Le Bosquet

27.03.2013

Viho viimeinen ilta Pariisissa.. päätettiin viettää se etsimällä joku hienompi paikka melko läheltä Eiffel tornia ja mennä sen jälkeen sitä ihastelemaan :) Netin avulla löydettiin sitten tosi hyvin arvosteltu paikka, ihmiset tykkäsi ruuasta ja palvelusta, miksei mekin siis? Kuitenkin melkein täydet pisteet oli saanu yli seitsemältkymmeneltä ihmiseltä, jotka siellä syönyt. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aluksi taas ihania etanoita ja sen kanssa oli juuri uunista tullutta patonkia, miten hyvää voi tuore ranskalainen leipä olla? NO tosi :DOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERANäin että vieressä oleva mies söi jotain kanaa ja riisiä, mutta en löytänyt sitä listalta, se tuoksui taivaalliselta. Kysyi ujosti tarjoilialta että samaa kuin tuolla miehellä :D En vieläkään tiedä, mikä tämä annoksen nimi oli, mutta yksi elämäni parhaimpia aterioita. Melkein joka haarukallisen jälkeen kehuin Eevalle miten hyvää tämä oli ja puolessa välissä oli jo täynnä. Ruoka oli kuitenkin niin hyvää, että ängin sen kokonaan mahaani… ei noin hyvää ruokaa vaan voi jättää lautaselle :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi jälkiruoka ei heti tullut ja mahakin ehti laskeutua alaspäin. Tilasin hedelmä/marja-kulhon sekä suklaakastiketta, sillä teki mieli jotain raikkaampaa, sillä kakunpala ei olisi mahaan mennyt millään.

Ruokailu oli ihan menestys ja jos joskus pariisiin palaan, pakko tuolla on käydä syömässä. :)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilta vain parani paranemistaan, kävely eiffelille, kuvailua, nauramista ja vaikka mitä ihanaa :) Kunnes tosiaan mentiin metroasemalle, että päästäisiin hotellillta takaisin, mutta siinä metrossa oli vikaa ja jouduttiin kävelemään keskellä yötä seuraavalle asemalle.. ei ollut mikään lyhyt matka ! Haha, noh elossa päästiin nukkumaan massut täynnä.


16 Responses to “Le Bosquet”

 1. Moi sanoo:

  Millainen hintataso Pariisissa on, syöminen ja shoppailu lähinnä? :)

 2. eeva sanoo:

  ”kuvailua, nauramista ja vaikka mitä ihanaa” hahaha :DDDD ei sentää sitä yhtä luukkua tullu mainittuu :)

 3. Nimetön sanoo:

  Osaatko puhua ranskaa?

 4. M sanoo:

  Miltä etanat maistuu? Ne ällöttää mua tosi paljon :D

  • Uino Uino sanoo:

   mua on ällöttäny aina ihan sairaasti, mutta nyt rakastan sitä :)) kannattaa ees maistaa, mä maistoin ekan kerran kun kaveri tilasi niin sain maistaa siltä.

 5. anretta sanoo:

  haha niin perus että julkinen liikenne tökkii siellä :D meilläkin kävi tädin kanssa sillee, että normisti puolisen tuntia kestävään matkaan junalla menikin lähemmäs 2 tuntia kun kyseistä junaa ei tullu ja jouduttiin menemään 2 eri bussilla se matka… ei siinä muuten mitään mutta mua pissatti ihan kauheesti koko sen ajan!! hahaa

 6. Elina sanoo:

  Paikka näyttää hienolta ja ruuat ihanilta! Tarvii pistää tää korvan taakse, jos vaikka ens toukokuun Pariisin reissulla päätyis kokeilemaan ton paikan ruokia itsekin (:

 7. Amelie sanoo:

  Osasiko kumpikaan teistä ranskaa? Jos ei, miten ranskalaiset suhtautuivat? Oon kuullut, että etenkin pääkaupungin alueella ei olla kauhean ilahtuneita ei-ranskaa puhuvista turisteista… Mene ja tiedä onko edes totta, vai sattuiko juuri niille henkilöille, joilta oon asiasta kuullut, huono ajankohta Ranskan reissulle :D

  • Uino Uino sanoo:

   eip :) pari sanaa!! Suhtautu tosi hyvin, varsinkin jos tervehdittiin ranskaks ja yks mieskin tuli vaan kantaa mun laukkua ja pari naista autto heti kun tutkailtiin karttaa. Pari snobia tottakai aina löytyy :D

 8. Nimetön sanoo:

  Hei, toi on ankkaa mitä söit! Oon syöny saman annoksen, taivaallista :)

  • Uino Uino sanoo:

   se on kanaa :) Se itsekkin kertoi sitten mitä kaikkea se sisälsi, eli kanaa :D Eeva söi ankkaa.

Kommentoi