Läppäri kevyt kuin höyhen

17.06.2016

 

asus1Yhteistyö Indiedaysin ja ASUS:in kanssa jatkuu!

Ja nyt oli ideana kertoa enemmän itse tästä koneesta josta tulikin muuten hurjasti kysymyksiä jo viime postaukseen, mutta sitäkin enemmän somekavanien yksityisviesteihin. Useita näytti kiinnostavan koneen ominaisuudet, joten tässäpä saatte siitä ihan postaustakin! Jos jotain kysyttävää löytyy, niin saa kysyä kommenteissa.

Enkä malta odottaa että pääse tästä kertomaan, sillä olen ollut tähän aivan rakastunut!!! Blogatessa kuitenkin yleensä kännykästä, läppäristä ja kamerasta tulee omia parhaita kavereita, olet niiden kanssa päivittäin. Joten pienetkin asiat ovat tärkeitä, akun kestävyys yms. helpottaa jo huomattavasti elämää.

asus2

asus3En oikeastaan tiedä mistä alottaisin.. no vaikka ulkokuoresta. Läppäriä löytyy muutamana eri värisenä ja valkoinen oli mulle helppo valinta. Tuntuu että kaikki läppärin mitä mulla on ikinä ollut, ovat hopeita ja tarvitsin vaihtelua! Niin ja pakko nyt myöntää että valkoinen kone näyttää mielestäni tosi kauniilta valkoisella pöydällä <3__<3

Koneessa on oikeastaan kaikki ominaisuudet mitkä ovat mulle tärkeitä:

-Kevyt kuin höyhen, siis tämä läppäri painaa 1,2kg! Ei ehkä niin kevyt kuin höyhen, mutta lähelle mennään ;)  Varsinkin matkustaessa läppäri tuo ärsyttävän paljon lisäkiloja laukkuun, mutta tämä taitaa olla mun eka läppäri joka on niin kevyt, etten oikeastaan edes huomaa eroa laukun painossa. Kiva myös pitää sohvalla istuessa vaikka polvilla, kun kone ei paina viittä kiloa ja ole kuuma kuin saunakiuaksen kivi.

-Todella ohut 13 tuumainen kannettava on juuri sopivan kokoinen, näyttö riittävän ison ja näppäimillä on tooodella ihana ja miellyttävä kirjoittaa. Siihen en yleensä edes kiinnitä huomiota, mutta sen huomasin jo ensimmäisellä käyttökerralla :D

– Todella kestävä akku, kestää useita tunteja ja myös latautuu nopeasti. Joskus laitan läppärin vartiksi latautumaan ja menen koiran kanssa ulos, niin se on melkein täynnä. Todella helpottavaa pitää laturia aina yhdessä paikassa ja tietokonetta voi vapaasti kotona kannella tai ottaa mukaan.

Jos tarkemmat tiedot koneesta kiinnostaa, niin täältä löytyy sitä paljon! Tässä oli vain mun mielipiteitä ja asioita jotka ovat mulle varsinkin läppäreissä hyvin tärkeitä.

asus4

asus5

Eikä todellakaan tarkoitusta olla vain kehua tätä maasta taivaisiin, mutta olen rehellisesti sanottuna aivan myyty! Tässä kone on ollut reilu 2kk käytössä enkä löydä siitä yhtäkään huonoa puolta… jopa valkoinen mattapinta on todella helppo pestä eikä se pinty. Kohta tämä pääsee mukaan viikon lomalle ekaa kertaa, niin kiva nähdä miten se siellä jaksaa menossa mukana ;)


20 Responses to “Läppäri kevyt kuin höyhen”

 1. Emmi sanoo:

  Heii ei liity nyt mitenkään tähän postaukseen, mutta Furlan Metropolis laukku. Värjääkö se metallihihna vaatteita? Jos on vaikka valkoinen paita päällä? Ja tuliks sen mukana dustbag jos ja kun tilasit omasi Zalandolta? Hieman himottaisi ostaa omaksi kun on niin monikäyttöinen :)

  • Uino Uino sanoo:

   Ostin omani Furlan liikkeestä :) ? Ja ei oo aikanaan mun vaaleita värejä värjännyt? En siis ole ikinä huomannut että mikään laukku tekisi niin?

   • Emmi sanoo:

    Mulla aiemmista laukusta muutaman metallihihna värjännyt paitaa. Kyllä sen oman Furlan taidan hankkia! Zalandolta tilatessa ei kuulemma saa dustbagiä mukana.

 2. O sanoo:

  Moi! Osaatko sanoa minkä kokoisia julisteita sulla on sun desenion tauluseinällä? :)

 3. Henni sanoo:

  Hei eeeeiiii tämmösiä donitsikuvia. Kuola valuu! xD

 4. E sanoo:

  Mikä käyttöjärjestelmä koneessa on? :)

 5. niina sanoo:

  Millä olet saanut hiuksiisi tuon vaaleanpunaisen vivahteen? Muutama videosi takaperin :)

  • Uino Uino sanoo:

   Se on välillä harmaa, joskus sininen joskus lilahtava :D vaihtelee melkein päivittäin hopeashampoon takia!

 6. Henni styf sanoo:

  http://omenahenni.blogspot.fi/ tuossa on minun blogini tykkään postauksistasi ne ovat kivoja ja hauskoja

 7. Anniela sanoo:

  Oot paras Uino

 8. Jenna Heikkilä sanoo:

  Moii! Tykkään lukea sun blogia ja ootan aina innolla sun uutta postausta. Haluaisin kysyy sulta, että mistä sää oot ostanut nuo vaaleansiniset revityt farkut?

 9. Nimetön sanoo:

  Paljonko toi tietokone makso?:)

 10. Ida sanoo:

  Heip! Onko kyseessä ASUS ZenBook UX305CA vai mikä malli?

 11. Hene sanoo:

  Hei mul oli kans kone asus:elta, mut se pitää aina hirveetä hurinaa onks toi hiljanen?

Kommentoi