Hieman erilainen video

21.03.2016

Tää viime viikko on ollut jotenkin niin surkea. Kaikkea ihanaa on tapahtunut, mutta fiilis on ollut jotenkin stressaantunut kaikesta. Eilenkin oltiin kavereiden tupareissa, joita oli innolla odottanut JA siellä olin todella hauskaa.. Niin koko ajan mietin pään sisällä blogijuttuja ja illemmalla meinasin nukahtaa istualteen kun hetkeksi pysähdyi. Liika on liikaa ja veikkaan että asiat ovat vaan hiljalleen kasaantuneet, jonka takia tämä viikko ja kaikki pienemmätkin esteet ja negatiiviset jutut ovat saaneet mun pinnan kiristymään.

Yritän ottaa ensiviikon todella rennosti, vaikka varmasti postauksia tänne tulee paljon. Mutta ehkä rentoutua hieman enemmä kotona ollessa, sillä tuntuu että teen koko ajan jotain jos kotona on ylimääräistä vapaata aikaa. Koko ajan muokkaamassa kuvia, sähköpostilla, instagramissa, ottamassa kuvia, olemalla periscopessa tai snäppeilemässä, kun pitäisi osata vain rauhoittua, oikeasti.

Toivoisin vain että ymmärtäisitte, että vaikka olisin yhtäkkiä viikon bloggaamata tai tulisi muutama lyhyempi/”huonompi” postaus, se ei tarkoita että blogin taso on laskenut tai että olen huono bloggaaja. Näitä kuulen jatkuvasti, jos tulee jonkinlainen muutos tänne :D Myös parin päivän hiljaisuus ei kerro sitä, että olisi lopettamassa. Joskus tarvitsen taukoa ja ahdistaa, stressaa ja inspis on vähissä, niin viimeisenä mä tulen blogiini tekemään postausta.

Kiitos, rakkautta ja nyt oikeasti nukkumaan, sillä huomenna alkaa uusi viikko ja toivottavasti paremmilla fiiliksillä :)


31 Responses to “Hieman erilainen video”

 1. naaG sanoo:

  Voi ihana Aino! <3 Tuu tänne naapuriin niin katotaan Netflixiä ja itketään :D

 2. Emppu sanoo:

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Miljoona sydäntä sulle. Älä stressaa!

 3. Susanna sanoo:

  Ihan huippu video!

 4. Kia sanoo:

  Miksi et pitäisi vähän kuitenkin irtiottoa blogista ja somesta pääsiäisenä. Viettäisit aikaa läheisten kanssa syöden hyvää ruokaa ja ehkä pääsiäissuklaata ;) Myönnän, että itseäkin harmitti kun ei tullut postauksia juuri lainkaan viime viikolla, koska olet yksi niistä, joiden postaukset kiinnostaa eniten. Ymmärrän kuitenkin, että välillä on näitä hetkiä. Itse olisin ihan surkea bloggaaja kun en jaksaisi kuluttaa koneella montaa tuntia päivässä.

 5. MIra sanoo:

  Hei ihanaa ja rehellistä puhetta, aivan mahtava video!

 6. Nimetön sanoo:

  En ehtinyt katsoa videota, mutta ihmettelen mikset voi vain ilmoittaa että olen blogilomalla x.x.-x.x. välisen ajan. Viikko vaikka muutaman kerran vuodessa. Helpottaisi varmasti sinua ja kun isolla lukee niin aika harvat kyselisi perään :D

 7. Juuja sanoo:

  Voi jestas on sulla sitten vaikeeta :( saat kaikki päivät tehdä kotona töitä, heräillä omaan tahtiin, ei tarvi kytätä kelloa että koska pitää mennä nukkumaan jotta ehtii nukkua ja jaksaa aamulla herätä töihin. Raskasta kun voit syödä milloin haluat, matkustella milloin haluat, shoppailla milloin haluat yms. Saat jatkuvasti ilmaista tavaraa, sulle maksetaan kohtuu loistavasti blogista jota saat kirjottaa vaikka pieruverkkareissa kotisohvalla suklaata mussuttaen. Sulla on ihana mies, kaunis koti ja oot muutenkin averagee paljon kauniimpi. Mutta kyllä sääliks käy kun sulla on noin kovinkovin raskasta :(

 8. Nimetön sanoo:

  Ihanan aito viedoa:) Sanchon ilme tuossa lopussa:D
  Kaikki tarvitsevat välillä hieman lomaa ja paussia siitä normi arjesta ja se on aivan sallittua:) Sen jälkeen jaksaakin paljon paremmin.
  Ennen (1v sitten, dont remember) en erikoisemmin lukenut sun juttujas/tykännyt hirmuisesti sun blogistas. Mutta nyt oot kasvanut kyllä suosikkeihin ja olenkin useampaan otteeseen palannut lukemaan vanhempiakin postauksia :)jaksamisia <3

 9. AitooAinoo sanoo:

  Aino tällainen aitous on paljon mielenkiintoisempaa ku nykyiset postaukset jotka on kiillotettua pintaa vaan.. Ittee ei ainakaa jaksa kiinnostaa jos joku laittaa vain kuvia jossa on ”täydellinen” ja kuvaa elämäänsä, kotiansa jne. täydellisenä, jokainen kuitenkin tietää ettei sellaista elämää olekaan. Lisää aitoutta niin saatan palatakin lukijaksi. +vähemmän niitä ”sain tätä ja tota ja tätä ja tota” -postauksia.

 10. Emppu sanoo:

  Nyt tulee mun toinen kommentti ikinä tänne sun blogiin!
  Mä ainakin jaksan oottaa postauksia ja pystyn ymmärtämään et säkin oot vaan ihminen Eli siis tsemppiä niihin elämän huonompiinki päiviin ja uskon et kaikki sun lukijat on kyllä sun ’puolella’
  Hmm en tiä oliks tässä kommentissa oikeestaan edes mitään järkeä, halusin vaan sanoo et täällä ollaan sua varten no matter what

 11. Hanna sanoo:

  Ihanan aito oot aino tässä videolla!:) Ota omaa aikaa muuten tuut palamaan loppuun, nimimerkillä kokemusta on. Vähemmästäkin rupee stressaamaan jos koko ajan pitää olla joko koneella tai kännykällä surfailemassa. Pitää osata myös rauhottuu hiljaisuudessa ilman mitään häiriotekijökitä. Tsemppii! <3

 12. Reetta sanoo:

  Musta on outoa että lukijat tulee valittamaan bloggaajalle siitä jos postauksia tulee vähän normaalia hitaammalla tahdilla. Tai itse ainakin luen useampaa kuin yhtä blogia, ja luen niitä silloin kun itsellä on aikaa ja aina on joltain tullut joitakin postauksia. Enkä edes seuraa mitenkään hirveän montaa blogia ja selaan niitä kyllä yleensä päivittäin. Niin miten ihmiset edes huomaa jos joku yksi bloggaaja jättää päivänä tai parina postauksen julkaisematta?! :D Varsinkin nuo ”blogin taso on laskenut……”-kommentit on omasta mielestäni hieman outoja.

  Itse ainakin luen sun blogia just siks että tykkään susta persoonana tosi paljon, niin sun juttuja on kiva seurata :) Ei kannata ottaa ylimääräistä stressiä postaamattomuudesta, niin pysyy homma mielekkäänä ♥

 13. Nimetön sanoo:

  Sun blogis on tosi upee ja muista ottaa aina välillä vähä taukoo tai ainaki vähän rennommin! :)❤

 14. riina sanoo:

  Sun blogi on upee. Muista ottaa aina välil taukoo ettei pää hajoo!:)❤

 15. Emmi sanoo:

  Ihana Uino! :D Harvoin kommentoin (tää on ehkä toinen kerta), vaikka jokapäivä luenkin tätä blogia :) Sun videot on tosi hauskoja ja blogi muutenkin tosi koukuttava, ihanaa että tykkäät sen tekemisestä niin paljon! Hyvä muistutus ihmisille, että säkin oot ihminen. Uskomatonta tosin, jossei kaikki ymmärrä sitä :D harva varmaan tietää mitä on pitää suosittua blogia ja kuinka paljon aikaa se vaatii. Ite tykkään löhöilyajasta ja mitään tekemättömyydestä niin paljon et kaikki kunnia sulle kun jaksat nähdä niin paljon vaivaa ja puuhata blogin eteen. Piti sanoo kaikkea kivaa mut en osaa muotoilla niitä lauseiksi, höh. Tästä videosta tuli kuitenkin tosi hyvä fiilis, vaikka sulla ei ehkä sellasta ollutkaan :) <3

 16. Sara sanoo:

  Olipa ihanan erilainen video! Tykkäsin ja samaistuin ihan täysin tän hetkisiin fiiliksiin. Tänään mullakin ollut super huono päivä, mutta välillä vaan on eikä sille voi mitään. Huomenna uus päivä <3

 17. Noora sanoo:

  Mun mielestä jokainen bloggaaja päättää itse koska postailee eikä oo mun mielestä väärin pitää pientä taukoa, koska varsinkin SINÄ, joka omistat sun elämän tälle blogille niin tarvit varmasti välillä taukoa ♥

 18. Nina sanoo:

  Teetkö vain satunnaisesti vuoroja bikbokissa vai ihan kokopäiväisesti? :)

 19. A-M sanoo:

  Hei! Blogejasi on aina kiva seurata. Mikset viettäisi edes ”osa-aika siestaa” bloginpidosta, snapchatista yms.? Itse ärsyynnyin viime vuoden puolella sosiaaliseen mediaan ja pidin muun muassa kuukauden tauon Facebookista. Koin sen ajan inspiroivana, tuli tehtyä asioita, joita ei yleensä tee. Stressittömämpää ja antoisaa kevättä sinulle! :)

 20. Summer sanoo:

  Toivon itsesi kannalta, että onnistut ottamaan iisimmin ja ottamaan aikaa erityisesti vain itsellesi. Kyllä me täällä pysytään. Tärkeintä on oma jaksamisesi. Olen jo pitkän aikaa seurannut kamalan kovaa tahtiasi ja sitä miten paljon olet esillä eri someissa. Kyllä siinä on ihmettelemistä, miten jaksat. Ei koko ajan tarvitse päivittää snäppiä tai periscopea. Välillä on enemmän kuin ok vain olla ja siihen opettelemisesta kaikki lähtee. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos nuo blogin tason laskemis-kommentit ynnä muut. Me pysytään täällä kyllä, ku ja. Säkin pysyt ja parhaiten siinä onnistut, kun sulla on rento ja levollinen olo kaiken suhteen! Nyt turhat stressailut pois levolla ja läheisten seuralla :)

 21. salla sanoo:

  Ihana Uino! Pidä lippu korkeella! :)

 22. milla sanoo:

  Hei kun oot nyt lähipäivinä puhunu bloggaajan työstä, ja sen ns. raskaudesta (en siis tarkota ettei se olis..:D) ja siitä ”bloggaaja on aina töissä”-jutusta,niin mua kiinnostas ainakin lukee postausmuodossa bloggaajan ”arkipäivästä”, ja siitä millasta tää työ todellisuudessa! Eli siis ns. myday postausta sun työarjesta ois kiva lukee :)

  • Uino Uino sanoo:

   Tekis mieli tehdä vaikka koko viikosta :D Tavallaan kaikki mitä siihen kuuluu nykyään, somet yms.

 23. Marianne sanoo:

  Olet ainoa muoti/ ja lifestyleblogi, jota seuraan säännöllisesti. Blogissasi on paljon mielenkiintoista ruokaohjeita,asupostauksia jne. Se on hienoa, kun voit jakaa ne ei niin positiivisetkin asiat meidän lukijoiden kanssa. Vaikka negatiivisten asioiden kertominen täällä ei ole yhtä hienoa, kun positiivisten asioiden. Lukioille muodostuu vahva kuva ihmisestä ja jos kirjoituksissa ei ole koskan mitään negatiivistä tulee sellainen mielikuva, että toisen elämä on täydellistä. Me kaikki olemme vain ihmisiä ja kaikkien elämään mahtuu niin iloja kuin suruja, mutta on hienoa jos voit jakaa nekin asiat meidän kansamme.

  Blogisi on todella mieleniintoista ja kivaa luettavaa. Puheesi blogilomasta olisi hyvä lievittämään stressiä tai sitten ei. Voithan vain hetken tehdä jotain vähemmän sen eteen pitämättä ns. blogilomaa. :)

 24. Laura sanoo:

  Voi ihana Aino, välillä pienemmätkin asiat ottaa päähän ja kun niitä on monta, niistä syntyy sellainen yleinen vitutus. Ota itselles aikaa, laita kännykkä sivuun hetkeksi niin alat yllättäen näkemään mielenkiintoisia asioita ja yksityiskohtia. Oma mieli pitää välillä päästää vapaaksi juoksentelemaan mielikuvitus maailmaan ilman somea ja uutisia ja muita ärsykkeitä jne:D Piirtele, kirjota paperille tai vaikka meditoi jos siltä tuntuu. Ihanaa ja energistä kevättä Super-Aino!

 25. jenna sanoo:

  Ei liity ihan aiheeseen mutta mitä huulimeikkiä sulla on sun huulissa tässä videossa? :)

Kommentoi