Viinipullo kynttilänjalkana

07.01.2015

Tämä idea jäi joskus mun mieleen aikoja sitten, kun käytiin syömässä Santa Fe:ssä ja pöytien keskellä on viinipullon, josta valuu kauniisti kynttilä ja steariinia menee melkein pohjaan asti. Olin halunnut kokeilla sitä jo kauan, mutta en keksinyt paikkaa minne pullot sopivat, kunnes viikonloppuna istuin parvekkeella ja tajusin että sehän olisi täydellinen paikka niille!

Meidän sisustus on aika moderni, mutta parveke on ainoa paikka jossa on hieman kivan sekalainen  ja rento meininki. Puulavoista tehty pöytä ja sohva, miljoonia tyynyjä ja muutama viltti sekaisin. Väriteemaa siellä ei oikein ole, joten vihertävät pullot sopivat sinne kauniisti. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlin aikaisemmin kokeillut erilaisia kynttilöitä, neulaa, kallistamista ja vaikka mitä, mutta mistään ei tullut haluttua lopputulosta. Sitten päätin ottaa kokonaisen kynttilän ja valuttaa sen itse sitten pullon kaulasta samalla kun katselin sarjaa (sillä aikaahan tuossa meni varmaan vartti). Näin sain pullon suuhun kauniin haluamani tuloksen ja nyt ei tarvitse muuta kuin vaihtaa joka kerta kynttilä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt niitä on vain kaksi… ongelmana ei ole muuta kuin pullojen metsästys, sillä mun pitää niitä varmaan pyydellä kamuilta kun tulee käymään yms. Sillä haluaisin että niitä olisi vierekkäin 6-11 kappaletta. Sitten vasta kun teen niitä lisää hiljattain, tiedä mikä määrä näyttää hyvältä! Kunhan niitä on paljon ja pullot juuri saavat olla hieman eri sävyisiä, kokoisia ja muotoisia :) Toivon että saan viimeistään tämän projektin tässä kuussa loppuun, kun teen isompaa asuntopostausta ja juttua jokaisesta huoneesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


21 Responses to “Viinipullo kynttilänjalkana”

 1. veera matilda sanoo:

  Noi on mun mielestä aivan ihania, jotenkin taiteellisia ja boheemeja :)
  http://veeramatilda.blogspot.fi/

 2. Ihanat! Mulla on hautumassa vähän samantyyppinen idea, mutta maalaan pullot mattamustaksi :)

  • Uino Uino sanoo:

   Hei hitsi tätä mäkin mietin ;D mutta en sitten jaksanut ikinä sitä maalia ostaa.. hitsi!

 3. Janina sanoo:

  Itse tein tästä hieman ”modernimman” version ja laitoin kirkaslamppuiset ”jouluvalot” viinipullon sisään :) tuli kyllä tosi kivan näköinen. Niin tämä sunkin versio on :)

 4. anonyymi sanoo:

  Otsikkoon kannattaa muokata tuo kynttilänjalka oikein, mietin itse nimittäin kauan mikä on kynttilänhalka :D

 5. Noora sanoo:

  Mäkin oon miettiny tota niin kauan! Ehkä nyt ois viimein aika kokeilla! Mutta muuten, mistä saitte noita lavoja? Mulla on ollut haaveena värkätä niistä juttuja kotiin, mutta en tiedä, mistä löytäis.

  • Uino Uino sanoo:

   Kannatan hei ideaa! Mulla tää tais tulla mieleen jossain 9lk ekan kerran kun kamun vanhemmilla oli tälläisiä, mutta ei ehkä sopinut mun silloiseen huoneeseen ihan..

 6. Noora sanoo:

  Anteeks tää ei liity tähän postaukseen mitenkään!
  Mutta onko sun mielestä ”vaikea” tehdä silmämeikkiä jos on volyymiripset :D mua aina pelottaa et jos laitan luomivärii ja osun ripsiin sitä laittaessa että ne lähtis

  • Uino Uino sanoo:

   Ei oo, sillä en mä ripsiin sitä luomiväriä laita :D Ainoa hieman hankala juttu on eyeliner, mutta helppoa on kun oppii. Ei mulla ikinä meikkauksen takia tippunut ripiä :)

  • Uino Uino sanoo:

   haha :D Hyvä idea tuokin, mutta ilmaiseksi saa pulloja onneksi kamuilta paljon ja vielä eri muotoisia! Kiitos silti <3

 7. Vilma sanoo:

  Sulla lukee ”halkana” tossa otsikossa :)

  • Uino Uino sanoo:

   JOO huomasin :D Mikä aivopieru, sillä mä luin vielä ton otsikon läpi myös, muttan huomannut mitään. Huoh. Kiitos tästä suuresti :)

 8. Anniina sanoo:

  Kierrätyskeskuksesta tai kirppareilta varmaan löytyy erilaisia ja erikokosia viini- ja lasipulloja :)

 9. Anna sanoo:

  Oi, nättejä :) tuli ihan mieleen ekat illat poikakaverin kämpillä, kun tää halus viritellä romanttista tunnelmaa vastaavilla kynttilätelineillä! Ainoo vaan ettei ne kynttilät valuttaneet steariinia ollenkaan ja kynttilät oli liian paksuja pullon suuhun.. mut ajatus tärkein! <3_<3

  • Uino Uino sanoo:

   Romanttista tunnelmaa noista ainakin saa jos jotenkin ;D Harmi, aika monista valoo se steariini noin, siksi itse valutin sen. Olet kyllä oikeassa <3

 10. Nimetön sanoo:

  Oletko vielä Erika C:n kanssa tekemisissä?

Kommentoi