Lumene blueberry

30.03.2014

Tällä kertaa olen mukana Indiedaysin ja Lumenen Blueberryn -kamppiksessa mukana, jossa tein sarjan tuotteista itselleni silmämeikin. Meikkiä varten mulle lähetettiin muutama luomiväripaletti, eyelinereitä sekä ripsari. Näistä sain sitten loihtia mieleiseni silmämeikin vapaasti ja halusinkin kokeilla vaihteeksi sinisiä sävyjä, sillä käytän aina normaalisti luomissa ruskeaa, pronssia tai beigeä. :)

Alhaalla on silmämeikistä alusta loppuun videota, mutta jos joku meni ohi liian nopeasti yms. niin alhaalla on myös tuotteista sekä vaiheista kuvia. Myös kysymykset ovat tervetulleita jos jokin jää mietityttämään!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HUOM! Heti kun alatte katsomaan tätä videota, kannattaa tuosta oikealta alhaalta kellon viereisestä kuvakkeesta muuttaa se HD laatuiseksi :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisenä kiinnitin huomiota siihen, että paletit olivat ihanan isoja ja värit erilleen toisistaan. Sillä joissakin tuotteissa ne ovat kiinni toisissa ja jos jokin menee rikki, niin kaikki menevät. Mulla tapahtui eräälle meikkipaletille just näin muutama päivä sitten :/ Jokaisesta löytyi ihan mahtavia sävyjä, mutta oma suosikki on loppujen lopuksi tuo hohtavaa hiekkaa niminen luomiväri. Mikäs teitä miellyttää eniten? Sävyt oli ihanan pigmenttisiä, hieman kiiltäviä ja näyttäviä.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sininen paletti talvinen maisema pääsi siis testiin tässä meikissä :) Rehellisesti sanottuna aluksi arastin tosi paljon tätä värivaihtoehtoa, mutta loppujen lopuksi meikistä tuli todella kiva ja varmasti teen sen uudelleenkin. Käytin muuten pelkästään tätä, mutta myös kallioluodolla paletin tumman harmaata. Mutta höpinät sikseen ja meikkaamaan!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Levitin valkoista luomiväriä pohjalle ja silmänurkkaan, sen päälle liikkuvan luomen yläpuolelle tuli reilusti hieman sinertävää vaaleaa harmaata. Reunoista häivytin voimakkaasti ja värin oli vain tarkoitus kuultaa sitten alta.

2. Päälle tummempaa harmaata toisesta paletista; kallioluodolla. Samaan kohtaa ja häivytys puhtaalla siveltimellä.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Paletin tumminta sinistä silmän ulkonurkkaan kissamaisesti. Levitin muutaman kerroksen ja varovaisesti, ettei karise tai tulee liian tumma johonkin kohtaan. Kaksi ekaa kertaa laitoin ohuemmin ja häivytin pois paljon levittäen myös alaripsien alle. Lopuksi tuputellen pienemmälle alueelle, jotta väristä tulee syvempi.

4. Ensin alle valkoista luomiväriä sisäkulmaan ja kulmakarvan alapuolella. Samoihin kohtiin valkoista eyelineriä sormella painellen .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kohtaa silmä näyttivät tältä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Sitten tottakai ensimmäisen ripsari kerroksen vuoro alaripsiin, sitä levittäytyi tarpeeksi vähän eikä paakkuisesti :) Tälläsistä ripsareista mä tykkään, ettei ne ripset ala edes kolmannen kerroksen jälkeen kiinnittymään toisiinsa..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikkia eyelinerit olivat vedenkestäviä ja sävyjä on neljä: musta, kiiltävä musta, kiiltävä ruskea sekä kiiltävä valkoinen. Tuota valkoista käytin jo meikissä, mutta nyt oli mustan eyelinerin ja toisen ripsari kerroksen aika !
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tadaa ja valmista tuli :) Jossain kohtaa videolla ehkä värit ja valaistus vääristyivät, mutta kuvissa ne näkyy paremmin kun itse videolla taas miten minkäkin kohdan tein. Itse ehkä kuvittelisin tämän meikin iltaan enemmänkin, on kuitenkin aika näyttävä ja nuo eyelinerit pysyivät todella hyvin, ei ainakaan valuneet jos silmät vuosivat tai silmään koski.

Mun suosikeiksi nousi eyelinerit mitä käytin, ripsari ja hohtavaa hiekka luomiväri, vaikka en sitä tässä käyttänytkään :) Olen pari arkisemmat/hillitymmät silmämeikin sillä jo tehnyt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa hei nyt lopuksi osallistumaan kivaan kilpailuun jossa voi voittaa Lumenen tuotepaketin. Palkintoja arvotaan 5 kappaletta. Kukin 50 euron arvoinen paketti sisältää seuraavat tuotteet: Lumene Blueberry Pitkäkestoinen Luomiväripaletti, Lumene Blueberry Volume Black Crystal Mascara ja 2 kpl Lumene Blueberry Vedenkestävä Nestemäinen Rajausväri. Eli tuolla lukee kohta missä kilpailuun pystyy osallistumaan ja samalla kannattaa kurkkaa muidenkin bloggaajien meikkejä, ne löytyy ihan alhaalta :) 

Jos aijotte kokeilla meikkejä ja haluatte jakaa kuvan instaan, niin laittakaa niihin hashtagit #lumene ja #sädehtiväkatse, jolloin kuvat ilmestyvät myös kampanjasivulla näkyvään feediin. Myös näkin haluan kurkkia mitä olette loihtineet <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


30 Responses to “Lumene blueberry”

 1. Jenni sanoo:

  Aivan ihana tuo video! Ihanan silmämeikin kyllä tekaisit, sopii sulle tosi hyvin! :)

 2. taasmä sanoo:

  Tosi kiva video!! Oot taitava meikkaaja!♡:-D

 3. Heli sanoo:

  Ihana tutorial ja blogi yleensäkkin ! :) Kysymykseni ei liity tähän postaukseen mutta katsoin postauksesi missä kerroit eri väreistä ja tyyleistä mitä oot kokeillu hiuksiisi aikanaan, niin tahtoisin kysyä että mitä punaista väriä käytit, sillä se oli täydellinen ja olen ajatellut värjääväni punaisen tukan ja se olisi juuri minun näköiseni ! :–)

 4. vinkki sanoo:

  Moi! Tosi nätisti sä osaat meikata, mutta suurena vinkkinä voisin antaa silmämeikin pohjustusaineen. Värit kyllä tarttuvat hyvin, mutta häivyttyvät aika huonosti, jolloin lopputulos on usein vähän epäsiisti ja suttuinen, kuten tässäkin meikissä. Suosittelen ehdottomasti Urban decayn primer potionia! :)

 5. A sanoo:

  Tulipa nätti meikki! :) itsekkin tykästyin noihin Hohtavaa hiekkaa paletin sävyihin♥!! Onko kyseinen paletti matta vai onko paljon shimmeriä/kimalletta?

  • Uino Uino sanoo:

   Kiitos ;) Musta kaikki muut siinä on sellaisia tosi kivasti ja hillitysti kimaltelevia ja sitten tuo ruskea on mattainen. JOS muistan oikein?

 6. veera sanoo:

  Siis onko 1. Ja 2. kuvassa sama meikki kun 3. Ja 4.:ssä kuvassa :o

 7. veera sanoo:

  Ootko joku kosmetologi/meikkaaja ammatiltaan? Osaat niin hyvin meikata :o

  • Uino Uino sanoo:

   Kampaajahan mä olen, olihan meillä 2kk kurssi meikkaamisesta mutta ei se musta ainakaan mun meikkaamisessa näy ;D Kiitos silti ihanuus <3

 8. Susanna sanoo:

  Moi!
  Mitä siveltimiä käytät tässä meikissä? Saako siitä hohtavaa hiekkaa luomiväri paletin meikistä tutoriaalia?

 9. Paulasofia sanoo:

  vauu ! kauniit silmät<3

 10. moi sanoo:

  Voisitko tehdä postauksen mitä meikkivoidetta yms meikkejä käytät päivittäin/yleensä?:) Btw joko se laukku on tullut jonka tilasit ooolala:sta, vai onko multa mennyt se ohi:D

  • Uino Uino sanoo:

   Ne näkyi kyllä just edellisessä videossa, mutta voisinhan ne kuvatakkin :3 On tullu joo :D

 11. Ansku sanoo:

  Upea video ja kaunis meikki. Olen itsekkin enemmän neutraalien perässä juoksia :D

 12. Tytti sanoo:

  Mie en ennen syystä tai toisesta oikeen välittäny siun blogista. Se voi johtua siitä, et meidän mielenkiinnot ja tyyli niihin aikoihin eros niin paljon toisistaa. nyt oon eksyny tänne uudelleen ja mielipide on heittäny ihan kuperkeikkaa! Oon nykyään ihan hooked on your blog :D tää on ihan mahtava! Tuntuu, et nykyään blogimaailmasta (etenkin indiedayssiltä, no offense) on tosi vaikee löytää blogia ja bloggaajaa joka ei esitä jotain mitä ei oo. Miusta tuntuu et hirveen moni pyrkii mahdollisimaan täydelliseen ja ”aikuismaiseen” elämään ja se välittyy blogeihinkin tosi vahvasti. Miuta jotenkin ärsyttää lukea niitten alle kakskymppisten kirjotuksia siitä ”miten on alkanu tulla varmaan vanhaksi” kun ei jaksanutkaan olla baarissa pilkkuun saakka. Mut tästä siun blogista välittyy ihan erilainen meininki! Tää on just sen näkönen blogi kun parikymppisellä mimmillä kuuluukin olla! Ihana pirteä ja eläväinen. ISOISOISO plussa vielä siitä yhdestä postauksesta jossa postasit ns.behind the scenes , pieleenmenneitä otoksia siltä metsäkuvausreissulta. En tarkota tätä mitenkään pahalla, niitä kuvia oli tosi kiva katella koska ne oli oikeesti pieleen menneitä eikä mitään missä nuttura nyt vähän sojottaa vinoon tai huulipunaa on pikkasen hampaissa ja sit ne on ”siis tosi epäedustavia” niinkun jotkut saattavat tehdä.

  Tästä tuli nyt varmaan toosi sekava, mut siis pointtina on se et jatka oikeesti samaan malliin, oot hyvänä esimerkkinä muille ja siun juttuja on aina kiva lukea ja seurailla!:)

  • Uino Uino sanoo:

   Heipsunkeiksun ja kiitos ihanan pitkästä kommasta :)
   ihanaa, kun olet noi hooked! Joo kyllä tässä tyyli on muuttunut ja hieman ihminenkin. Täydelliseen elämään ei pidä pyrkiä ja siksi musta onkin hyvä pysyä hieman lapsellisena ja omana itsenään. Tottakai tänne blogin puolelle postaukset on suurimmaksi osaksi pinnallisia, mutta tämä on muotiblogi <3 Haha joo kiitos, toi yksi kuva onkin siitä postauksesta :) Kyllä mä osaan olla suurimmaksi osaksi oikeasti epäedustava.

   Olet ihana <3

 13. Anonyymi sanoo:

  Ooksä raskaana!? Aivan ihanaa jos oot susta tulee ihan mahtava äiti!

 14. Titu sanoo:

  Kiitos paljon tosi hyvästä tutoriaalista :) Sulla on kauniit silmät <3

Kommentoi