Tyyli hukassa

25.10.2016

Tai hukassa ja hukassa, enemmänkin tämä sää saa aina vaan kaiken inspiraation katoamaan :D Nyt on ollut niin kylmiä päiviä, että valitsen vain kaikkea paksua ja aina mustaa, niin ei  voi mennä vikaan. Siksi oikein asukuviakaan ei ole ollut. Unohdan myös aina että miten haastavaa tuolla kylmässä on kuvata, eikä pelkästään siis mun, mutta vielä kuvaajan joka joutuu myös mun takia kärsimään. Tällä kertaa se oli taas rakas Samppa.

Hei ja ainii nyt kun vielä muistan, olen ihan tyystin unohtanut kertoa että 30.10 loppuu äänestysaika InspirationBlogAwardseihin, jossa olen ehdolla kategoriassa Indiedays :) Eli mun voi joko etsiä ihan lopusta (akkosjärjestyksessä) tai sivun melko alussa näkyy hakukenttä, johon voi kirjoittaa vain Uino. Jokaisen blogin sivussa on äänestä nappi jota voi klikata, mutta ei tarvitse. Eli menkääpäs äänestämään joko mua, omaa suosikkianne ja kategorioita on siellä siis kolme, jos haluatte olla vaikuttamassa. Kiitos etukäteen hurjasti, teiltä on tullut hurjasti viestejä ja screenshotteja että olette käyteen äänestämässä <3

asu0Tästä Zaran ”Acne” takista on kyllä tullut ehdottomasti yksi lemppareista. Vaikka se onkin vain tekonahkaa, niin on se niin paksu että pitää viiman poissa todella hyvin. Ja kauluksenkin saa aina nostettua korkealle, jos kylmä ylättää oikein kunnolla :) Tässä syksyssä on kyllä ihanaa kun saa taas ottaa takkien lisäksi nahkahousut taas pois kaapista, nyt niissä ei tule enää kuuma tai nihkeä olo. Vaikka nekin on tekonahkaa, ai että ne on lämpimät! Nämä pökät löysin kirppikseltä vitosella ja arvasin että pääsee loppuvuodesta vielä kovempaan käyttöön, vaikka tuolloinkin pidin niitä jo hieman viileämpinä päivinä silloin tällöin.

asu2

asu3Mustaa mustaa mustaa. Aurinkolaseissa oli hitusen sähkönsinistä ja huulissa hieman lilaa .

asu4JACKET – ZARA

SHIRT – ELLOS

PANTS –

 


6 Responses to “Tyyli hukassa”

 1. Iina sanoo:

  Pakko varmaan ostaa tuo Zaran takki myös itselle. Upeita kuvia! Musta ei värinä petä ikinä ja se on niin turvallinen valinta :D

 2. Nimetön sanoo:

  Ai et ole muistanut kertoa indiedaysin äänestyksestä? Snapchatissa kyllä mainostat itseäsi noin joka päivä…

 3. Jani-75 sanoo:

  Nahka-asunainen<3

 4. Karoliina sanoo:

  Tuo takki on aivan unelma!!! Missä koossa sulla on tuo ? :)

 5. Paula sanoo:

  Onko toi sun violetin harmaa vivahde hiuksissa saatu aikaan pelkästään sillä fudgen hopeashampoolla?

 6. Miranda sanoo:

  Moi.
  Pakko sanoa, kun katsoin ton sun viedon, että hämmästyin tosi paljon miten toi voi olla noin tehokas. Vaikuttaa erittäin hyvältä just niihin kiireisiin aamuihin. Itse teen töissä paljon aamuvuoroja, jolloin herätys on jo klo:05.00 ja voin kertoa, että niinä aamuina ei vaan yksinkertasesti ehdi suoristella hiuksia, mutta tossa suoristusharjassa nään kyllä omien aamujen pelastajan, koska vekotin vaikutti nopealta ja tehokkaalta!:)

Kommentoi