Pitkästä aikaa aamupalaa ja asukuvia

09.01.2015

Oon ehkäpä maailman huonoin syömään aamupalaa ja tämän todella valoisan vuodenajan takia myös ottamaan asukuvia. Kolmen jälkeen ei ole mitään toivoa enää niiden ottamiseen ja melkein kaikki kaverit sekä mies pääsee töistä yleensä juuri kolmen tai neljän jälkeen. Onneksi näin tänään taas mun lemppari poika kaksikkoa, eli Jannea ja Valtteria niin sain kuvatkin otettua asusta :)

Aloitin aamun kunnon aamupalalla, nyt kun olen oikeasti tarkkailun milloin ja mitä syön. Todella outoa ja hienoa, miten viikossa voi olla näin erilainen fiilis! Pitää vain toivoa että oikeasti nyt riittäisi sitä energiaa jaksaa näin pidempää eikä mennä aina helpoimman kautta.
OLYMPUS DIGITAL CAMERARuisleipää juustolla, pinaatilla sekä kurkulla, vieressä maustamatonta jugurttia, jonka päällä mysliä ja kuivattuja mansikoita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPian löysinkin itseni Sörnäisistä, missä oli aivan jäätävän kylmä tuuli ja piti laittaa taas asukuva modi päälle. Ei hanskoja tai huivia, yritä siltä että pakkasta ei olisi ollenkaan ja tässä tulos:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERATOP – ZARA NEW!

JACKET & PONCHO – ZARA

PANTS – LINDEX by Jean Paul NEW!

BAG – COCCINELLE

SHOES – DINSKO

WATCH – KENNETH COLE

BRACELET – DYRBERG KERN

NECKLACE – GLITTER Zanzlöza Zmycken

Photo: Janne Naakka
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKun sormet oli tunnottomat, oli aika laittaa takki takaisin päälle ja mennä Jannelle odottelemaan, kunnes Valtteri pääsi töistä. Kaikilla oli tajuton nälkä ja mentiin syömään, kunnes edes salaattia ei mahtunut enää massuun ;D Tyytyväisenä siinä sitten istuttiin ja juteltiin, kunnes siirryttiin ostamaan jälkkärit Kämpin Jungle Juice Bar:ista <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERASiihen oli hyvä lopettaa! Paitsi että käväsin vielä Kodin1:sessä ostamassa uuden jalkalampun vanhan tilalle ja olkkari alkaa näyttämään jo paljon paremmalta :) Toivottavasti kohta uudet tuolitkin saapuisivat, niin tää ei olisi ihan niin tyhjän näköinen… Tätä menoa mä saan asunto postauksen tehtyä jo varmaan ensiviikon lopulla!


28 Responses to “Pitkästä aikaa aamupalaa ja asukuvia”

 1. katriinamiu sanoo:

  ootko tehny sun kulmakarvat jotenki uudella tyyilillä? :) sopii meinaan hirveen hyvin!

 2. Ida sanoo:

  Harmi ettei sun blogi toimi kunnol bloglovinin kautta, ni blogin seuraaminenkin on sit jääny…

  • Uino Uino sanoo:

   Siis se ei kai toimi kännykän kautta? tai silloin jos yrität lukea blogia sen kautta, sun pitää ns. siirtyä mun blogiin sen kautta :)

   • Nimetön sanoo:

    Puhelimella se siirtyy postausta avatessa johonkin todella vanhoihin posteihin eikä uusimpiin pääse lainkaan.

    • Uino Uino sanoo:

     ??????? WOT :O Mut siis ei pitäisi jos siirryt blogiin, eli et yritä lukea sen sivun kautta blogia. Siis tosi outoa.

 3. Jenni sanoo:

  Toi sininen takki on aivan ihana sopii niin kauniisti noihin hiuksiin! Selasin muuten äsken sun instagram kuvia viime- ja sitä edelliseltä kesältä ja vitsit mikä kesäfiilis tuli niistä! Kesällä kuvissa on aina niin ihana tunnelma ja iloisuus vaan loistaa kaikkien kasvoilta! Ja sun tyyli esim. Viime kesänä oli aivan ihana :)

  • Uino Uino sanoo:

   Joo mä niin rakastan tota väriä <3 Ah en malta odottaa kesää. silloi aina insta paukkuu ;,D

 4. Sini sanoo:

  Aivan ihania asukuvia taas ! <3

 5. frida sanoo:

  Otsikossa yksi hassu kirjoitusvirhe :)

 6. Rii sanoo:

  Moe Uino, enpä ole koskaan kommentoinut, mutta nytpä sitten. :) Sun tyylitaju on ihan mieletön, sulla on todellakin silmää. Asusteet on mulla itselläni ihan eri tyylisiä, mutta muuten ihailen sun styleä kovasti. Siinä on jotain tosi tosi hienostunutta. <3

  • Uino Uino sanoo:

   Jee kivaa :D Ymmärrän, kommentoiminen on oikeesti joskus yllättävän haastavaa.. teen sitä itsekin todella vähän.

 7. Henna sanoo:

  Oi, mistä noita kuivattuja mansikoita oot ostanut?! Oon joskus syönyt kellogsin tms muroja missä oli kuivattuja marjoja mukana ja noi mansikat oli niin hyviä että söin niitä sieltä pelkästään, mut en oo ikinä nöhnyt niitä missään kaupassa :( ja, todella kauniita kuvia susta. Ei näy kylmyys ollenkaan! <3

 8. veera matilda sanoo:

  Kylläpä näyttää hyvältä tuo sinun aamupala! Ja kauniita asukuvia, jälleen kerran :)
  http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

 9. Anonn68 sanoo:

  Sun pastahimo tuli mieleen kun luin yn: http://m.iltasanomat.fi/laihdutus/art-1420704236128.html hihi :) mullaki ois samat oireet havaittavissa!!

 10. Nessa sanoo:

  Tällä hetkellä on oikeesti ihan törkeen vaikea saada otettua mitään asukuvia juuri noista syistä, joita kuvasit tekstissäsi!
  Pahin on ehkä just kylmyys, siinä vaiheessa kun pääse ulko-ovesta pihalle ensimmäinen tunne on pikemminkin juosta takaisin sisään, eikä seistä kameran edessä ja yrittää pitää ilme peruslukemilla. :D Mut hyvän näköisiä olette saaneet otettua ja kiva aamupala myös!

  • Uino Uino sanoo:

   Mä unohdan oikeesti joka ikinen vuosi, miten vaikeeta tää on.. eikä pelkästään kuvattavalle vaan kuvaajalle myös -.- Tuuli on ehkä kaikista pahin, tuntuu että naama kohmettuu muutamassa sekunnissa ;,D

 11. Vau ihania kuvia!

 12. paulasofia sanoo:

  Aino olet upea!! häikäisevän kauniita kuvia :)

 13. Jessica sanoo:

  Mistä tommosia lautasia ja lusikoita saa? Aivan ihania! Ja sun blogi on mahtava :-)

Kommentoi