Synttäriviikko päivä 2 – Paletti Jewelry

27.10.2015

-Yhteistyössä Paletti Jewelry-OLYMPUS DIGITAL CAMERAToinen synttäriviiko päivä lähti käyntiin ja vielä on pari tuntia aikaa osallistua eilisen postauksen arvontaan :) Mutta nyt uutta postausta, uutta arvontaa ja uusia juttuja.

Kuvissa mulla näkyy päällä PalettiKorut.fi sivuston kulta- ja hopeakoruja, joita teilläkin olisi siis nyt mahdollisuus voittaa itsellenne. Koruja löytyy monen tyylisiä, miehille ja naisille, eli varmasti ihan jokaiselle löytyy jotakin. Mun ehdottomat suosikit oli kultainen Bliss-kaulakoru ja -sormus, sillä nykyään kulta on enemmän vaan mun mieleen koruissa. Kauniit korut sopii myös arkeen, joten halusin kuvata siksi ne rennossa asussa, isossa kauluspaidassa. Hopeilla Julie-sarjan koruilla päätin toteuttaa hieman juhlallisemman asun, jossa korut pääsivät oikeuksiin kun asu oli musta ja simppeli, huulissa punaa.

35JEWELRIES – PALETTI*

PICTURES : SINI SAVOLAINEN

*saatu/gifted

37

38

39

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJulie-korut ovat todella kauniita. Niin simppeleitä, laadukkaita, todella kauniita ja näyttäviä päällä :) Näitä on helppo yhdistellä asuun kuin asuun, en ehkä pitäisi normaalisti kaikkia samaan aikaan päälläni, mutta näissä se vaan toimii :) Mulla on ollut tuo kaulakoru joskus 3 vuotta sitten, mutta onnistuin sen jotenkin jonnekkin hävittämään… Surin tätä kovasti, joten kiva saada sama koru taas käyttöön!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

41

47

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

57ARVONTA!

Palkinnossa olisi voittajalle Paletin sivuilta 2-3 vapaavalintaista korua, palkinnon arvo on siis n. 200-400€

1. Minkälainen koru on sinun mieleesi? Tykkäätkö hillitystä/näyttävästä korusta, hopeisena vai kultaisena jne.?

2. Linkkaa kommenttiin PalettiKorut.fi sivustoilta yksi suosikkisi, minkä valitsisit itsellesi jos voittaisit.

Eli nyt taas nopeasti osallistumaan ja arvonta loppuu taas 24h päästä, eli keskiviikkona 16:00 :)


620 Responses to “Synttäriviikko päivä 2 – Paletti Jewelry”

  1. Julia sanoo:

    Pidän ehkä eniten näyttävistä hopeisista koruista, koska ne saa yksinkertaisemmankin asun näyttämään siltä, että ois panostanu hieman enemmän.
    http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/471

  2. jenni sanoo:

    Pidän yksinkertaisista ja klassisista koruista. Sekä kultaiset, että hopeiset korut ovat mieleeni. Esimerkiksi tämä on ihana : http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/471

  3. Minna sanoo:

    Tykkään enemmän hopeisista, sekä yksinkertaisista koruista, sillä niitä on helpompi yhdistellä erilaisiin asuihin. :) Ja niitä tulee käytettyä päivittäin!
    http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/878

  4. Elisa J sanoo:

    Hopeiset on ehdottomast mun juttu ! :) ja tää koru jotenkin pisti silmään :)
    http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/812

  5. sannikas sanoo:

    Hillityistä koruista pidän,hopea tai kulta. Suosikki http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/472

  6. Mirella sanoo:

    Hillityt korut on mun mieleeni, ja yleensä hopeat.

    Tähän koruun tykästyin! http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/470

  7. Anni Ranta sanoo:

    Tykkään sekä hillityistä että näyttävistä koruista, tällä hetkellä kallistun enemmän hillityihin. Ruusunkulta on eniten mieleeni mutta suurin osa koruistani on hopeisia tai kultaisia. Tässä yksi kaunis yksilö:
    http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/917

  8. mila sanoo:

    Hillityt korut on mun juttu ja hopea tietty.. :) tämä oli kaunis http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/470

  9. Karoliina L sanoo:

    1. Aiemmin käytin aina statement koruja ja korvikset olivat isoja helmiä, mutta nyt olen alkanut pitämään enemmän hillitymmistä koruista. Sirot ja klassiset korut ovat usein paljon kauniimpia kuin krääsäkorut. Käytän yleensä hopeaa, mutta kullansävyisiä koruja löytyy myös paljon!

    2. http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/470

  10. Carita sanoo:

    Mulla on kaksi ääripäätä eli joko todella minimalistisia koruja tai sitten hyvin massiivisia ja heliseviä koruja. KOrut ovat kuitenkin lähes poikkeuksetta kultaisia.

    Ihastuin tähän: http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/470 , simppeli ja täysin erilainen kuin muut koruni

  11. Terhi J. sanoo:

    Tykkään sekä kultaisista ja hopeisista koruista ja valitsen yleensä näyttäviä koruja. Suosikkini oli http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/474

  12. Sofiav sanoo:

    Hopeiset ja vähän juhlavammat korut on mun mieleeni :) Suosikkini on: http://www.palettikorut.fi/app/product/view/-/id/621 !

  13. AB sanoo:

    Mitä huulituotetta sulla on noissa ekoissa kuvissa? siis kultakorujen kanssa? Toivottavasti huomaat tämän kommentin kaikkien arvontakommenttien seasta :D

  14. Tessa Salmia sanoo:

    Tykkään eniten yksinkertaisista ja hopeisista tai ruusunkultaisista koruista ja en valitettavasti pysty linkkaamaan mun koruvaihtoehtoa tänne koska mun puhelimella se ei onnistu jote joku sellainen hopeinen ehkä tälläkertaa vähän näyttävämpi koru olisi kiva

Kommentoi