Vuoden viimeinen trenssikeli

18.12.2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERATrenssit.. niille on nyt aika sanoa hetkeksi heipat, sillä eivät nuo mun suosikkitakin lämmitä enää edes paksu villapaidan kanssa. Eipäs voi mitään, mutta tässä on asua marraskuun lopulta, kun trenssin alla oli vain t-paita ja varpaat olivat vielä näkyvissä :) Tämän trenssin perään on kyselty muuten ihan älyttömästi, joka näkyi jo edellisessä asussa, eikä ihme. Tää on todella kivan mallinen, ohutta kangasta mutta istuva ja ajattelin nyt tilata tämän myös beigenä. Tämä takkihan löytyy nyt alesta siis tällä hetkellä :D Eli hakukenttään vain ”trenssi” ja mulla se takki oli ekana siinä. Taisi oll nyt joku 50€ alessa?

 Mä metsästin mustaa kivaa trenssiä kultaisilla yksityiskohdilla 2 vuotta ja tässä se nyt on! Luulin siis että tässä on hopeat yksityiskohdat, kuten nettisivun kuvissa näyttäisi olevan. Hypin kirjaimellisesti kotona riemuissani kun huomasin niiden olevankin kultaiset, JES!!! Ja koska yleisin kysymys tuntuu olevan että mistä inspiroidun, saan ideoita asuihin jne. Tälläkin kertaa tähän asuun insipiroidun Elloksen nettisivuilla olevasta kuvasta, missä tämä trenssi oli. Hänellä näkyi vain hieman valkoisen paidan kaulus, päällä oli samat valkoiset aurinkolasit ja mustat housut. :)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 JACKET, T-SHIRT, SUNGLASSES, JEANS & SHOES – ELLOS *

BAG – SAINT LAURENT

*saatu/gifted

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


10 Responses to “Vuoden viimeinen trenssikeli”

 1. annie sanoo:

  Ymmärrän kyllä, että blogin asukuvien nykyinen tarkoitus on lähinnä toimia inspiraationa lukijoille, ei niinkään esittää todellista päivän asua, mut mun on silti pakko kysyä, et miksi käytät/esität käyttäväsi joulukuussa korkosandaaleja? :D Toki asu näyttää hyvältä, mutta ottaen huomioon sen, että on joulukuu, varmaan monella kiinnittyy huomio ensin tuohon kenkävalintaan…

 2. Tiitu sanoo:

  Luin nopeasti postauksen otsikoksi ”Vuoden viimeinen terassikeli” :D

 3. Sanni sanoo:

  Mikä koko sulla on takista

 4. Suvi sanoo:

  Saatko ton kampaamokäynnin ilmaseks? :) en kysy pahalla!

 5. tanjas sanoo:

  Mikä koko sulla on tästä trenssistä? :)

  • Uino Uino sanoo:

   36 :) Musta jopa hieman normaalia isompi koko, mutta kiva kun mahtuu alle helposti neule, mutta t-paidan kanssa ei kyllä tunnu tai näytä isolta.

 6. Iina sanoo:

  Sulla on Hayn tuolit myynnissä, ethän haluais myydä niistä vain yhtä? :)

 7. Suvi sanoo:

  Miks et julkaise mun kommenttii ku kysyn saatko siis paraelilta ilmasen käynnin? :( en kysy ees pahalla ku kiinnostaa vaa nää yhteistyökamppikset :p

 8. mell sanoo:

  mitä sulla on tässä huulissa? :)

  sori jos sua ärsyttää kaikki huulimeikkikysymykset jo pikkuhiljaa… x)

Kommentoi