Kaunis iho = kaunis olo

06.08.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen Indiedaysin ja Nivean Dare to Dip -kampanjassa mukana rohkaisemassa teitä kaikkia lukijoita tuntemaan olonsa  hyväksi omassa ihossaan. Lähdin tähän mukaan innoissani, sillä tiedän itse todella hyvin miltä tuntuu olla hyvin epävarma ilman minkäänlaista ehostusta ja pakkelia. Totuus on kuitenkin se, että itse tunnen itseni kauneimmaksi ja itsevarmaksi juuri silloin, kun minulle ei ole mitään ihollani ja se silti näyttää kauniilta!  Minultakin meni kauan tajuta, ettei ihon tarvitse olla nukkemaisen tasainen tunteakseen oloaan hyväksi, arvet ja pisamat tekevät meistä kauniin ja erilaisen <3

 

Kyllä se niin on, että kaunis iho tuo paljon itsevarmemman olon, oli kyseessä sitten kasvot, reidet, selkä tai jalkapohjat. Se kuitenkin peittää koko kehomme ja juuri siksi siitä pitää myös pitää hyvin huolta, muistaa kuoria ja kosteuttaa. Itse olen aina ollut hyvin epävarma ja pakkomielteinen kasvojeni suhteen 7-luokasta saakka. Olen arastanut mennä edes lähikauppaan ilman pohjustusta, siksi on minulle ollut iso asia, että olen uskaltanu olla  ekaa kertaa kaupassa ja isolla rannalla itsevarmana minun ihossani sitä häpeilemättä. Tajusin ettei meikki ihoni kaunista, vaan itsevarmuus ja hymy! Myös meikin vähentäminen on antanut mahdollisuuden antaa ihoni hengittää ja epäpuhtauksia on hävinnyt rutkasi ;) Tähän vaikutti myös tottakai parempi ruokavalio ja kolme litraa vettä päivässä.

Jos itsevarmuus kumpuaa kauniista ihosta, joka hehkuu ja näyttää terveeltä.. niin miten sitten ylläpitää sitä? Näin itse pidän ihostani huolen joka päivä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen vasta parin kuukauden ajan vasta aloittanut kunnon iltarutiinit ihon puhdistuksen suhteen. Ennen puhdistin ihoani myös, mutta silloin tällöin enkä näin perusteellisesti. ei sitä tajua miten paljon likaa mitä tarttuu ihoon päivän aikana, oli sitten meikkiä tai katupölyä. Siinä myös huomasi, kuinka ihoon vaikutti kun nukkui meikit kasvoilla edes kerran viikossa.  Paha tapa, i know! :D

 1. Pesen kasvon vedellä ja ja toiselle kädelle laitan muutaman painalluksen Nivean Soothing Cleansing Moussea joka on tarkoitettu kuivalle iholle. Tämän takia myös söpö pinkki pullo<3 !

2. Hieron vaahdon kasvoille ja kaulaan kunnolla, tässä vaiheessa sitä voi laittaa myös suun ympärille ja leikkiä hetken joulupukkia ;) Taaaiii sitten ei..

3. Huuhtele kasvot runsaalla vedellä ja kuivaa iho pyyhkeellä.

4. Vasta hetki sitten älysin kasvoveden ihanuuden, Nivean Soothing Tone (myös kuivalle iholle) viimeistelee puhdituksen, eli sitä vanulapulle ja perusteellisesti koko nassu taas läpi! Tuossa ylemmässä kollaasissa näkyykin, miten paljon likaa ja meikkivoidetta olikaan iholla puhdistuksen jälkeen. Riippuen lian määrästä, käytän yksi tai pari lappua, kunnes likaa ei enää irtoa. 

Ja valmista on!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JOSKUS on valitettavasti niitä öitä kun joskus kaadun sängylle ja voin vasta vartin jälkeen muistaa että minullahan on puuteria naamalla. Ei, ei ole voimaa saati energiaa nousta millään, mulla on sellaiset unenlahjat ettei mikään auta silloin. Siksi minulla on yöpöydällä paketti puhdistusliinoja, näitä olen käyttänyt monia paketteja esim. meikinpuhdistukseen kun väsy/kiiren yms. tyhmä tekosyy. Tai kun tuun salilta/ lenkiltä eikä ihan heti mene suihkuun (menen esim käymää nopeasti kaupassa tai koiran kanssa ulkona) niin näillä on ihanaa puhdistaa hikinen olo ja iho on raikas taas ;) Ilman näitä ei vain voisi elää sitten millään.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kun olo on parempi kuin koskaan ennen ihoni suhteen, ole jopa uskaltautunut käyttämään hyvin kevyitä meikkivoiteita tai tämän tapaisia sävyttäviä rasvoja ;) Tässä plussaa vielä on tuo suojakerroin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itsellä on ollut aina melkoisen vaaleat kasvot ja epätasainen ihon väri, siksi on mukava samalla tasoittaa sitä ja tuoda hieman väriä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan peni tippa vain, levitän sormilla nopeasti ja hyvin ohuesti iholleni sekä leuan alle, kevyen kostumuksen ansiosta ei tunnu iholla sitten yhtään ja levitys oli helppoa. Viimeistelen siveltämällä tasoittaen, jotta levittyy kaikkialle ja ylimääräinen voide lähtee pois.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä näkyykin nassu kun ohut kerros tuota BB-voidetta sekä huulirasvaa ;) Nämä kaikki tuotteet lähtee lomallekkin mukaan, ajattelin olla koko 7pv ilman meikkiä ja illalla laittaa bb-voidetta ja aurinkopuuteria jos mennään vaikka romanttiselle illalliselle tai laittaa jalkaa korkeaksi jotta olon on sitten ”hieman laittaunut”.Uskokaa tai älkää, en ole ikinä pystynyt olemaan ulkomailla ilman ilman kunnon pohjustusta ja nyt se tuntuu ihan helpolta jutulta. Oloni on ollut niin paljon parempin, kun olenvähentänyt meikin käyttöä ja rohkaissut itseäni! Niin helppoa, mutta niin vaikeaa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olisi ihana kuulla myös teiltä, mikä saa teidät tuntemaan olonsa itsevarmaksi  ja hyväksi ihossanne? Kertokaa vinkkejä ajatuksia yms. mitä tämä herätti teissä. Vastaajien kesken arvotaan 30€ arvoinen Niven tuotepaketti!

  Lisäksi muistakaa käydä osallistumaan NIVEAN – arvonnassa, jossa voit voittaa ihanan hemmottelupäivän ystävän kanssa Långvik-kylpylähotellissa. Osallistukaa ja voittakaa, TÄNNE siis!!


151 Responses to “Kaunis iho = kaunis olo”

 1. ansu sanoo:

  näytät tosi hyvältä ilman meikkiäkin! itse muutama vuosi sitten pääsin ”eroon” meikkaamisesta, eli siis pystyn liikkumaan missä vaan ihan luonnollisena – nykyään melkein tunnen oloni epävarmemmaksi kun naamalla on meikkiä :-D

 2. ninnna sanoo:

  Tuli semmonen olo, että pakko alkaa puhdistaan naama aina iltaisin ihan kunnolla eikä hutaisten:))

 3. Laura sanoo:

  aaa voi vitsi just sellanen postaus mitä oon aatellu et ois kiva :)Tajusin just tänään et kaikkein itsevarmimmalta musta tuntuu hameessa. Sepä ei toki liity ihoon mutta jos ihosta jonkun esimerkin keksii niin just kavereiden kanssa kun on ja nauraa tulee tosi itsevarma olo. Oli sitä meikkiä nassussa tai ei :)

 4. jenni sanoo:

  hei täällä yks joka käyttää just noita samoja puhdistusliinoja ja puhdistusvaahtoa! tosi hyviä on munki mielestä!!
  ja sitten, kuljen ihan ongelmitta meikittömänäkin, mutta kasvoillani luomia joka häiritsee:/ mutta tunnen oloni itsevarmaksi kun olen vähän meikannut, sillä en nyt lomallakaan meikkaa juuri ollenkaan ja olen ylpeä siitä! :)

 5. Enni sanoo:

  Naamani ihoni on ennen ollut todella hyvässä kunnossa, mutta nytten vuoden sisällä on iho mennyt todella huonoon kuntoon:( olon tunnen itsevrmaksi ihon suhteen silloin kun en ole käyttänyt meikkivoidetta pariin päivään, ja sitten kun laitan sitä, niin iho tuntuu olevan todella hyvässä kunnossa ulkoisesti;)

 6. Katri sanoo:

  Mulla on tosi itsevarma olo ilman meikkiä! Ennen se oli mulle vaikeaa, mutta nyt lukion ensi viikolla aloittavana voin sanoa että aijon ehkä 1-2 päivänä viikossa meikata kouluun. Seiskaluokalla meikkasin paljon joka päivä, mutta vuosien mittaan olen oppinut tykkäämään ihostani ihan sellaisenaan :) Ihana tunne kun ei ole paljoa taikka yhtään meikkiä nassussa! Olen ollut melkein koko kesänkin ilman meikkiä. Ripsaria olen käyttänyt ehkä kaksi kertaa ja pohjameikkiä muutaman kerran. Vaikka ei olekaan ripsenpidennyksiä (ainoastaan kotona mustaksi värjätyt ripset), tunnen itseni kauniiksi :) Eilen menin kosmetologille ihonpuhdistukseen ja piti kävellä kaupungilla ilman meikkiä sitä ennen ja jälkee, en hävennyt yhtään, vaikka ihoni ei ihan virheetön kuitenkaan ole. :)

 7. Nea sanoo:

  mä tunnen nykyään oloni itsevarmimmaksi silloin kun mulla on vähän vaan jotain puhjustusta naamassa paitsi jos on tullut jotain isompia finnejä tai näppyjä silloin käytän peitepuikkoa . ennen käytin paljon enemmän meikkivoidetta yms mutta nykyään tuntuu niin paljon paremmalta laittaa vaan aamuisin vähän meikkivoidetta kasvoille!:)

 8. Johanna sanoo:

  Paljonko on maksanut tuo BB voide? Mistä kaupasta?:) itse olen pitkään pohdiskellut bb voiteen ostoa mutta vielä ei ole tullutkopeuduttua:) ihana postaus, olet Aino niin vahva ja spontaaninen! Jatka näin!

 9. jamppu sanoo:

  Kasvojen pesu aamuin illoin on hyvän olon salaisuus ;)

 10. Emmi sanoo:

  Käytän aivan samaa putsaria ja kasvovettä, hyviä ovat! :) Itse olen pessyt kasvot monen monta vuotta joka ilta kunnolla. Tulee aivan kamala olo jos niin ei tee.

 11. Essi sanoo:

  Itekin laitoin kauhean määrän meikkivoidetta ennen naamaan, mutta nyt kesällä on jäänyt vähemmälle. Ja kyllä huomaa kuin kevyt olo ko ei ole sitä kauheaa pakkelikerrosta :D Minäki käytän tuotan Cleaning Moussea pesuun, ja on kyllä toiminu hyvin!:) Voisin kokeilla tuota BB voidetta nyt ku talvi on taas tulossa ja ei tekis mieli laittaa joka aamu sitä paksua pakkelikerrosta.. Kun jotain siinä iholla on aina pakko olla vähän peittämässä vaikka mikä olis :D Oot nätti kyllä noin vähälläkin meikillä :)

 12. Taru sanoo:

  Tunnen itseni itsevarmaksi ihoni kanssa silloin, kun siinä ei ole se suurempia näppyjä :) Pieniin ongelmakohtiin olen jo tottunut, vaikkakin niitäkin vastaan taistelen.

 13. -- sanoo:

  muistan kun vuosi sitten opettajani (miespuolinen) sanoi keskellä tuntia koko luokan edessä että ”sulla on aika paljon finnejä otsassa, oletko harkinnut kosmetologilla käyntiä?”.. koulupäivän jälkeen juoksin kotiin, pesin meikit pois ja läträsin kaikkia akne rasvoija mitä kaapista löytyi naamalleni. seuraavat kaksi viikkoa menin aina koulun jälkeen kotiin, ja pysyin viikonloputkin sisällä koska opettajan kommentti pyöri kokoajan mielessä. Mutta sitten aloin miettimään että miksi antaa yhden kommentin pilata kaiken? en olisi MINÄ ilman näitä arpia ja epäpuhtauksia kasvoillani, nämä arvet ovat osa minua. En enään ole yhtään epävarma itsestäni koska miksi olisin? Kerranhan me täällä eletään ni miksi antaa parin näppylän pilata kaiken :D olen nykyään erittäin itsevarma koska tiedän että kaikki ovat erillaisia ja kukaan ei ole täydellinen!!

 14. Hennaa. sanoo:

  upeeta että oot alkanu käyttää vähemmän meikkiä ! mulle ei sopinu oikeen bb-voiteet, ja cc-voidetta en ole vielä kerennyt testata… pitäis kyllä !(: mäki oon tykänny tosi paljo tuosta puhdistusvaahdosta, testasin eri merkkejä ja lopulta päädyin juuri tuohon nivean (: purkkikin on niiin söpö :3
  tosi kiva postaus, näitä lisää ! (:

 15. tiumi sanoo:

  itsevarmin olo on ehdottomasti silloin kun iho on kaikista parhaimmassa kunnossa – jo pari näkyvää finniä leuassa tuo epävarman olon. onneksi ihon kuntoon voi itse vaikuttaa niin paljon, vaikka joskus se aina tuppaa unohtumaan. käytän vanulappuja samalla tavalla kuin sinä, jotta kaiken lian saa kasvoilta pois.

  näytät kivan freesiltä noin luonnollisena :)

 16. Salla sanoo:

  Ennen vihasin pisamiani, mutta nykyään olen jopa alkanut tykätä niistä. Noi miekinpoistoliinat yöpöydällä on kyl hyvä vinkki tälläselle, joka ei millään jaksais pestä meikkejä iltaisin pois ;)

 17. marikak sanoo:

  Mulla ei oo mikään maailman paras iho.. Mutta pystyn kulkemaan silti ilman meikkiä lähes missä vaan, jos tahdon. Itsevarmimmaksi tunnen oloni kuitenki kesällä, kun aurinko saa ihon epäpuhtaudet vähenemään ja rusketus tuo kasvoille ja muuallekin ihoon hehkua ja elävöittää huimasti!:)

 18. anni sanoo:

  Tunnen oloni itsevarmaksi kun huomaan ettei ihossani ole finnejjä ja näppyjjä (:

 19. katjjj sanoo:

  Itsekkin olen melkoinen meikin orja.. Kerranki tuli nii kiire kouluu et e kerinny naamaa laittaan nii ewilu meikkipussi laukkuu ja sit koulussa ehostus :D nyt kesällä oon pyrkiny vähentää turhan meikin käyttöä (ihan jo näide säiden takia). Siltikin tunnen oloni kaikkein itsevarmimmaksi ja nätiksi kun olen naaman pessyt kunnolla ja iho on hyvässä kunnossa ja on semmonen fresh olo :)

 20. Kiia sanoo:

  Hyvin nukuttu yö ja sellanen yleisesti onnellinen fiilis tuo sen itsevarmuuden (vaikka kliseiseltä kuulostaakin ;-D)! Tottakai ne aamut kun hiukset on hyvin ja naamassa ei näyttäis niitä näppyjä olevan tuo sen hetkelliseks. Mutta kyllä se onnellisuus tuo sen mukanaan pysyvästi.

 21. minna sanoo:

  Hui kauhee sun ihos :o oot ollu aika hyvä meikkaa ja muokkaa tota soratietä pois!

 22. Audrey sanoo:

  Itsekin syyllistyin ennen siihen, että meikit jäi usein pesemättä ennen nukkumaan menoa. Nykyään puhdistan kasvot joka ilta huolimatta siitä, onko minulla ollut meikkiä vai ei. Ihoni on nykyään huomattavasti paremmassa kunnossa säännöllisen puhdistuksen vuoksi, sillä huomasin että meikit kasvoilla nukkuminen aiheutti herkälle iholleni mm. ihottumaa ja kuivatti ihoa kovasti. Nuo Nivean kasvojenhoitotuotteet on tuttuja, ja varsinkin tuo kasvovesi on lemppari. Sopii myös herkkäihoiselle, testattu on! :)

 23. noname sanoo:

  mullakin on aika ns. epäpuhdas iho ja oon koittanut siihen kaikkia mahd. keinoja, jotta se vähän parantuisi eikä mikään ole auttanut kunnes löysin hyvän meikkivoiteen, joka poistaa epäpuhtauksia ja se on todellakin auttanut. Ja nyt pystyn lähtemään vähemmällä meikillä uloskin:)

 24. Nimetön sanoo:

  hölmö nainen jos olet luullut että kaunis iho on vain silloin jos se on tasainen ja sileä koko naamasta :) näin harvoin kenelläkään ihmiselle luonnostaan on :D ihanaa uino kun olet alkanut vähentämään meikkiä, uulalaa mikä nainen susta varmasti kuoriutuu :) tai kun otit pidennykset pois ja tuo meikin käyttö, niin kummatkin on vain että peukku ylös!! olet kaunis luonnollisena <3

 25. Vilma sanoo:

  Ennen pelkäsin käyttää tiukkoja vaatteita mahassani olevien isojen luomien takia. Ne näkyvät paidasta läpi. Nykyään uskallan pitää tiukkoja paitoja ja saatan kuulla kommentteja esim Vau noi korostaa tota paitaa!! ja se pelastaa päiväni ja tekee musta itevarmemman.

 26. Sofia sanoo:

  vaikka naamassa ei olisi yhtään meikkivoidetta tms niin kunhan kulmat, ripset ja huulet on kunnossa niin on itsevarma olo :) ne on mulle ne tärkeimmät

 27. Ella sanoo:

  Itselläni ei kai koskaan ole itse aknea ollut, mutta ala-asteen viimeisitä luokista lähtien ihoni on ollut todella kuiva ja kukkinut kun ruusupuska.. Olen aina ollut laiska puhdistamaan ihoani enkä ole vieläkään löytänt itselleni sopivia puhdistusaineita. Tällä hetkellä ihoni on astetta paremmassa kunnossa, koska käytän yövoiteena bepanthenia. Viimevuonna kävin ensimmäisen kerran elämäni aikana kasvohoidossa! (Täytin pari viikkoa sitten 18.. :D) Kosmetologiltakin sain kuulla tuomion ihostani, mutta eipä se minua masentanut! :)

  Juuri tänäänkin aamulla, kävelin auringopaisteessa keskustan s-markettiin ostamaan aamupalaa, pelkät kosteusvoiteet ja hymy kasvoilla! Tuntu aivan ihanalta :) Ihan järkyttää kun katson yläasteen koulukuvia, kuinka kasvoni ja huulet ovat paksun pakkelikerroksen alla :D hyi!

 28. nimetön sanoo:

  Oot tosi hyvä esimerkki siihen, että monet ei uskaltais olla ilman meikkiä, onneks on tommosia roolimalleja ku sä <3 Oot tosi kaunis

 29. pikki sanoo:

  Tunnen oloni itsevarmaksi silloin kun ihoni on terveen ja heleän näköinen, jolloin pienet punoitukset nenänpielissä tai muutamat finnit siellä täällä eivät haittaa ollenkaan. :) Pidän ihoni heleänä puhdistamlla sen mahdollisimman hellävaraisilla aineilla, kuorimalla sen kerran viikossa, juomalla paljon vettä ja tietysti kosteuttamalla hyvin. Myös sinkkitabletit saavat ihon hehkumaan!

 30. Henna73 sanoo:

  Kun saan pysymään ihoni kiillottomana meikkauksen avulla hikoilusta huolimatta, tunnen oloni varmaksi :D

 31. Ilona sanoo:

  Itsevarmaksi tulen kun ensimmäiseksi putsaan ihoni kunnolla :)sen jälkeen tuntuu kevyeltä ja raikkaalta. (:

 32. Mimi sanoo:

  Mäkin oon pikkuhiljaa oppinut pitämään ihostani ja olemaan joskus ilman meikkiä. Oon samaa mieltä siitä, että terve iho tuo paljon enemmän itsevarmuutta kuin kauheet kerrokset meikkiä. Mun mielestä sulla on tosi hyvä iho, näiden kuvien perusteella ainakin. Saatpa ainakin kivasti aurinkoa kasvoillekin ;)

 33. Roo sanoo:

  Itsevarmuus näkyy itselläni erityisesti silloin kun olen ollut muutamia päiviä täysin ilman meikkiä. Silloin meikkaaminen tuntuu täysin erilaiselta ja jopa raikkaalta. Kaikkein parhain keino ihon puhdistukseen on kuitenkin vesi, juomavesi. Se parantaa ihoa ja poistaa epäpuhtauksia jos sitä vaan muistaisi juoda monta lasia päivässsä:D

 34. sofia sanoo:

  Olen pitkään halunnut näyttää luonnolisemmalta ja vähentää meikin määrää naamassani. Kuitenkin aina kun tulee hetki laittautua erehdyn laittamaan naamaani liikaa! pitäisi vaan tehdä radikaali päätös ja työntää kaikki meikkivoiteet kaapin perälle ja käyttää vain jotain bb tai cc voiteita, luonnollinen naama on mielestäni aina kauniimpi kuin ylimeikattu :)

 35. Marja sanoo:

  hei olen ihan samasta ongelmasta kärsinyt:( eli en kehdannut mennä ees lähikauppaan hakemaan vaikka jotain pientä ilman meikkiä:( tätä kesti yläasteen kasi luokasta lukion kolmanteen ja sen jälkeen olen rohkaissut itseäni ja oppinut rakastamaan ihoani ja sitä miltä näytän sen sijaan että tuijottlusin vikoja katon hyviä asioita;) ps.ihana postaus<3

 36. Mira sanoo:

  Ylä-asteella en käyttänyt meikkiä ollenkaan. Saati sitten laittanut hiuksia tai muuta. Minua kiusattiin ulkonäöstäni, koska en ollut kuin muut. Minulla oli itselläni hyvä olla ilman meikkiä, vaikkakin itsetuntoni sai kolhuja sen myötä mitä muut sanoivat, mutta no can do. Lukiossa kokeilin ensimmäistä kertaa meikkivoidetta, se näytti ihan kivalta, joten rupesin käyttämään sitä päivittäin. Loppujen lopuksi laitoin meikkiä joka paikkaan sillä rupesin inhoamaan luonnollista ihoani. Minulle iski tavallaan riippuvuus meikeistä.
  Nykyään kuitenkin käytän meikkiä vain jos olen menossa kaupunkiin, mutta kauppareissuilta ja muilta se saa jäädä. Minulla oli myös paha tapa jättää meikit naamalle yöksi.. :D Meikin vähemmyys ja rutiininen naamapesu ovat saaneet naamavärkin parempaan kuntoon! Sen ansiosta en häpeä olla luonnollinen. Opettelua se vaatii, mutta se oli sen arvoista :)

 37. nanssi sanoo:

  Itsevarma ja mukava fiilis ihosta tulee silloin kun on ensin nukkunut kunnon yöunet, käynyt viileässä suihkussa kuorimassa ihon, kuivannut ja sitten levittää kevyttä itseruskettavaa :) pienikin päivetys kasvoissa saa olon paremmaksi ja näyttää eläväiaemmältä kun on muuten niin kalpea. oli kiva kun teit tämmöisen iho postauksen, innostuin nyt kasvovedestä kun aijemmin olen pitänyt sitä ihan turhakkeena:D

 38. Jessica sanoo:

  pystyn olemaan suht helposti ilman meikkiäkin. silloin oikeastaan olen eniten itsevarma. tai kevyellä meikillä. en tykkää suurista pakkelikerroksista yhtään! paitsi jos joku suuri finni nassusta löytyy niin se on pakko peittää :D

 39. suvi sanoo:

  ehdottomasti ihoni ( ja mieli..) hehkuu saunan jälkeen! joku kosteuttava kasvonaamio niin avot. nykyään ei ole ongelmia olla ihmisten ympärillä ilman meikkiä. uskon myös että ”ilmakylvyt” iholle tekevät hyvää:)

 40. Tuuli sanoo:

  Musta se on ihan paras tunne kuin iho voi hyvin! :) Oon tottunut siihen että edes välillä jossain on finni tai pari. Kesä ja paljon uiminen tekee tosi hyvää iholleni ja epäpuhtaudet lähtee ja rusketuskin peittää virheitä. Siksi kesä on parasta aikaa iholle. Talvella koitan aina muistaa pestä meikit ja naaman muutenkin. Kasvovesi ja puhdistusmaidot ovat kovassa käytössä ja käytän myös päivävoidetta joka sopii mun rasvaiselle iholle. Ihoa kun kuitenkin kannattaa rasvata vaikka se olisikin luonnostaan rasvainen. Myös hyvä vinkki rasvaiselle iholle on sitruuna! Ja se tekee iholle muutenkin tosi hyvää!

Kommentoi