sateista Juhannusta kaikille!

21.06.2014

Joo… on aika erilainen Jussi ollut. Mulla on sunnuntaina työvuorokin, niin en tehnyt mitään erikoisempia suunnitelmia ja se että koneella on tuhat kuvaa mitkä mun piti käydä läpi ja muokata, vahvisti sen päätöksen että aion pysyä Helsingissä Sampan ja Sanchon kanssa. Niin ja tota, ei noi säätiedotuksetkaan mitään hirveä houkuttelevia ole ollut :D

No loppujen lopuksi Sam lähti sitten kamujen kanssa jonnekkin muiden liikunnanohjaajien kanssa (joku leiri?) ja mä jäin kotiin, koska mun olisi pitänyt lähteä sieltä lauantaina yksin pois, eikä lähellä mene mitään junia tai busseja. Mä olin tästä itseasiassa todella iloinen, sillä eilisen koko illan muokkasin kuvia ja tämän aamun myös, eli paljon on saatu aikaiseksi. Nyt on puolet jo muokattu, eli tätä rataa alkaa postauksia ensiviikolla tulemaan Bodrumista, kunhan saan parit kuvat tytöiltä mitä ne musta otti :)

Mutta koska kaikki kamut on laittanut blogeihinsa ihania mökkikuvia rannasta  ja mökkisafkasta, niin tässä on mun Juhannus kuvina:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koneella ja maxia, en edes halua tietää monta tuntia oon tässä ollut kahden päivän sisällä.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi on ihania herkkuja ulkomailta <3OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on ostokset yms jutut kuvattu! Ja tässä hieman koti-asuani, missä on nukuttu, oltu ja käyty lenkillä :D
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOP – GINA TRICOT* saatu

PANTS – BIK BOK
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sanchon ilme alkoi olla tämmöinen, niin päätin sitten viedä sen puistoon ennen kun alkaisi sataa.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CAP – eBAY

KNIT – MK&A OLSEN for BIK BOK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puistossa oli koira jota ei oikein kiinnostanut leikkiminen Sancho kanssa, mutta onneksi pian tuli kymmenen kuinen dalmatialainen ja ilo oli irti! Pojilla oli kyllä niin hauskaa eikä juoksemisesta tullut loppua.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

soomiNäin Herttoniemessä <3 Syökää, rentoutukaa ja viettäkää ihana Juhannus :) Onneksi illalla ollaan tyttöjen kanssa, niin en homehdu ihan kokonaan tähän sohvalle.


22 Responses to “sateista Juhannusta kaikille!”

 1. Laura Peippo sanoo:

  Moikka!

  Sulla on aivan ihana blogi, jotenkin siisiti ja simppeli. Hyviä kuvia, ja noi leopari-pökät. Mie romahan, aivan ihanat! Hyvää juhannusta sinne!

 2. Nimetön sanoo:

  Sori jos oot vastannu tähän aiemmin, mutta millä teet sun tukkaan ton TÄYDELLISEN loivan kiharan? Kihartimella vai ilman? Miten? Mä haluun kans!!

 3. Plug. sanoo:

  Onks noi leopardibyysat kuinka uudet Bikbokista vai onko jo vanhemmat? Just täydelliset!

 4. rou sanoo:

  Varovasti, ei kannata pitää juomia kannettavan vieressä! :D Yks vahinko ja se on siinä…

  Ihania koirakuvia, voin uskoa että kovaa on menty!

 5. Marianna sanoo:

  Ihanaa, en oo ainut joka ei tee juhannuksena mitään mullistavaa – ihana välillä vain olla ;)

 6. Emmi L. sanoo:

  Mun koira on just sellanen ettei se älyy koirapuistossa leikkiä muiden kanssa :D Vaikka sitä on käytetty siellä ihan pennusta asti. Se yrittää vaan norkoilla ihmisten lähellä! Kaupunkijuhannusta on vietetty täälläkin suunnalla, jalkapallon kanssa pääasiallisesti!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 7. maija sanoo:

  mitä kohtuu halpaa lämpösuojaa suosittelisit? :)

 8. violaa sanoo:

  Apua ihastuin tähän asuun! Ostin tossa just ginalta tollaset leohousut, joihin oon tosi tyytyväinen! Ongelmana on ollut just se, että minkälaisen paidan kanssa noi housut vois yhdistää. Mahtaako tota paitaa löytyä vielä ginalta, että kuinka vanha se on? Näin nopeasti vilkaistuna en nähnyt tuollaista ginan sivuilla:( Ihan täydellinen yhdistelmä, loksahti kyllä oikein kunnolla! Koitin myös muilta nettisivuilta etsiä samantyylistä paitaa (bubbleroom, hm ym.) mutta ei osunut silmään:(

  • Uino Uino sanoo:

   Ihana, mun juhannus asu :D Mä yhdistän noiden kaa KAIKKEA, yleensä joku musta yksinkertainen toppi sekä bootsit tai valkoinen laskeutuva kauluspaita sekä avokkaat :) Se on ihan uusi, eli on!

 9. Nimetön sanoo:

  Miks niin moni bloggaaja juo aina maxia tölkistä? Eiks se oo edullisempaa isona pullona?

  • Uino Uino sanoo:

   Bloggaajat :D musta tuntuu että tosi moni, koska se on paljon parempaa. Isoista pulloista lähtee nopeasti hiilihapot ja sitten multa jää 1/3 aina juomatta :/

 10. kikka sanoo:

  Moi. Tätä on varmaan jo kysytty aikasemminkin, mutta olen ihastellut noita Sanchon valjaita j pidemmän aikaa ja yritän etsiä omalle koiralle jotain hyviä tukevia valjaita ja mitkään ei meinaa löytyä hyviä. Mistä olet ostanut nuo valjaat ja ovatko olleet hyvät? :)

  • Uino Uino sanoo:

   Hei rukalla on erilaisia valjaita mustissa & mirrissä :) ! Noi on ihan parhaat ja tosi pehmeet.

Kommentoi