Blockfest 2016 DAY 1

03.09.2016

Vihdoin on aika festari kuville! Uppouduin taas jotenkin videon kuvaamiseen, mutta kyllähän sieltä joitain kuvia löytyi :) Enemmän asusta kuvia tulee huomenna, mutta nyt hieman fiiliksiä ekasta päivästämme. Jos haluutte päästä hieman enemmän fiilikseen mukaan, niin tästä postauksesta löytyy video koko viiknolopusta! Blockfest1Minä ja Marianna oltiin vahingossa aika matchy matchy :D Samsoniten matkalaukut, mustavalkoiset asut ja monogram.

Blockfest2Hopea oli tämän festareiden teema ja se näkyin kynsissä :) Keskiviikkona näistä tuli videota tänne blogiin, jos jotain kiinnostaa miten tällaiset saatiin tehtyä.

Blockfest3Median perinne jatkui Emman kanssa ja hän tuli taas mukaan mun kanssa. Otettiin eka päivä tosi rauhallisesti, pepsi maxin voimin ja keskityttiin kuvailuun, hengaamiseen ja musiikkiin. Lauantaina kun olisi sitten taas se ”pää päivä” milloin myös suurin osa kavereista tuli myös Tampereelle.

Blockfest4

Blockfest5G-Eazyn keikka oli kyllä mahtava! Illan agendana oli saada Emmasta ja hänest yhteiskuva, joka ei TODELLAKAAN ollut helppo juttu. Emme nimittäin olleet ainoita jotka sitä halusivat ja hän viihtyi paljon rauhassa henkivartijansa kanssa.

Blockfest6

Blockfest7Bäkkärillä odotettiin kärsivällisesti, hengailtiin kamera kaulassa ja kun oikea tilaisuus tuli, Emma kysyi nätisti yhteiskuvaa minä seisten valmiina kamera kädessä. Kummallakin oli päällä aikamoiset koiranpentu ilmeet ettei tarvitsisi kuulla kieltävää vastausta ja kome räpsäystä, meillä oli kuva!

Blockfest8Kyllä oli tuo tyttö yhtä hymyä loppu illan <3Pian NAS alkoi myös esiintymään, mutta näköjään pari kuvaa siitä keikasta jäi sitten

Blockfest9BIG SEAN

Blockfest19NAS

Blockfest18JVG

 

Blockfest10

Blockfest11Nämä keikat tuli kuvattua, kuunneltua ja fiilisteltyä. JVG:n jälkeen käveltiin tällaisen valoseinä ohi, otettiin kummastakin muutaat kuvat ja kameran akku loppuikin yhtäkkiä. Kello ei ollut edes kauhean paljon, mutta me suunnattiin mäki kautta hotellille ja nukuttiin pitkään :) Lauantaista olisi nimittäin varmasti tulossa pidempi päivä.

 


2 Responses to “Blockfest 2016 DAY 1”

  1. Aino sanoo:

    Kivan näköinen päivä teillä oli :)

Kommentoi