Uusi tukka uudessa kampaamossa

14.09.2016

Joku ehkä tietää että Rapunzel Of Swedenin liike on VIHDOIN rantautunut Helsinkiin ja se löytyy Citycenterin ekasta kerroksesta. Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Rapunzel Of Swedenin kanssa :)

 Puolitoista vuotta sitten kun olin Ruotsissa vierailemassa kuvauksissa Rapunzelilla, vihjailin että kyllä tännekkin liike tarvittaisiin. Sieltä löytyy eri kiinnitystekniikoita, värejä voi ihailla livenä ja mennä vertailemaan mikä sävy voisi olla itselleen paras, ilman että joutuu pettymään jos tilatut pidennykset eivät olleetkaan juuri oikean sävyset. Liikkeen perällä on myös kampaamo, missä on mahdollista siis laittaa omaa tukkaa kuntoon, värjäyttää pidennyksiä oikean värisiksi ja antaa ammattilaisten kiinnittää/poistaa niitä. Niin moni nykyäänkin tekee sitä vielä itse ja se vahingoittaa omaa tukkaa jos kiinnitys on tehty väärin. Ei ole sen arvoista vaan menkää mielummin ammattilaiselle! Mun uusi luottokampaaja on ihana Sarah, jonka kanssa klikkasi välittömästi. Tyttö piti huolen musta ja hiuksistani, sain juuri sitä mitä pyysinki. Pitkät ja oikean harmaan tukan <3 Videolla näkyy proseessia ja liiketta vielä paremmin. Uino10 koodilla saa tämän loppuviikon ajan 10% alennuksen niin liikkeestä kuin nettikaupasta. Eli jos hiuksille tai huollolle on tarve, kannattaa ale nyt käyttää :)

rap14

Citycenter liike avoinna

Arkisin 10:00-20:00
Lauantaisin 10:00-18:00
Sunnuntaisin 12:00-16:00

Yhteystiedot

09 424 50 269

helsinki@rapunzel.com

www.rapunzelofsweden.fi

rap13

rap12Mä oon jo ikuisuuden käyttänyt tätä Quick & Easy European Suora teippipidennystä. Uutena värinä on tämä light grey joka oli kyllä loistava uutuus, sillä ennen kun käytettiin sävyä #60 jonka sävy on hyvin neutraali ja hieman kellertävä.. ei sen taittaminen näin kylmäksi ikinä helppoa ollut. Light grey oli taas kylmä blondi, ei kuitenkaan harmaa, mutta harmaaksi se oli paljon helpompi värjätä kun alla oli jo kylmä sävy :)

 


28 Responses to “Uusi tukka uudessa kampaamossa”

 1. hiusväriapua sanoo:

  Moikka! Kyselisin, että millä sävyllä ja minkä merkkisellä värillä ylläpidit sitä ihanaa hiukan punertavaa suklaanruskeaa sävyä, joka sulla oli viimeksi ennen vaaleita hiuksia? Kaipailisin saman tyyppistä väriä ja en löytänyt aiempia postauksia selaamalla vastausta. Terkuin melkein kolmekymppinen lukija.

  • Uino Uino sanoo:

   Värjäsin sitä vain tyvestä n. 2 vuotta :) Eli en laittanut miestäni kuin ehkä josksu jotain cutrinin suklaansävyistä naamiota pari kertaa.

 2. Mea sanoo:

  Voi Aino nyt iski niin paha tukkakateus että ihan pahaa tekee katsoa!! :D
  oon haaveillu itekin pitemmän aikaa harmaasta tukasta mutta nyt kun on melkein valkoinen tukka että pelottaa entäs jos en tykkääkkään harmaasta omassa päässä…
  Osaatko arvioida onko noin harmaasta vaikea saada takaisin todella vaalea tukka? Täytyykö tehdä värinpoistoja yms kärsimystä hiuksille? :D

  • Uino Uino sanoo:

   Haha oi kiitos :D Vielä kun olisi oma tukka <3.... Se harmaa kuluu tosi nopeasti vaaleasta tukasta ja mulla aina oikea vaiva että se pysyy siinä. Jos haluaa ihan harmaa, joutuu sitä tukkaa vähän tummentaa. Mutta jos haluat pitää ihan vaaleana, niin sellainen hopeinen on enemmänkin lähellä ja kunnon hopeashampoon avulla pidän yllä :P

 3. nella sanoo:

  Ihanat hiukset!! Sopii sulle <3

 4. Mira sanoo:

  Mistä tuo ihana kaulakoru on?

 5. Johanna sanoo:

  Tosi kivat hiukset ja upea väri! :)

  • Uino Uino sanoo:

   Kiitos Johanna :) Tää harmaa on kyllä niin kiva! Ei noin vain palaa enää siihen kellertävään tukkaan ;D

 6. Laura sanoo:

  Pidennyksistä puheenollen, oletko koskaan kokeillut flip-in (aka. hidden crown/halo) hiuspidennyksiä? Kävin eilen Kasarminkadun Hiusextra Heinilässä ostamassa tällaisen: https://www.pidennykset.net/product/678/invisible-extension-50cm

  HÄRREGUD, se on aidon tukan näköinen! Mulla on saman pituinen tukka kuin sulla ja varmaan viisi kertaa ohuempi ja olen kokeillut kaikkia mahdollisia pidennyksiä sineteistä, teipeistä clip-in-ratkaisuihin… Ne eivät vaan toimi ohuessa tukassa, kun aina tuulessa saa olla varomassa, ettei mitään vilku. Mutta näissä ei näy sitä rajaa, missä pidennys alkaa ja kun nämä vielä leikkauttaa oman tukan pituuteen sopivaksi niin voila. Sinullakin varmaan toimisi mahtavasti nämä, elikkäs suosittelen lämpimästi :)

 7. Nimetön sanoo:

  Ihanat! Väri täydellinen! Mut oli sun omakin hiusten pituus tosi hyvännäköinen.

 8. Heidi sanoo:

  Off topic! Sulla on ne Kylien dolce K ja candy K, niin ootko löytäny niitä sävyjä vastaavia huulituotteita esim. Nyxin valikoimasta? Tai jostain mitä myydään Suomessa? Dolce K on varsinkin aina loppu Kylien sivuilta..

  • Uino Uino sanoo:

   En oikein ole, voisin kyllä tehdä videota hieman aiheesta kun esim NYX lingere aika hyvin vastaa tuota Kylien tuotetta :)

 9. Katja pölönen sanoo:

  Moikka! Montako pakettia sulle laitetaan noita pidennyksiä? Kun olen miettynyt kanssa mut en tiedä monta pakettia kannattais tilata?

  • Uino Uino sanoo:

   6 pakettia oli nyt :) Yleensä 7 mutta tällä kertaa nämä riitti kyllä hyvin! Mulla aika paksu tukka tosiaan kyllä.

 10. nimi sanoo:

  Etkö ajo enää käydä Hempalla? :)

 11. Iina sanoo:

  Etkös sä alunperin värjännyt hiukset blondiksi sen takia, että ne olisi lähellä sun omaa väriä eikä sun tarvitsisi värjätä hiuksia enää niin usein? Silti tuntuu että ravaat kampaajalla värjäämässä hiuksia yhtä usein kun mitä brunettena :-o

  • Uino Uino sanoo:

   Jep värjäsin :) Eli siis kun olin brune, värjäsin tyveäni 3vk välein, aina. Eli todella usein, 1,5kk on se väli mitä pitäisi olla. Nyt värjään tyveni 3 tai 4 kk välein :D Mutta tukkaa pitää käydä nostamassa 5-6vk välein kun on pidennykset.

 12. Meri sanoo:

  Heippa hei, mun on nyt ihan pakko kysyä että millä tuotteilla esim naamiot jne pidät harmaan sävyä yllä kotona? Ja onko siihen jotakin yksinkertaista ratkaisua vai monta eri tuotetta? Kiitos vastauksesta!

 13. Meri sanoo:

  Okei, itse en oo ikinä testannu sitä fudgen shampoota, täytyis kokeilla. Oon miettiny kun on niitä kc :n color maskeja mutta kaikki taittaa aika hyvin siniseen/lilaan, en tiedä mitenhän toimis esim mustana color mask jonka laimentais esim hoitoaineella. Se olis ainakin sit oikeesti harmaa eikä sinertävä, mutta en tiedä onko kukaan kokeillut ja miten se toimis, tai onko joltakin muulta merkiltä oikeesti ihan harmaita maskeja, ja onko just parhain harmaan yllä pitämiseen ne hopee shampoot vai maskit, sillä kyselin jos sulla olis ollu kokemusta niistä maskeista esim! :)

  • Uino Uino sanoo:

   Se on ainoo joka mulla toiminut super hyvin ja tehnyt sinertävän kivan taiton mitä halusin :)

 14. Nimetön sanoo:

  Tilasin tuota hiusta ja oli VAALEANPUNAISTA!! Surkeaa.

 15. Sara sanoo:

  Moi! Toivottavasti tää kommentti löytää sut ja pystyt vastaamaan! Tosiaan, tilasin itsekin noi rapunzelin light grey pidennykset ja tietysti ne ovat aivan liian tummat omaan hiukseen, mutta haaveena olis juurikin tuollaiset harmaat. Uskallanko siis läträtä fudgen kanssa, taittuuko väri kunnolla harmaaseen? Ennen mulla on ollut värinä #60 ja ainakin fudge levitty tosi epätasasesti ja tuli liian sinertävä (toki olet muistaakseni sanonut että näin saattaa käydä koska pidennyksiä on käsitelty) nyt siis haluisin kokeilla noita uusia pidennyksiä, mutta olisko sulla vinkkejä miten kannattais lähtee kokeilemaan fudgea tai mahdollisesti jotain muuta niihin? :) ja tiedän siis että fudge on shampoota!

  • Uino Uino sanoo:

   heippa! Fudge ei tummenna ja veikkaan että tulee liian sinertävä/lilahtava tukka, ne grey kun on oikeasti harmaat :) ELi kampaajalle!

Kommentoi