Uusi vaaleampi tukka

18.12.2014

Viikko sitten oltiin hyvin tuulisena päivänä Lotan kanssa teellä ja pullalla Cafe Esplanadilla. Älysin että se oli varmaan toinen kerta mun elämäni aikana kun istahdan tuohon paikkaan sisälle istumaan, monesti lämpiminä päivinä on ihanaa istua siinä ulkona ja katsella ohi kulkevia ihmisiä. :) Tunni rupattelun ja mässyttämisen jälkeen oli meillä edessä haaste, eli asukuvat. Tällä kertaa se olikin astetta vaikeampi kun ulkona tuuli oli erittäin kova eikä hiukset pysyneet aloillaan.. Kiitos ihanalle Lotalle kuvista <3OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_3899Tässä ekan kerran asussa tuo uusi iso neule, mutta myös mun uusi vaaleampi tukka joka oli piiitkän harkinnan takana :) Oon tykännyt tummanruskeasta tukasta aina, mutta kun itse olen ihan blondi, ei ole tyvikasvu kivaa katseltavaa. Sitä joutuu myös ärsyttävän usein värjätä, joka ei ole todellakaan päänahalle hyväksi. Olin jo kesästä lähtien toivonut astetta vaaleampaa tukkaa, jotta voisin tyveä värjäillä harvemmin ja saisin jotain vaihtelua tähän reuhkaan. Siis jotain kunnon muutosta, ei jotain sävyn muutosta tai otsatukkaa :D

IMG_4036

IMG_4180

IMG_3987Prosessi ei ollut todellakaan helpoimmasta päästä, vaan tämä on ehkä yksi vaikein värjäys ikinä, vaikkei ero olekkaan älyttömän suuri. Koska väri ei vaalenna jo värjättyä tukkaa, piti mulle tehdä värinpoisto. Hiusväri on taas kerrostunut eri kohtiin eri verran, ihan tyvessä on vain yksi värikerros, jossain keskikohdassa on muutama ja latvat ovat varmaan kokeneet kaiken mitä tässä 2 vuoden aikana olen tehnyt hiuksiin. Siksi tyveen, keskiosaan ja latvoihin tehtiin eri prosenteilla värinpoistot. Näin siitä tuli melko tasaisen värinen, vaikka olikin oranssi ja tyvestä ihan keltainen :D Nyt oltiin melkein puolessa välissä, kunnes tuli oikeasti se vaikein kohta. Miten saada tästä oranssista tukasta tismalleen saman värinen kuin pidennyksistä.

Ei ole eka kerta kuin olen tuon tehnyt ja joka kerta se on aivan älyttömän vaikeeta. Joskus kun ekan kerran vedettiin mulle blondista ruskeaksi ja mun ruskea tukka oli oikeasti vain hitusen kylmempi kuin jatkot, mutta se ero näkyy erittäin helposti. Siksi koitettiin kahta eri värimassaa parina raitana mun hiuksiin, pesin ja kuivasin ne. Sitten verrattiin raitoja pidennyksiin ja vahingossa toinen olikin melkein tismalleen samaa sävyä kuin pidennykset! Tyveen laitettiin kestovärinä 1/3  6.0 ja 2/3  7.03, loppuosaan 3/5  7.1 ja 2/5  7.0.  Sormet ristissä ja siitä tuli täydellinen! Vaikka latvat taittoi hieman kylmään viertävään sävyyn, mutta se katsosi ekassa pesussa kuten ajattelinkin :)

IMG_4098

IMG_4074Kokeilin pitkästä aikaan Rapunzelin tukkaa, kun he kysyivät haluaisinko kokeille uutta Quick & Easy European teippipidennyksiä*. Oon ollut pari vuotta hieman vastaan heidän pidennysten laatua, mutta halusin myös uteliaisuudesta kokeilla tätä uutuutta, sillä se on vähemmän käsiteltyä ja hienompaa hiusta, kuin tavallisessa Quick & Easy Original teipeissä. Minä, joka olen ollut todella paljon pidennyksien kanssa tekemisissä ja kokeillut melkein kymmentä merkkiä… en olisi IKINÄ uskonut sanovani tätä, mutta mulla ei ole ikinä ollut näin sileetä ja oikeasti hyvän tuntuista tukkaa päässäni. Yli viikon tämä on jo kuitenkin ollut ja haluan nähdä mitä mieltä olen tästä 3kk päästä, mutta olen aidosti rakastunut!!  Nukkunut tukka auki, pitänyt erilaisia ponnareita, kihartanut, eikä näkynyt pienintäkään takkua viellä. Lupaan palailla asiaan kun tulee ensimmäisen huollon aika, eli siinä 2,5-3kk päästä :) Mulla on koko päässä sävyä #8 ja tasan 8 pakettia. Mulla laittoi nämä kaveri, joka oli samalla luokalla kuin mä kampaamo koulussa :) Kiitos jälleen kerran Kaisa <3 Ainoa joka käsiin luotan, tekee aina huolellista jälkeä vaikkei myöskään ole itse enää alalla.

Mullahan on tosi paksu tukka, joten noin paljon ei todellakaan tarvita kaikille. Kokopään pidennyksiin menee riippuen tukan paksuudesta 4-10 pakettia, tai minkälaisen lopputuloksen haluaa. Kysymyksiä saa esittää :)

*saatu

IMG_4106

IMG_4159

IMG_4171

 

JACKET & KNIT – ZARA

TOP & JEANS – BIK BOK

BAG – PRADA

BOOTS – BILLI BI

GOLD BRACELET – GLITTER

WATCH – MICHAEL KORS

BLACK & GOLD BRACELET – GLITTER Zanzlöza Zmycken (vain Jumbon liikkeestä) *

*gifted / saatu


70 Responses to “Uusi vaaleampi tukka”

 1. Karoliina S. sanoo:

  Wau niin upee asu ja hiukset myös! *__*

 2. millamainen sanoo:

  Tykkään valtavasti tuosta uudesta tukasta! Jotenkin raikkaampi ja kevyempi. Se korostaa myös kauniisti sun kasvoja. Oli ainakin mun mielestä vaivan väärti. ;)

  • Uino Uino sanoo:

   Jee kiitos, mäkin oon super tyytyväinen, vaikka pelkäsin että tulisin katumaan tätä :D Katsotaan jos kesällä laittaisi vielä vaaleamman ruskeita raitoja sekaan yms. kivaa :)

 3. Anna sanoo:

  Todella paljon freshimmän ja tyylikkäämmän sävyinen tämä uusi tukka! Iso peukku!

  • Uino Uino sanoo:

   Kiitos tuhannesti Anna :) Eikä näissä kuvissa edes näytä niin kivoilta, kun en ollut kertaakaan pidennyksiä pessyt, jolloin ne hieman turpoaa ja sekoittuu omaan tukkaan paremmin.

 4. Mirkku sanoo:

  ihanatihanatihanat hiukset. Tosi silkkisen näköset. Ja upea sinä!!
  Hyvää joulua sulle! :)

 5. sini sanoo:

  Upee fleda! Jotkut vaan osaa ja aika hauskaa lukea noita värjäysjuttuja kun ei ite ymmärrä mitään! Mutta me likes ! *_* Oot kyllä ihan paras!

  • Uino Uino sanoo:

   hehe tiedän että varmaan aika harva ymmärsi, mutta kuitenkin täällä on joitain kampaajia, niin ettei niiltä tule miljoonia kysymyksiä.. niin kirjoitin heti postaukseen :)

 6. Vera sanoo:

  Vitsi kuin mageet hiukset :o itse pidän vain enemmän niistä sun omista hiuksista eli ilman pidennyksiä :D

 7. apuaaaaa sanoo:

  Oi ootpa ihan erinäkönen! Osaatko yhtään neuvoa miten kotikonstein saisi vaalennettua tukkaa hieman punertavasta ruskeasta? Tavotteena olisi kesäksi blondit takaisin ja haluaisin aloitella pikkuhiljaa vaalennusta ja kauheasti vaurioitamatta hiusta kuitenkaan.

  • Uino Uino sanoo:

   Eikös! Ihanaa saada vihdoin kunnon vaihtelua.
   Ikinä ei voi neuvoa, koska riippuu kymmenestä asiasta minkälainen tukka sulla tulee värinpoiston jälkeen jne. Vinkkinä voin vain sanoa, että värinpoiston jälkeen kannattaa laittaa joku hieman kylmä väri, sillä eka siitä tulee oranssi ja se on jo superlämmin :)

   • tukkajuttuja sanoo:

    Eli siis värinpoisto kannattaa kuitenkin tehdä? Olin ajatellut aluksi jotain raitoja joilla saisi EHKÄ vaalennettua vähän?? Äh kampaaja on hieman liian kallis opiskelijabudjettii

    • Uino Uino sanoo:

     Jos tukka on tummempi kuin haluamasi väri, se on PAKKO tehdä :) väri ei vaalenna väriä. Raidat on ehkä paras idea (se on myös värinpoisto ainetta) mutta kaupan aineet on tosi vahvoja yleensä, muistaakseni jopa 9% ja mä käytin itse 3%, ihan vähän 6% seassa jossain kohdassa. Eli se on kolme kertaa vahvempaa.

 8. Jenni sanoo:

  wow pakko sanoo että varmaan ihanin tukka mitä sulla oon nähnyt! Tuli oikein semmonen kunnon ’wow-efekti’ jotenkin kaunisti kasvojakin! Mutta niinhän sen ’oikean’ hiustyylin kuuluukin tehdä! On noi pitkät hiukset vaan niin sun juttu :) en pysty hehkuttamaan tarpeeks xD

 9. k sanoo:

  ihan mielenkiinnosta, kun olet niin pitkään värjännyt hiuksiasi tummalla niin eikö oma hiusten väri ole tummunut yhtään vai onko edelleen vaaleaa juurikasvua?:o
  jostakin kuulin, että kun pitkään tummalla hiusvärillä värjää niin omien hiusten väri tummuu kanssa??:D

  • Uino Uino sanoo:

   Omien hiustenväri ei tottakai ikinä muutu, sillä sitä uutta kasvaa aina, eikä hiusväri värjää ”pään sisältä” :D
   Mun tukka on edelleen ihan valkoinen tyvestä, kun oli melkein 23 vuotta sitten, haha. Onhan toi ihan väri, toivoisin joskus että oma tukka olisi kyllä tumma <3

   • elli sanoo:

    käytät sanaa ”tottakai” ihan väärissä paikoissa ja yhteyksissä. Oon huomannut, että tästä on kommentoitu ennenkin, mutta silti lähes sun jokaisessa postauksessa on tää ”tottakai” ja aina sellaisessa paikassa mihin se ei todellakaan kuulu.
    ”Tietenkään” olisi ollut tässä yhteydessä oikea sana.

 10. Susanna sanoo:

  Heiiipsan! Sopii aivan sikahyvin toi uus tukka sulle! Tuo jotenki ihan eri tavalla kasvot ja kasvojen värit esiin. Mun mielestä sulle sopii jopa juuri viileempi ruskea. Kaunis olet! :) Hyvää joulun odotusta!

  • Uino Uino sanoo:

   No helllou!
   Tykkään tästä, kun ei juuri ole kylmä eikä lämmin, ehkä hieman kultainen ^^

   Sinulle myös <3

 11. Milla sanoo:

  En tunnistanut sua noista kuvista, jotenkin nuo hiukset korostaa sun kasvoja ihan uudella tavalla!

 12. e sanoo:

  Vau, sulle sopii aivan ÄLYTTÖMÄN hyvin vaaleammat hiukset! :)

 13. Sophie sanoo:

  Hei, ma menin tumman punasesta platin blondiin noin 8kk sitten. Halusin kanssa paljon luonnollisemman varin itselleni kun kanssa vaaleat hiusket mulla on luonnostaan. Mulla ei ihme kylla hiukset pysy aika hyvassa kunnossa ja oon pystynyt kasvattamaan niita kanssa nyt 8 kk aikana, muutamat vinkit:

  Varjays ja varinpoisto on vaikeeta, itse tein kaiken kotona ja loppu tulos oli yllattavan hyva (en odottanut ihmeita). Varinpoiston yhteydessa hiuksista tulee aina oranssit ja jos olet hakemassa kylmempia vaaleita savyja kannattaa sellainen ’toner’ kattoa kuin Wella T18 white lady, itse kaytan tata justiinsa varinpoiston jalkeen max 10 minuuttia ja hius on kunnon vaalea sen jalkeen!

  Osta kunnon hiusmaski ja kuiville hiuksille tarkoitettu shampoo! Shampoo on tosi tarkea juttu, varinpoistossa kun hius kuivuu ja itse ainakin tartten kunnon kuiville hiuksille tarkotetun shampoon vaikka ennen blondausta mun hiukset kuulu enemman rasvaset hiukset luokkaan. :)

  • Uino Uino sanoo:

   Mäkin meen hiljalleen ehkä vaaleampaa mutta tooodella hitaasti, ettei mulla tapahdu samoja juttuja kun 5 vuotta sitten kun menin mustasta blondiin :)
   Kiitos vinkeistä, olen opiskellut pa-ka alan, niin onneksi kaikki ovat tuttuja ja itsellä on kaikki kampaamovärit ja tuotteet kotona käytössä<3
   Blondia en ehkä halua aikoihin, mutta vaalean ruskeat kyllä!

   Ai niin ja shampoo valitaan päänahan mukaan ja hoitoaine hiuksien, eli kannattaa hankkia hoitava hoitoaine :)

 14. emma sanoo:

  Tosi jotenkin raikkaan näköset! Wau :)

 15. janita sanoo:

  Ihanat hiukset ja käy sulle tosi hyvin, näyttää tosi luonnollisille nuo pidennyksetkin :)

  • Uino Uino sanoo:

   Kiitos hurjasti!! Se onkin myös tosi tärkeetä, että näyttää oikeasti edes luonnolliselta :)

 16. emilia sanoo:

  Oi vitsit kun itelläkin olis tollanen tukka. Ihan supernätti! :)

 17. ninzai sanoo:

  onko tuo päällystakki sama kuin tässä: http://www.zara.com/fi/en/woman/outerwear/coats/long-coat-c499001p2008057.html aivan älyttömän kivan näköinen samoin kuin tuo neulekin! :)

 18. Noora sanoo:

  Siis oon ihan kade sun hiuksista ♥ niinkuin aiemmat jo sanoneet niin tosi fresh ja näytät nuoremmalta mun mielestä. Ei siis sillä että olisit näyttänyt vanhalta :-D mutta tosi ihana tucca ♥

  • Uino Uino sanoo:

   Kiitti, joo kyllä tuo pitkä tukka aina pakolta mua nuorentaa :D Ei se onneksi haittaa mua ainakaan, kiiitti <3

 19. Aino sanoo:

  No words! Sun blogi on ihan paras. Tyylis on ihan super inspiroiva, kirjotat mielenkiintosia ja vaihtelevia postauksia, teet hauskoja videoita ja yleisesti kaikesta todellakin näkyy et annat kaikkes tälle blogille ja rakastat sitä mitä teet. Kiitos kiitos kiitos tästä kaimani!! ps. hyvä tukka ja taas kerran oikein hyvä asu :)

  • Uino Uino sanoo:

   Ai paras :D No siihen en kyllä usko, mutta kiitos!
   Mä todellakin rakastan, toivon että saan jatkaa tätä niin kauan kuin mahdollista.

 20. Riikka sanoo:

  Tätä postausta olenki venannu niinkuin sitä kuuluisaa kuuta nousevaa. :D mulla nousi valtava tukkakuume heti siitä hetkestä kun laitoit instaan ekan tukkakuvan.. :) mullakin on tosi paksu tukka ja olen teipeistä haaveillut. Hiusmäärän lisäksi mua kiinnostais paljonko itse pidennyksiin upposi rahaa..? Ja kuinka pitkät noi on? Oon pahoillani jos oot sata kertaa jo kertonut, mut multa mennyt ohi. On tosiaan melko tyyris hankinta kaikkine värjäysprosesseineen, mutta sunkin kohdalla todisti että on sen arvoinen satsaus! :) tosi kaunis tukka ja sinä. <3

  • Uino Uino sanoo:

   Ihana, ai olit :D !
   Tossa mainitsinkin että Rapunzel ihan lähetti nämä, siksi uskalsinkin tähän kokeiluun entistä enemmän. Nämä on 50cm, muuta pituutta ei taida tällä hetkellä ollakkaan :)

 21. Jonna sanoo:

  Miten saat pystykuvistas samankokoisia? Tai mistä tiiän et mihin kokoon mun pitää se vaihtaa että se on saman kokoiken vaakakuvien kanssa :/

  • Uino Uino sanoo:

   Pienennän kaikki aina saman levyisiksi :)) Eli pienennän leveyden ja sitten muokkausohjelma tottakai muuttaa yleensä korkeuden itse automaattisesti jottei kuvan suhde muutu.

 22. oona sanoo:

  Pakko kommentoida että näytät aivan uskomattomalta ton uuden hiusvärin kanssa! Toi on just mukavan luonnollisen värinen (ja kulmakarvafanaatikkona täytyy myös sanoa että sointuu tosi kivasti sun kulmien väriin :D) Muutenkin näiden kuvien meikki näyttää tosi kivalta ja tykkään myös noiden kuvien tunnelmasta:)

  • Uino Uino sanoo:

   Kiitos paljon Oona, niin kauniisti sanottu ^^
   Onneksi kuvista ei näy oikeaa tunnelmaa, kun tuolla oli niin tuulista ja kylmä.. pitää vaan pitää pokka ;,D

 23. juel sanoo:

  voiko tota mustavalkosta neuletakkia/takkia tilata jostain?? :)

 24. paulasofia sanoo:

  vau sairaan upealta näytät!!! todella kaunis sävy hiuksissa ja sopii sulle täydellisesti<3 ps kauniit kuvat ja ihanaa joulun odotusta sinne Aino<3

 25. Nimetön sanoo:

  Oho en meinannut ollenkaan tunnistaa sua ekasta kuvasta, mutta toi tukka on aivan ihana! <33

 26. Krista sanoo:

  Oih, oot Aino miun mielestä jotenkin aivan erityisen kaunis näissä kuvissa! Kivaa viikonloppua! :)

 27. veera matilda sanoo:

  Tosi hyvin sopii nuo vaaleammat, kannatti :)
  http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

 28. Mandariini sanoo:

  Heii, oisko sul kuvaa susta blondina? Ois tosi mielenkiintoista nähdä :)

  • Uino Uino sanoo:

   Laita googleen uino niin varmana löytyy ;,D Mutta ne on sellaiset hienot pissiblondit, eli ihan yksväriset, ei mitään vivahteita.

 29. TuuliS sanoo:

  Wau! Ihan törkeen makeet hiukset! Toi väri kyllä kaunein brunette mitä oon koskaan nähnyt :) !
  Mä muuten mietin, että teetkö hiusjuttuja koskaan tuntemattomille ihmisille jos pyytää, vai vain tutuille? :)

 30. Nimetön sanoo:

  tulin Piiitkästä aikaa lukemuun sun blogia, ja luulin että kuva oli jostain sun tosi kauniista ystävästä kun katsoin ensimmäisen kuvan, ja olin et hetkonen, täh..

  Tuijotin vain kuvia enkä tunnistanut sua! Ja siis hyvällä! Ihan helvetin kaunis :D

 31. tutta sanoo:

  Miks tost Lotta linkistä tulee Mf laura :D??

 32. Emma sanoo:

  Aivan ihana tukka!! :-)

 33. Aino sanoo:

  Saakohan Zarasta vielä noita valkomustia villatakkeja? Aivan ihana!

Kommentoi