Hymyillen Madridiin

26.04.2016

Facetune-20160420158613176
 Oon mukana Indiedaysin ja Yotuelin kampanjassa, jonka ansiosta nyt teillä olisi mahdollisuus hakea Yotuelin mainoskasvoksi. Eli lukekaa ihmeessä postaus loppuun, jotta löydätte ohjeet kilpailuun ja osallistukaa siihen rohkeasti, sillä luvassa on aaaika loistava palkinto, mm. viikonloppumatka Madridiin.

Mä lähdin tähän mukaan innolla, koska teille on varmasti tullut vuosien myötä selväksi, kuinka tärkeää mulle kaunis ja terve hymy on. Olen aina painottanut hymyilemisen tärkeyttä ja vaikka hymy lähtee sydämestä, kyllä vaaleilla hampailla on aina iso merkitys, jolloin olokin on itsevarmempi :) Ne valkaisin parisen vuotta sitten ja kyllä tällaiset ”pienet jutut” tekee ihmeitä itsetunnolle.

Facetune-20160420-1512910566Testaukseen on päässyt myös tietenkin Yotuelin omat tuotteet, joilla olen nyt omia hampaita tässä pari viikkoa hemmotellut. Enemmän niistä, hampaiden hoidosta ja valkaisusta saatte kuulla paljon lisää myöhemmin. Varsinkin hamaidenvalkaisu ja sen ylläpitäminen tuntuu monia aina kiinnostavan, olenkos yhtään oikeassa?

Eli pysykää kuulolla, paljon asiaa vielä on tulossa ;)

Facetune-20160420-2021522550

 

mmaam

Facetune-20160420-930092872

Facetune-20160420528458184Nyt siihen kilpailuun ja muistakaa rohkeasti heittäytyä mukaan jos tämä yhtään kiinnostaa, sillä luvassa on mahtavia juttuja voittajalle :) Ensimmäisenä muistakaa, että kilpailuun osallistuneen pitää asua Suomessa ja ikää pitää löytyä vähintään 18-vuotta. Eli valitettavasti ala-ikäiset eivät tähän voi ollenkaan osallistua. Tarkempia ohjeita kamppiksestä löydät täältä. Osallistuminen on aivan super helppoa:

 Jaa julkisella Instagram tililläsi itsestäsi selfiä jossa on hashtag #eimitäänsalattavaa

Palkintona on mallisopimus, viikonloppumatka Mardirille sekä hampaidenvalkaisu yksityisklinikalla.


10 Responses to “Hymyillen Madridiin”

 1. Saara sanoo:

  Moikka Aino,

  Mulla on sulle haaste, jonka voisit toteuttaa joskus videolla. Nimittäin, koetappa joskus tehdä video jossa; et huido käsillä, raavi korvantaustaa, pyörittele silmiä, törröttele huulia tai vilkuile kamerasta ohi. Teet nimittäin sitä jatkuvasti ja se tekee videosta levottoman. Yritäppä joskus tehdä video, jossa katsot kokoajan katsojaa (kameraa) ja olet levollisesti, mua kiinnostaa pystytkö siihen. Luulen nimittäin, että et :D <3

 2. TiaMariia sanoo:

  Tuli mieleen siitä uudesta kulmakarva videosta, että milloin sulle on tehty kulmien kestopigmentointi? Haalistuukohan ne lopulta kokonaan pois?

 3. pinja sanoo:

  Sun banneri on aivan kamala.
  Kuva on todella ihana, aivan kuin blogisi muutenkin, mutta missä blogin nimi (otsikko)!!!???? Banneri (blogin ulkoasu) olisi niiiiin paljon parempi jos laittaisit siihen jollain kivalla fontilla blogin nimen. Et itse näyttäisi myöskään niin kaljulta.

 4. Nimetön sanoo:

  Miksi vaihdoit bannerin??!! edellinen oli niin paljon parempi

 5. nelli sanoo:

  Hei Aino missä kävit silloin valkasemassa hampaat ? :)

 6. mari sanoo:

  Kai sä tiiät et lämpöset ja kylmät sävyt riitelee keskenää, et kannattasko joko vähentää hopeashampoon tai itseruskettavan käyttöö… iha vaa vinkkinä

 7. J sanoo:

  Mä käytin noita yotuelin hammastahnoja, ja ne värjäs mun hampaat mustaks. Asiakaspalvelustakin sillon vaan töksäytettiin et se johtuu lisäravinneraudasta (jota en kyllä ole moneen vuoteen syönyt), joten vähän huonoja kokemuksia tuotteista ja palvelusta!:/

 8. Mur sanoo:

  Nää instagram kilpailut on vähän epäreiluja niitä kohtaan kellä ei sitä igtä ole… >:(

 9. Enpu sanoo:

  Itse oon käyttänyt Yotuelin hammastahnaa varmaankin 15 vuotta ja alunperin aloitin sen koska kärsin afta-ongelmista. Välillä jos kylässä unohtunut oma tahna ja joutuu käyttämään ”normitahnaa” ni hyyyi. Yotuel on niin ihanaa kun se ei vaahtoa ja siitä ei jää sellanen tunkkanen tunne suuhun. Ja see nyt vaan on niin parasta. Ja mun hampaat on valkoiset, vaikken ole käyttänyt hampaidenvalkaisua. Osallistuisin kilpailuun jos uskaltaisin hymyillä hampaat näkyvissä, mutta terveisin pupu/hamsteri/majavahampainen ja koko elämänsä niistä kiusattu, niin ei rahkeet riitä :/

  • Uino Uino sanoo:

   Siis apua mahtava kuulla, mullakin joskus tulee aftoja ja oon huomannut kyllä että jotkut hammastahnat siihen vaikuttaa :D

Kommentoi