Kauhea viikko

20.03.2016

Tuntuu että takana on stressaavin viikko hetkeen ja se on näkynyt täälläkin. Älysin etten ole tehnyt muutamaan päivään postausta ja keskiviikonkin postauksen tein tunnissa, vaikka yleensä siihen menee 3-6 tuntia. Tuntuu etten ole viikkoon oikein pysähtynyt ja töitä sekä tekemistä on ollut liikaa. Mulla on yleensä yksi sellainen lepopäivä viikossa etten tee blogijuttuja ollenkaan koneella ja olen kotona tekemässä mitä huvittaa, rennosti salilla, meikittä, siivolein, kirjaimellisesti lagaan.asu1Nyt mä olin unohtanut tuon kokonaan ja oon hyppinyt paikasta toiseen joka päivä. Mulla ei ole siis ollut aikaa edes tulla istumaan koneelle, sillä jos aikaa oli, niin mä kyllä valitsin aina hetkeksi sohvan tai sängyn mielummin. Parina päivänä kun sali oli menossa jo kiinni ja tulin vasta kotiin, olisi pitänyt levätä mutta tein treenin kotona ja oli vielä entistä uupuneempi… Ja koska mä en ole helposti sellainen ihminen kun stressaan, mutta kun stressaan, niin se sitten näkyy.

Nyt on pakko aikatauluttaa tulevat päivät vähän paremmin, enkä tuosta lagi päivästäni luovu. Sillä tuntuu että viime alkuviikon vain istuin koneen edessä ja loppuviikon juoksin paikasta toiseen. :D  Ei kiva. Ja kun enimmäkseen teen kaikkia blogi juttuja, niin tuntuu että siitä ei ikinä saa paussia tai hengähdystä. Metrossa olet sähköpostilla, kahvilassa muokkaat postausta, kamera mukana kun kuvaat videota samalla, ruokatauolla muokkaat instagram kuvaan ja vastailet kommentteihin.

Aloin melkein tänään miettimään että pitäisikö pitää parin viikon hengähdys tauko ja olla ihan kokonaan olla bloggaamatta ja vloggaamatta. Yrittää keskittyä kaikkeen muuhun.

asu2… mutta mä en pysty. Muutenkin mun elämän olis ihan super tylsää ilman kaikkea tätä :D Mulla on varmaan ollut vaan huono viikko, liian kiire ja moni asia on kaatunut päälle, jolloin kaikki tuntuu mahdottomalta.

Nyt kun tämä päivä ollaan Sampan kanssa vaan nukuttu, olen saanut rauhoittua ja tuijottaa vaan miehet kainalossani teeveetä, niin olo alkoi olla jo normaali. Tein tässä koneella muita juttuja ja yhtäkkiä mulla tuli fiilis tulla tänne blogin puolelle tekemään postausta ja vastailemaan miljooniin kommentteihin ;)

Ihminen se olen minäkin, muistakaa se. Mullakin on elämä, joka joskus menee huonommin ja joskus tunnen itseni epäonnisttuneeni kaikessa. Joskus en halua nousta sängystä ja kohdata maailmaa, joskus haluisin vain jäädä peiton alle, unohtaa kaikki maailman somet ja blogin. Onneksi nämä fiilikset kestää vain hetken.asu3

asu4

asu5JACKET – JUNKYJARD

SHIRT & JEANS – BIK BOK

SHOES – ZALANDO

BAG – SAINT LAURENT

WATCH – GUL

SUNGLASSES – RAY-BAN (HouseOfBrandon*)

asu6

asu7Mutta halusin vain kerran taas avautua ja ilmoittaa itsestäni. Muistuttaa siitä ettei blogi voi edes oikein pysyä tasaisena, koska ei kenenkään elämä ole sellaista, vaan vuoristorataa, kuten kaikilla muillakin. Ja se näkyy varmasti munkin blogissa paljon, sillä kirjoitan tätä tosi fiilis pohjalla, ajatuksella ja haluan aina kirjoittaa vain silloin kun huvittaa ja olla tulematta silloin lukemaan kommentteja kun ne oikeasti ihan ahdistaa.

Pusuja ja virtuaalisia haleja,Uino ( :D )


30 Responses to “Kauhea viikko”

 1. Veera sanoo:

  Tämä ei kyllä tähän postaukseen liity, mutta en tiennyt missä muuallakaan kysyä, niin aatellin että täällä ainakin yritän!
  Jossain sinun postauksessasi oli jokin meikkituote, joka vahvistaa omia ripsiäsi, koska ripsienpidennykset ”pilaa” omia ripsiä.
  Niin muistatko mitenkään mistä sitä ainetta saa?
  Koitin itse etsiä sitä postauksistasi mutta en löytänyt.
  Hyvin epämääräinen selitys mutta toivottavasti tajusit mitä meinasin, toivottavasti vastaat! :)

 2. Nimetön sanoo:

  Heippa Aino! :) En vissiin aiemmin ookkaan kommentoinut tänne, vaikka blogiasi oon useamman vuoden aktiivisesti lukenutkin. Jotenkin tämän postauksen jälkeen tuli fiilis, että on pakko kirjoittaa tänne jotain.

  Ensinnäkin, kiitos sulle ihan super mahtavasta ja inspiroivasta blogista! Oon selaillut vuosien aikana läpi paljon erilaisia blogeja; tämä on ainoa, jota olen jaksanut lukea koko tämän ajan, lähes päivittäin. :) Blogisi erottuu massasta edukseen, sisältö on sopivasti vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Videopostauksiin panostaminen on ollut kiva lisä, ja KK-postauksista on saanut kivoja vinkkejä omaankin naamanhuoltoon (heh!). Myös sun tyylisi ”muuttumista” on ollut kiva seurata, ja vaikka oletkin aina pukeutunut hyvin, olet mielestäni nyt oikeasti löytänyt oman tyylisi. Voi kun itselläkin olisi silmää noin hyville asukokonaisuuksille. :)

  Toiseksi, älä kuluta itseäsi loppuun stressaamalla blogistasi. Mielestäni päivität tätä yllättävänkin aktiivisesti. Jotkut bloggaajat kirjoittelevat kerran/kaksi viikossa. En usko, että kukaan lukijoistasi pistää pahakseen, jos postauksia ei tule yhtä tiheään tahtiin kuin aiemmin. Pääasia, että niiden tekeminen on sulle mielekästä!

  Olet Aino oikeasti todella kaunis, inspiroiva ja mukavanoloinen ihminen. Toivon, että jaksat blogata vielä pitkään, ja pidä ihmeessä taukoa välillä jos siltä tuntuu. Täällä me lukijat sua varmasti ootellaan! Hyvää kevään jatkoa sulle ja Sampalle ! <3

 3. Saija sanoo:

  Heippa Aino! :) En vissiin aiemmin ookkaan kommentoinut tänne, vaikka blogiasi oon useamman vuoden aktiivisesti lukenutkin. Jotenkin tämän postauksen jälkeen tuli fiilis, että on pakko kirjoittaa tänne jotain.

  Ensinnäkin, kiitos sulle ihan super mahtavasta ja inspiroivasta blogista! Oon selaillut vuosien aikana läpi paljon erilaisia blogeja; tämä on ainoa, jota olen jaksanut lukea koko tämän ajan, lähes päivittäin. :) Blogisi erottuu massasta edukseen, sisältö on sopivasti vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Videopostauksiin panostaminen on ollut kiva lisä, ja KK-postauksista on saanut kivoja vinkkejä omaankin naamanhuoltoon (heh!). Myös sun tyylisi ”muuttumista” on ollut kiva seurata, ja vaikka oletkin aina pukeutunut hyvin, olet mielestäni nyt oikeasti löytänyt oman tyylisi. Voi kun itselläkin olisi silmää noin hyville asukokonaisuuksille. :)

  Toiseksi, älä kuluta itseäsi loppuun stressaamalla blogistasi. Mielestäni päivität tätä yllättävänkin aktiivisesti. Jotkut bloggaajat kirjoittelevat kerran/kaksi viikossa. En usko, että kukaan lukijoistasi pistää pahakseen, jos postauksia ei tule yhtä tiheään tahtiin kuin aiemmin. Pääasia, että niiden tekeminen on sulle mielekästä!

  Olet Aino oikeasti todella kaunis, inspiroiva ja mukavanoloinen ihminen. Toivon, että jaksat blogata vielä pitkään, ja pidä ihmeessä taukoa välillä jos siltä tuntuu. Täällä me lukijat sua varmasti ootellaan! Hyvää kevään jatkoa sulle ja Sampalle ! <3

  • Uino Uino sanoo:

   Moikka Saija :) !
   Kiitos super kivasta kommentista, ai että kun sait mut hymyilemään. Kiva huomata että oikeasti joku tykkää näistä mun jutuista, edes jonkin verran D: <3

 4. Ilona sanoo:

  Hyvä pitää välillä taukoa!! Ei kukaan loputtomiin jaksa ja levähdyksen jälkeen just pääsee asiat rullailemaan paremmin! :) Halusin myös sanoa, että ihana asu <3 ja tykkään myös sun videoista kovasti - sulla on ihanan kuuloinen ääni!

 5. Sonvas sanoo:

  Aivan täydellinen asu!! <3

  http://sonvas.blogspot.fi

 6. Nea sanoo:

  Mun mielestä sun kannattais pitää tauko bloggamisesta/vloggaamisesta, jos siltä tuntuu. Tai jos et pysty voit tehdä kans niin, että päivittelet vain instagramia. Voin luvata, jos pidät välillä taukoa sun on paljon helpompi/parempi jatkaa taas sitä mistä tykkäät ja tehä sitä hyvällä mielellä, eikä ahistaisi.

  Ps. Tsemppiä sulle :)

  • Uino Uino sanoo:

   Joskus haluaisin… mutta. On oikeasti tosi vaikeaa edes ajatella taukoa, koska tiedän että saan joka somesta viestiä olenko lopettanut / milloin uutta videota tai postausta, varmaan joka päivä :D Stressaisin paaaljon enemmän. Tai sitten pitää vain koittaa ja mainostaa lomaa joka kolossa ja nurkassa.

 7. S sanoo:

  Aivan ihana asu!!! Ja just lueskelin sun viimeaikaisia postauksia ja täytyy kyllä sanoo et sun blogis on kyllä mennyt ihan huippu hyvään suuntaan! kuvat on kauniita, sekä laadukkaita ja postaukset monipuolisia :) iso peukku!

 8. Ella sanoo:

  Ihanan rehellinen postaus. :)

 9. Iidajohanna sanoo:

  olet ihana! tottakai kaikilla on huonoja päiviä! tsemppii! <3 ihanaa kun jaksat aina bloggaa vaik ois stressaavempiaki aikoja :)

  • Uino Uino sanoo:

   Iida kiitos tsempeistä :D Jaksan ja haluankin, tänne on helppoa kuitenkin kertoa näitä ajatuksia ja tunteita.

 10. Enni sanoo:

  Hei, mistä se Sampan beige takki on ostettu? :-)

 11. Ansku sanoo:

  Magee asu! Tykkään!

  ..ja tottakai olet ihminen ja kaipaat lepoa. Kaikki me tarvitaan. Toivottavasti saat levättyä ♡

 12. Nimetön sanoo:

  Kaikil on joskus elämä vaikeempaa, ja siis ite en oo ainakaa todellakaa huomannu sun someista tai blogista et taso olis jotenki laskenu (ku jotkut kommentoi niin).. Niiku whaaat?? Mä just oon aina ihmetelly sitä että meneekö sulla aina iha loistavasti ku ei ikin mistää huomais mitää ku oot niin ilonen aina:D vast viime aikoin sun videoist on tullu jotenki astetta aidompia, ja mun mielest se on kyl tason nousemista eikä laskua Tai jotenki oon alkanu tykkää sun blogist iha eri lailla ja niiku samaistumaa välil suhun ku on tullu enemmän semmost leikkaamatont matskuu ym.. Aika usein bloggaajat näyttää itsestään sen pintapuolen ja siitä tulee helposti semmonen ”mun elämä on ihanaa ja helppoa” kuva, vaik se ei varmasti sitä oo.. Niimpä ihan sika kiva lukee tämmönen postaus aina välillä!!

  • Uino Uino sanoo:

   Siis tätä ihmettelen vuodesta toiseen- Joskus jopa 2 päivän hiljaisuuden jälkeen luullaan että olen lopettamassa blogia :D Ei mustakaan taso ole laskenut, mutta joskus inspiraatio ja varsinkni aika ovat lopussa. Kiva kuulla että olet tykännyt näistä uusimmista videoita, ehkä pitää alkaa avautumaan enemmänkin ;D

 13. Mari sanoo:

  Huomasin ettet päivittänyt ja ajattelin että sulla on muita tekemisiä joten en kyseile. Sullakin on oikeutta pitää lepoa sekä huono päivää.
  Siitä huolimatta että näytät upealta! :*

  • Uino Uino sanoo:

   Haha ihana :) Jep näitä on. Ja tuntuu että on henkisesti ollut niin huonoja päiviä, etten oo halunnut alkaa purkaa sitä tänne tai kavereille. Mutta sitten kommenttien jälkeen… jotenkin oli pakko vähän muistuttaa :))

 14. Minna sanoo:

  Moi. Sinä olet upea ja sinulla on upea blogi. Nyt kuulostat uupuneelta:/ Ota aikaa myös levolle ja kalenteriin tyhjää. Blogi ja lukijat säilymme täällä aivan varmasti :)

 15. miu sanoo:

  Apua.seurasin sun blogia joskus tosi kauan sit ja en oo oikein seuraillut mitään blogeja vähään aikaan. Nyt sitten rupesin selailemaan että minkäs näköinen uino nykyisin on. Siis suu loksahti auki. Wau. En tiedä mitä mä sanoisin. Lyhyesti oot ehkä kauneinta pitkään aikaan nähtyä!! Sun hiukset on ihanat ja kauniit ja sun vartalo on täydellinen ja seksikäs ja sun iho on niin kuulas ja virheetön. Herrajestas oot niin nätti ja sun tyyli on jotain aivan ihanaa :) jään seuraa sua :)

 16. urlipsisfantastics sanoo:

  Olet käynyt täyttämässä sun huulia? Voitko tehdä postauksen aiheesta ja täyteaineista?

 17. Tupu sanoo:

  Hei, Sampan ja sinun yhteinen video oli ihan mahtava, tulin siitä tosi hyvälle tuulelle. Löysin blogisi vasta hiljan ja olen seurannut sitä nyt ahkerasti. Käyn myös katsomassa videoitasi tuubissa.
  Jokainen meistä tarvitsee välillä taukoa tai hieman edes lepoa jopa rakkaasta harrastuksestaan. Tauon jälkeen kaikki tekeminen maistuu taas paremmalta. Joskus voi jopa keksiä uuden suunnan elämälle tai uusia ideoita harrastukseensa. Tämä vuodeaikakin vaikuttaa ihmiseen vaikka sitä ei haluaisi myötääkään, fön tuulikin puhaltaa :). Jaskamista sinulle ja terkkuja Sampalle kun ”uskaltautui” videolle.

 18. jenni sanoo:

  Hei, Aino!
  Bloggaustahdin ei tosiaan tarvitse olla niin tiuha. Tällä blogilla on jo niin vahva lukijakunta, että paussit tai pidemmät välit eivät meitä/heitä pudota matkasta.
  Sinulla on visuaalisesti todella kaunis blogi ja persoonasi on miellyttävä ja aito ja positiivinen. Nämä ovat blogisi kulmakiviä. Näillä spekseillä pystyt hyvin bloggaamaan harvemminkin ja olemaan silti kiinnostava.
  Bloggaaminen käy varmasti työstä ja lomilla voi aina löytää uutta perspektiiviä ja inspiraatiota bloggailuun kuin muuhunkin.
  T. Iloinen ja kiitollinen lukijasi

Kommentoi