Tyttöjen päivä

27.01.2015

Viime viikolla meillä oli Eevan kanssa tyttöjen päivä, joka alkoi aamupäivästä ja loppui vasta illalla. Näin meni siis meidän päivä :)OLYMPUS DIGITAL CAMERAHiukset hyvin mutta otsis likaisena, joten pipo päähän ja menoksi :D Kamera tottakai koko ajan mukana ja Eeva olikin juuri tullut autollaan alas, joten otettiin ensin nopeat asukuvat, jotta päästiin nopeasti lähtemään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEnsin oli lähtö ikeaan, josta tarvitsin kehykset julisteeseen sekä pieniä lampaantaljoja uusii ruokatuoleihin. Kauheasti oli kyllä ihmisiä ja yritettiin päästä vain nopsaa pois!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOstokset oli mukana ja nälkä alkoi olla sietämätön… olin kiireessä unohtanut syödä aamupalaa ja maha alkoi murisemaan jo aika vihaisesti. Oltiin matkalla itikseen, josta nappasin ekana picnicin kana mozzarella patongin joka on pelottavan koukuttava  ;D Saan syödä viikossa aina yhden, sillä voisin syödä sellaisen vaikka joka päivä jo olisi mahdollisuus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJälkkäriksi juotiin Arnoldsin smoothiet, jotta saatiin hieman energiaa. Piti kuitenkin muutama liike käydä läpi, kuten bik bokista haettiin meille illaksi kasvo- ja huulinaamiot. Voi kyllä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZaraan päädyttiin eikä tyhjin käsin lähdetty, josta olen todella iloinen. Mä nimittäin löysin tuon pehmoisen neuleen alesta, joka oli aivan järkyttävän kallis normaalihintaisena :) Kannatti siis mennä tuonne, vaikka kummatkin epäiltiin vakavasti oliko idea kannattava. Kaksi ystävää ja zaran alennusmyynnit. Te tiedätte loput varmaan :D

Voittajia sitten kotiin päin, mutta ensin ruokakauppaan, sillä kohta olisi tortilla ja leffailta <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKotona odotti tämä suloinen pallero, joka ei ole kyllä lähelläkään palleroa <3 Eeva jäi hämmentämään kanoja keittiöön, me mentiin ulos hytisemään ja tekemään tarpeita(tai Sancho teki, en mä….!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJostain tuli mieleen katsoa leijonakuningas kakkonen, onhan se ykkönen vain niin paras, mutta tästä en muistanut muuta kuin laulujen sanoja :D Olihan tuo hyvä leffa, mutta idea ja jutut melkein täysin samoja kuin ykkösessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALeffaa oli puolisen tuntia jäljellä ja loikoiltiin mahat täynnä sohvilla, kunnes tajuttiin että meillä on ne naamiota! Siitä se hauskuus sitten alkoi… ette tiedäkkään miten vaikea oli olla nauramatta noi jutut huulissa ;D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKasvonaamio tuntui toimivan, mutta huulihoito oli aika paljon tyhjän kanssa ;D Samppa tuli kaverinsa kanssa kotiin ja olivat ihmeellisen iloisia siitä että me istuttiin siellä nätisti huulet sinetöitynä. Haha nooh, leffa loppui ja myös naamioiden vaikutus, kello alkoi olemaan jo paljon joten Eeva lähti kotiin, mä jäin siivoamaan jäljet ja laittamaan uudet kamat paikoilleen.

 

 


14 Responses to “Tyttöjen päivä”

 1. . sanoo:

  Eikä nuo huulisinetit :,D Noista sais kyllä vedettyä kaikki nalkuttava akka -vitsit

  • Uino Uino sanoo:

   Joo kyllä saatii kuulla ja pojat nauro innoissaan ;D Meidän piti vielä pitää 10 minsaa noita niin sai läppä lentää siihen asti!

 2. kosmetologi sanoo:

  kasvonaamiohan kuuluisi levittää myös kaulalle ja dekolteelle. ja kaulan ihohan vanhenee nopeiten että siihen sitä suositellaan laittamaan vaikka ei olisis vielä ryppyyntyvässä iässä

 3. lauraaww sanoo:

  Älä ota ilkeilynä:) mutta vikassa kuvassa näyttäisi että ihollasi epäpuhtauksia jonkin verran niin millä saat ne niin hyvin meikillä piiloon varsinkin näin talvisin kun iho punoittaa? itselläni tulee menkkojen aikana leukaan mojova patti ja sen peittäminen tuskaisaa D:

  • Uino Uino sanoo:

   Joo leuka on kyllä mun sterssikohta :D Make up storen cover all mix on ainoo millä saan ne täydellisesti piiloon.

 4. pitsiripsi sanoo:

  Miten meikkaat ripsien kanssa vai meikkaatko silmiäsi? itselläni on ripset ja joskus silmämeikin kanssa on tuskaa kun ei meinaa pesussa millään lähteä pois ja rajusti ei saa hangata. Voisitko suositella jotain tuotetta millä puhdistaa? Kiitos vielä jos vastaat, oot superi!

  • Uino Uino sanoo:

   No mullahan on ripsien pidennykset, eli ainoa pesu on alaripset mikä on helppoa taitetulla vanulapulla :)

 5. pitsiripsi sanoo:

  Joo ripsillä tarkoitin pidennyksiä sori :D mut meinasin kuinka poistaa luomivärit ja eyelinerit helpoiten?

 6. Anna sanoo:

  Hei tosi kivasti kirjoitettu postaus! :) Tämmösiä postauksia ois kiva lukea enemmänki! :)

Kommentoi