KK- arkimeikki(ni)

04.02.2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKun alatte katsomaan videota, niin vaihtakaa oikeassa alakulmassa näkyvästä asetuspainikkeesta videon tarkkuudeksi 720HD. Yritin löytää nämä käyttämäni meikit netistä ja linkata ne teille. jotta kiinnostuneiden on helpompi löytää ne. Nämä ei siis ole mitään mainoslinkkejä :)

*

POHJA

NATURAL CODENC By Lumene CC Meikin pohjustusvoide

Cover All Mix Concealer

Maybelline Dream Wonder Nude

Lumene Translucent mineraali -irtopuuteri

ANASTASIA Contour Kit

KULMAT

ANASTASIA Dip Brown Pomade chocolate 

LUMENE Blueberry kulmien muotoiluvaha

SILMÄT

BLUEBERRY Wild Curl Waterproof Mascara

MAKE UP STORE Cake Eyeliner

HUULET

YOUNGBLOOD Lip Liner Pencil pout

DIOR Addict Lip Maximizer

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVanhan siveltimet heitin pois jo jonkin aikaa sitten ja tilalle sain Bangerhead sivustolta realTechnique siveltimiä, jotka ovat kyllä olleet loistavia ja ovat myös kahden kaverini suosikki sivellinmerkki, eikä ihme :) Videolta saatte niistä varmaan paremman kuvan, kun näette miten niitä käytän. Varsinkin tuo uusi meikkivoidesivellin on ihan ehdoton suosikkini!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA1. REAL TECHNIQUES BLUSH BRUSH

2. REAL TECHNIQUES STIPPLING BRUSH

3.  REAL TECHNIQUES SETTING BRUSH

4.  REAL TECHNIQUES FOUNDATION BRUSH

5. 6. 7. 8. REAL TECHNIQUES STARTER SET

9. REAL TECHNIQUES SILICONE LINER BRUSH


82 Responses to “KK- arkimeikki(ni)”

 1. Reetta sanoo:

  Moi oletko koskaan kokeillut risiiniöläjyä. Se kuulema kasvattaa/tuuhentaa ripsiä ja kulmia. Itse olen juuri aloittanut öljyn kokeilun, suosittelen ehdottomasti :)

  Kanattaa ostaa kylmäpuristettua se tehoaa kuulema paremmin. Lue ihmeessä toi artikkeli :)

  http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288676192586.html

  • Uino Uino sanoo:

   Apua, oon tainnut kuulla mutta siihen se on jäänyt :D On kyllä pakko kokeilla, varsinkin kulmiini!

 2. Maria sanoo:

  Siis sun meikki on kyllä niin kaunis!! Oot aivan älyttömän taitava meikkaamaan JA tekemään myös sellasen videon josta voi itsekin oppia jotain. Oon aina ollut ihan surkea meikkaamaan- mun taidot rajoittuu meikkivoidepuuterin ja tyyliin ripsivärin käyttöön. Sun opastuksella oon oppinut ns laajentamaan mun meikkaamista, ja tuloksena on ollut kestävämpiä ja peittävämpiä lopputuloksia. Luomiväreillä en vieläkään uskalla lähteä leikkimään, mutta suunta on oikea! KIITOS <3 ps mulla on hullu kulmakarvakateus sulle!!

  • Uino Uino sanoo:

   Voi kiitos kiitos :) Miten ihanaa kuulla, mua juuri pelotti ettei kukaan ottaisi tästä mitään selkoa, kun itselle tuo oma meikki on niin päivänselvää :D Eli tosi ihanaa, jos oikeasti opit edes jotain. Kiitos kun jaksoit oikein tulla myös kommentoimaan tästä <3

 3. Nimetön sanoo:

  ootko ottanu uuden pigmennoinnin kulmiin? ainaki ne näyttää jotenkin eriltä ku ennen tossa ku et oo meikannu niitä :)

 4. tiia sanoo:

  tosi kiva video ja tollanen perusmeikki just hyvä!:) siis selailin just tota bangerheadin sivua ja apua siel on niin paljo kaikkee!! :D mut kiva saada vähä vinkkejä et mitkä on hyviä tuotteita.
  kuinka sä saat meikattua noin hyvin noitten ripsipidennysten kans? mun mielestä se oli niin hankalaa, ja sit ku laittoi alaripsiin ripsaria niin ne aina tarttui niihin pidennyksiin kiinni:( ja sit ku yritin saada niitä irti niin varmaan näytti siltä et sain jonku kohtauksen XD noi sun kulmat on kyl tosi nätit! huh mikä kilometri kommentti, mut näitä videoita lisää! ;)

  • Uino Uino sanoo:

   Joo sinne sivuille ei kannata mennä, jos ei halua päästä nopeasti pois ;D Mä kerran jumituin ihan pelottavan pitkäksi ajaksi sinne kerran, huhuh. Mä oon jotenkin tottunut ja tietyt asennot tulee luonnostaan, ettei siveltimet juuri niihin tartu jne. :)

 5. Ninnu sanoo:

  Videossa valkotasapaino oli todellakin huonosti. Oli hankalaa nähdä meikin tuomaa muutosta kun kasvot olivat vain iso, tasainen ja valkoinen läntti. Muuten mukava video ja olet videossa mukavan selkeä, mutta itse meikkiä (joka videon pääosassa on) oli miltei mahdoton nähdä.

  Tiedän, että kirkkaampi kuva imartelee kasvoja paremmin, mutta luonnonvalo itsessään valaisee jo tarpeeksi.

  • Uino Uino sanoo:

   Lopussa oli asetukset vahingossa muuttuneet :D uppista vaan,,

   • hmt sanoo:

    Huomasin saman, harmillista kun en sitten katsonut loppuun juurikin tuon epätarkkuuden/valotuksen takia… mutta oot kyllä tosi luonteva kameran edessä! :)

 6. inspa sanoo:

  Apua tää oli petollinen postaus! Heti ku olin kattonu tän videon ja tutkiskellu noita ihania siveltimiä, pistin kaks niistä tilaukseen :D Mutta tarpeeseen tulee tietysti ;) Muuten oli tosi kiva nähdä miten teet sun meikin (joka on aivan ihana) ja sua on niin kiva kuunnella kans! :)

  • Uino Uino sanoo:

   Heh no mutta käyttöön tulee ja nämä ovat kuulema kestäneet tosi pitkään hyvinä :) kunhan muistaa hoitaa oikein ja puhdistaa silloin tällöin.

  • Laura sanoo:

   Joo mulle kävi ihan sama juttu! :-D ja sit kun siellä luki et yli 50€ ostoksiin ilmanen toimitus niin tuli vielä pari sivellintä lisää.. hehe..

 7. mirka sanoo:

  Mielettömän hyvä postaus!;) Ja vitsi noi sun ripset on hienot ja ammattitaidolla tehty!

 8. viivu sanoo:

  Ihanat ripset sinulla!! :)
  Osaatko sanoa minkä pituiset ne ovat ja onko kaarevuus kenties D?

  ps.videoitasi on ihana katsoa :)

 9. Mindi sanoo:

  Mistä noita ”Anastasia” tuotteita saa? Toi korostusväri kiinnostaisi :)

 10. Tuntematon sanoo:

  Toivittavasti jatkat joka iltaista videon tekoa. Pitkän päivän jälkeen käyn sänkyyn ja asun yksin sekä on yksinäistä. Sitten kun olen päässyt sänkyyn illalla katson videosi, kivakun höpötät! :) Jatka samaan malliin. En ikinä kommentoi kenenkään blogiin. Mutta ajattelin kirjoittaa sinulle jos saat lisä motivaatiota kun tiedät että odottelen videoasi. :)

  • Uino Uino sanoo:

   Joka iltaista en ihan :D Yritän kovasti kahdesti viikossa tehdä ja vaikka se mustakin tuntuu vähältä, niin videot vie tosi paljon aikaa tehdä, muokata ja ladata :) Ihanaa oon siellä tavallaan sun seurana höpöttelemässä ”pitämässä seuraa” <3 Kiitos tästä super suloisesta kommentista Jonna <3

 11. Ella sanoo:

  Noi sun ripset on niin täydelliset!!!!!! Volyymit? Kuinka kauan sulla on tässä videossa viimeisestä huollosta aikaa? Vai onks just huollettu? Niin täydelliset!

 12. L sanoo:

  Laittamalla siveltimellä näppyjen päälle peiteainetta, ja sen jälkeen ottamalla purnukasta samalla siveltimellä lisää peiteainetta muihin paikkoihin, siirtää bakteereja sekä itse tuotteeseen että muille ihoalueille. Peiteaineet ovat suht kosteita tuotteita, joten niissä bakteerit pääsevät myös lisääntymään hyvin. Joten kannattaa ”aktiivisia” näppyjä varten hankkia oma sivellin, jonka pesee sitten joka käyttökerran jälkeen :) tai vaikka siirtää tuotetta käden ”selkäpuolelle” ja puhtailla sormenpäillä sitten siitä napata sitä ja taputella naamalle! Ajattelin vain vinkata, kun näpyt voivat huomattavasti vähentyä jos vältät bakteerien siirtämistä tuotteeseen :)

 13. Jenni sanoo:

  Sun videot on aina yhtä ihania ja piristää päivää <3

 14. Hanna sanoo:

  Aloin vasta lukee sun blogia ja iha huippu! Oon nähny sut joskus sata vuotta sitte bikbokissa ja näytit todella tylyltä, mut varsinki näistä videoista saa ihan toisen kuvan susta :) ps. sun meikki näytti niin hyvälle et laitoin ton kulmavärin tilaukseen beautybaystä :D

  • Uino Uino sanoo:

   Ai aloit! No ihanaa ja en voi muuta sanoa kuin oikein lämpimästi tervetuloa tänne :) Haha no kaikilla on huonoja päiviä, varsinkin siellä yritän tottakai olla aina iloinen ja täynnä asiakaspalvelu intoa, mutta joskus se on mahdotona. Ihminen olen minäkin ;D

   Kiva kuulla, suosittelen tuota kulmaväriä kyllä, mä oon aivan rakastunut!

 15. idaaa sanoo:

  nyt kyllä heräs kiinnostus tuota kulmaväriä kohtaan! :-) oon jo aikasemminkin miettiny sen ostamista ja näytti niin helpolta käyttää että pakko varmaan tilata :-D tosin taidan tilata sen myöskin beautybaystä kun siellä maksaa vain 12€ :D

 16. Emmiii sanoo:

  Osaat kyllä meikata tosi hyvin!:) Kiinnostuin jo silloin tosta huulimeikistä kun teit sen huulimeikkivideon, mutta nyt ajattelin kommentoida ja kysyä tuosta tämän videon huulimeikistä, että osaatko sanoa löytyykö joltain toiselta merkiltä saman tyyppistä/ saman väristä huultenrajauskynää?:)

  • Uino Uino sanoo:

   Nääh, kunhan heitän naapaan ja toivon parasta ;D En osaa sanoa nyt tähän hätään, sillä itse metsästin tuollaista oikean tummuista nudea kauan. Kaikilla oli nudet joko niitä tummia tai toosi vaaleita, tää oli juuri täydellinen :)

   • Emmiii sanoo:

    Kiitos vastauksesta:) mitenkäs tuo tilaaminen tuolta bangerheadista? Onko se ihan luotettava paikka? Olen todella arka tilaamaan netistä mitään, joten haluaisin varmistuksen, että sieltä on ihan luotettava tilata ja tuotteet saapuvat!:)

    • Uino Uino sanoo:

     ON luotettava, googlettamalla löytyi aika paljon ihmisten arvioita ja vaikka mitä, myös suomenkielinen asiakaspalvelu :)

 17. Marianne sanoo:

  Millä puhdistat sun siveltimet? Edellisessä KK-videossa oli huulikiiltoja mutta epäselväksi jäi mistä niitä saa?

  • Uino Uino sanoo:

   Sellaisella palasaippualla, joka itse asiassa on ihan pian loppu :D lushista ostettu. Niitä saa kaikkialta maybellinen pisteistä tottakain. :)

 18. Sanni sanoo:

  Voi Aino, kiitos tästä oli suuresti apua! Oot kyllä aivan taivaallisen kaunis nainen. Ja tämä kauneus keskiviikko on tosi kiva juttu :) Tosi kiva kun teet aina maanantaisin ruokaa, sunnuntaina höpinä videota ja keskiviikkona kauneus juttuja. Ainut vaan että kyttään aina koko päivän millon kyseinen juttu blogiin ilmestyy .. :D Jatka samaan malliin! Ps. Et tarvitsisi ollenkaan meikkiä olet todellakin luonnonkaunis!

  • Uino Uino sanoo:

   Voi ihana sinä, kiitos itsellesi ;D No mutta saahan blogia kyttäillä, haha, kyllä mäkin teen sitä blogien kanssa!

 19. Heidi sanoo:

  Sä oot kyllä tosi taitava meikkaamaan :). Videota oli tosi kiva katsoa, enkä tylsistynyt vaikka yleensä jaksan katsoa vain muutaman minuutin videoita. Kiva kun olit laittanut linkit tuotteista nettikauppoihin :).

  • Uino Uino sanoo:

   No tuskin, mutta onhan näitä tosi kiva tehdä :) Kiva kuulla, ajattelin että se olisi kiva idea, jos joku haluaa katsoa parempia tietoja/hintaa tuotteesta.

 20. rea tääl sanoo:

  Hei mistä tuota maybellinen meikkivoidetta saa?! :) Ihana sinä ja tosi kiva postaus! <3

 21. veera sanoo:

  Katoin tänään just, että toi Anastasian Contour kit maksaa kicksissä yli 60e. Ihan järkyttävän hintanen! Saiks sä omas jostain vai ihan ite ostit? :)

  Tuli mieleen vielä, että raaskisitko maksaa noista ripsistä kolmen viikon välein tuhottomasti rahaa jos et sais niitä ilmaseks, vai eläisitkö mielummin ilman?

  • Uino Uino sanoo:

   Joo sillä kyllä on hintaa, mutta arvelisin että tuo kestää mulla vuoden, joten mielummin tuo, jos ostan pari korostys väriä erikseen + aurinkopuuterin, se tulisi vielä kalliimmaksi :D

   Kyllä tottakai laittaisin, ennenkin ripsistä olen maksanut ja ylläpitänyt 3-4vk välein :)

 22. Lotta sanoo:

  Tuo Anastasian chocolate sävy ei kyllä ole vaaleampi kuin medium brown vaan itseasiassa se on tummempi ja syvempi sävy. Sinulle sopisi varmasti kaikista parhaiten sävy Soft Brown, joka on myös lämpimän ruskea, mutta vaaleampi kuin medium brown ja chocolate. Kyllä tuo chocolatekin sopii ihan hyvin, ihmettelin vain kun sanoit sen olevan vaaleampi. :D Kokeileppa Soft Brownia seuraavaksi! :)

  • Uino Uino sanoo:

   Hmm jännä.. laitoin niitä vierekkäin kädelle, tämä aavistuksen vaaleampi ja hieman lämpimämpi :O Niin ja mulla oli dark brown ennen :) Ehkä mä vaan kuvittelen, mutta mä ainakin oon tykännyt enemmän ;D Kiitos vinkistä!

   • Lotta sanoo:

    Eikun niin dark brownia tarkoitinkin! Meni ajatukset sekaisin hahah! Eli Chocolate on tummempi kuin Dark brown. :D Medium brown ja Soft Brown on siis samaa vaaleusluokkaa, toinen on vain kylmä ja toinen lämmin.

    • Uino Uino sanoo:

     Joo haha, ei se mitään ymmärsin kyllä, vaikka eka luulin että multa on jäänyt joku väri välistä ;D

 23. Jill sanoo:

  Oot ihanin Aino!! Tulee tosi pirteä mieli itellekin kun kattoo sun videoita/lukee tekstejä :) Ja älyttömän hyvä idea nää KK-postaukset, aina odottelen innolla! <3

 24. minja sanoo:

  hei, en muista onko pitkään aikaan ollut miten puhdistat meikit kun on nuo ripsipidennykset? Itselläni kun oli noin vuosi sitten ja tykkäsin meikata silmät myös vahvasti oli ongelmana meikin pesu. Ripset olivat tosin minulle huono vahtoehto ja otinkin nepois jo muutaman kuukauden jälkeen, kun tuntui että olivat tiellä ja vaivasivat kokoajan mm. suhihkussa käynti oli suorastaan tuskaa :D
  olisi mukava postaus meikin poistosta :)) ja olet todella kaunis ja nuo ripset on mahtavat! <3

  • Uino Uino sanoo:

   Mä harvoin suihkussa kastelen naamaa, oli sitten ripsienpidennyksiä tai en… sillä en tykkää kun vettä menee silmiin, niin oon tottunut olemaan suihkussa niin että kasvot ei osu veteen :)

 25. aida sanoo:

  Hei vinkkinä vaan kaikille! :) tilasin yks päivä itselleni uuden purkin tuota make up storen cover all mixiä, niin mso.fi:llä oli tarjouksessa vaan 19.50e eikä postikuluja oo :) elikkäs n. Puolet halvempi kuin esim. Sokokselta :) itselläkin aina kirpasee hyvien tuotteiden hinnat :D ja siellä tais olla joku sivellinsetti 40e (norm. 80e), laadusta en tiiä mutta eiköhän oo hyviä kun ton hintasia ovat normaalisti.

 26. Suvi sanoo:

  Kauneuskeskiviikko on kyllä lempparipostaussarjani! Olen erityisesti viime aikoina alkanut panostaa meikkaamiseen ja on kiva saada vinkkejä ja inspiraatiota. :) Tosin nyt haluaisin tilata tuolta bangerheadista vaikka ja mitä… :D

 27. Heii sanoo:

  Paljonko maksaa noi Make up Storen peitevärit ja onko hyvä peittävyys? Entä pysyvyys?:)

 28. db sanoo:

  Tykkään tosi paljon näistä videopostauksista! Useat bloggarit vaikuttavat videolla aivan erilaisilta, kuin minkä kuvan saa postauksia lukiessa. Hieno kontrasti kauniille asukuville nämä videot, jossa saa paremman kuvan bloggaajasta ihmisenä :) Harvoin kommentoin, mutta nyt pakko tulla sanomaan että olet todella taitava ja inspiroiva bloggaaja sekä vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä! :)

 29. kiasa sanoo:

  Mitä mieltä Samppa on sun kynsistä? Kiinnostais koska mua ainaki ällöttäis olla tommosseen pitkäkyntisen kanssa..

  • Uino Uino sanoo:

   Miksi ällöttäisi :D Jos niitä osaa käyttää, ei niissä ole mitään huonoa. Mulla on ollut tällaiset kynnet jo melkein silloin kun alettiin seurustella ja en usko että sitä nyt nää kiinnostaa ;)

   • kiasa sanoo:

    Kysyin juuri Sampan mielipidettä? en omaa mielipidettäsi mistä samppa saattaisi tykätä..

    • Uino Uino sanoo:

     No näinhän kerroin, mitä se on sanonut, hieman ehkä rivien välistä :D luuletko että se on ikinä oikeesti sanonut että nää on hirveet tai että voi kun sulla on kauniit kynnet! Tätä on ennenkin kysytty ja oon kysynyt siltä suoraan, sille on ihan se ja sama minkä pituiset mun kynnet on ja hyvä jos huomaa edes eroa ;D

     • heini sanoo:

      Haha! Hauska juttu tosiaan. Ehkä se ei kehtaa vaan myöntää :D

     • Uino Uino sanoo:

      Ehkä ihan hyvä vaan, tietää mikä pitää naikkosen tyytyväisenä :) U know.. ”happy ”wife”, happy life!”

 30. Ella sanoo:

  Hei ootko ikinä tehny tai aatellu tehä meikkiä ilman peiliä videolle? Se ois kiva nähä jos toteuttaisit :)

  • Uino Uino sanoo:

   Voi ei! TÄÄ on pakko tehdä ;D Mun on ehkä pakko tehdä tää jo nyt ke, kun Samppa otti mukaan videokuvaus kamerani…

 31. Nimetön sanoo:

  Hei mikä on muute sun hiuksienväri? näyttää tosi kivalt vähän tollaselta mahongisenruskeelta

  • Uino Uino sanoo:

   No mahonkia ei oo kyllä lähelläkään, se on sellainen punertava kuitenkin :) Nämä on enemmänkin kultaruskeat keskiruskeat.

 32. Elbereth sanoo:

  Miten saat tosta ylä luomen rajauksesta noin siistin? Mulla on sama sivellin ja sama aine ja homma tuntuu menevän ihan reisille -_-” sitkun saa suht siistin niin menee joku 10min ja on varissut ja levinny ympäriinsä…teen selvästikkin jotain väärin :D

  • Uino Uino sanoo:

   Whaat? No siis sen eyelinerin pitää olla aika märkää :) Riippuu siis varmaan nyt eyelineristä?

 33. Emma sanoo:

  Moikka! Liityin sun blogin lukijoihin vasta äskettäin, mutta pakko sanoa että oon nyt jo ihan koukussa! Susta välittyy tosi aito, persoonallinen ja ihana kuva ja arvostan näitä piirteitä suuresti :) blogista myös huomaa että sille on uhrattu aikaa ja että se näyttää sinunlaiselta aidosti. Olet myös ihan älyttömän kaunis mikä tässä videollakin korostui, mua kiinnostaisi tietää vielä että kauan sulla menee tuollaisen arkimeikintekemiseen? :)

  • Uino Uino sanoo:

   Vau ja vautsivau! Tämä on aina musiikkia korville :) No tämä oli siis ihan 7 min meikki, tein vain videota varten koska olin muuten aika kauhea ilmestys…

 34. Nimetön sanoo:

  Miten käytät tuota Make Up Storen kakku eyelineria?

 35. Aya sanoo:

  Hei mistä olet ostanut tuon peitevärisiveltimen toi musta mikä näky videossa? :)

Kommentoi