä sivuilla oli todella laaja valikoima lentoja ja hotelleja. Melkein jopa oli vaikeuksia valita!  Onneksi kuitenkin valintaa helpotti huomattavasti sen, että rajasimma matkabudjettia (lentoja hotelli), vain suorat lennot ja hotelliluokitusta mitkä näkyvätkin yläpuolen ruudunkaappauksessa. Näin kuvan alapuolella näkyi aina matkan kokonaishinta, joka vaihteli lentoyhtiöittäin aina riippuen päivistä ja ajoista.

Itse tykkäsin helppoudesta varata lentoja kyseisellä sivuilla, sillä hinnan mukaan tuli lentoyhtiöt ja lähtöajat, sitten itse sai päättää tulolennon muutamistavaihtoehdoista eikä se kuitenkaan vaikuttanut hintaan, halusin olla kotona keskiviikkona aamu 10:30 tai illalla kello 11.Aurinkomatkat karttanäkymä

Pariisi on kuitenkin mielettömän iso kaupunki, niin osaappa päättää mistä haluat valita hotellin? Onneksi me osattiin heti päättää, että hotellin saisi olla mahd. lähellä shoppailuja, junia ja paria nähtävyyttä :)  Näin oli siis karttanäkymällä helpompi valita kohta minne haluttaisiin majoittua, hieman edullisemmin niin sellainen löytyi sitten lähellä iemukaarta ja kuuluisaa shoppailukatua.
62757_10151343743488479_106826891_n

Instassa jo kerroinkin hienosta uudesta matkalaukustani :D ensimmäinen ja OMA! Kolme päivää me siellä tullaan olemaan, mutta tottakai pitää olla rutkasti tilaa shoppailulle ja tuliaisille… <3

Onneksi mukana läppäri ja vaikka mitä, eli postauksia tulee satelemaan ja tietoa kivoista kaupoista, ravintoloista yms. jos sellaisiin törmätään :)

Oletteko te olleet pariisissa ja mikä olisi paras vinkki paikasta tai mistä tahansa, jonka haluatte antaa ensikertalaiselle?!


65 Responses to “Bonjour, mes amis!”

  1. Mmmm sanoo:

    Itse olin viime kuussa Pariisissa ja ah, mikä ihana kaupunki! Vaikka oltiin vain kaksi yötä, niin ehdimme käydä mm. Riemukaarella, Notre Damella, Eiffelillä, Sacre Coeurilla, Louvren edustalla, Moulin Rougella ja Champs Elyseellä shoppailemassa, joten metro oli kovassa käytössä. Lisäksi kävelimme ympäriinsä kaupungissa :D Jos olisin aiemmin tajunnut kommentoida, niin olisin suositellut, että kävelette niitä Pariisin pikkukatuja ja kiertelette aitoja pikkuputiikkeja ja kahviloita, niissä on ihana tunnelma kun ei ole täynnä turisteja. Ja tietenkin: Sephora on käymisen arvoinen kosmetiikkaparatiisi :)

  2. ansku sanoo:

    Oon miettiny jo kauan tätä ja tulin nyt tähän vain kommentoimalla kysymään vaikka asia liittyy kylläki vaan sun puhelimeen niiin… Siis onko sulla nokian windows puhelin ? Ku oon miettiny että siis miten saat sitten kuvat instagramiin kun wp-puhelimiin eisaa instagramia niin miten laitat kuvat instaan ? :o

Kommentoi