Hotel plaza etoile

20.03.2013

Aloitetaampa eka hotellista, missä siis yövyttiin nämä 3 yötä Pariisissa :) Hotel plaza etoile oli kyllä aivan mahtavalla paikalla, noustiin metrosta ylös niin takana näkyikin jo hotellin kyltti! Riemukaaren näki myös hyvin ulos tullessa ja sinne olin n. 200m matka sekä toisella puolella hotellia oli kiinni starbucks missä käytiinkin aika tiuhaan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten itsekkin luin arvosteluja netissä, hotelli oli tosi mukava, huoneet hienoja vaikka pieniä ja käytävät kapoisia, mutta ne olivat vain sivuseikka :) Palvelu oli hyvää ja huonoa, pari henkilökuntaa auttoi ja toiset eivät halunneet edes moikata, vaikka kaikki sujuvasti enkkua osasi :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kartellia näkyin kaikkialla, olin itse ihan halitoissa :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huoneessa oli tv, ilmainen wifi, jääkaappi, kylpyamme ja iso pehmeä peti. Ei olisi kyllä enempää voinutkaan kyllä pyytää :) Jos tuonne kauniiseen kaupunkiin vielä palaan, menisin kyllä tähän hotelliin taas. Hintakaan ei ollut yhtään paha, kun katsoo sijaintia ja hienosti sisustettua hotellia. Huomenna sitten enemmän ekasta kunnon päivästä, asusta yms. kivaa! Saatte aika monta postausta liittyen tähän ihanaan reissuun <3


12 Responses to “Hotel plaza etoile”

 1. V sanoo:

  Ihanan tyttömäinen huone<3

 2. Marja sanoo:

  En malta oottaa muita postauksia!!:D

 3. Minka sanoo:

  Todella viihtyisä huone kyllä, harva hotelli onnistuu saamaan pienestä huoneesta noin kodikkaan, viihtyisän ja hienon :)

 4. Hannah sanoo:

  Ihanan oloinen hotelli! Itse olin pari vuotta sitten Pariisissa ja jouduimme aina menemään metrolla ensin keskustaan. Toi on tosi hyvässä paikassa kun voi kävellä helposti eri paikkoihin.

 5. Maria sanoo:

  Unihiekat silmissä luin että ”iso pehmeä peili” ja kerkesin olla pari sekuntia ihan pihalla mitä mahdat tarkoittaa :D Tosi kivannäköinen huone!

 6. Maria sanoo:

  ei ihme ettei jotku moikannu jos enkulla yrititte, ranskalaiset on jotkut nii koppavia että suostuu puhuun vaan ranskaa. :D

  • Uino Uino sanoo:

   eikun ranskaksi me juuri moikkailtiin yms :) ja kyllä kaikkialla oli tosi paljon auttavia ihmisiä, jos katottiin karttaa, niin joku tuli heti enkuksi auttamaan :)

 7. Katja sanoo:

  Olin nii kateelline jo tosta Ranskan matkasta ja nyt viel toi starbucks! :DDD oon nii katkera ku Suomes taitaa vaa yks semmonen olla:(

 8. meme sanoo:

  Oon kuullu et ranskalaisille kannattaa puhuu suomee, ni ykskaks kelpaa englantiki :D

 9. maria sanoo:

  Joo ranskalaiset on jotkut sellasia. Ei voi puhua kun omaa äidinkieltään, vaikka sujuvaa englantia puhuisi :D
  Kokemusta on! ;)

 10. Erika C. sanoo:

  Hemmetin hieno hotellihuone, olette ihania <3

 11. Krista sanoo:

  Oli varmasti upea matka! Miäkii tahon reissailee!

Kommentoi