Urban Decay juhlameikki

31.10.2016

 

Olen mukana Urban Decayn yhteistyössä, jolla on muuten tulevana keskiviikkona 2.11 (klo. 17:00) Helsingin Stockmannilla lanseeraustapahtuma ja vihdoin UD:n meikkejä tulee löytymään myös sitten sieltä :) Mä olen tuollon myös paikalla hengailemassa teidän kanssa, juttelemassa, ihailemassa meikkejä jne illan ajan. Joten kannattaa tuolloin ehdottomasti tulla paikalle jos suinkaan pääset, sillä siellä on myös mahdollista osallistua huikean Urban Decay XX Vintage –tuotepakkauksen (arvo 800€) arvontaan, joka näkyy tässä alapuolella. WOW!ale Samanlaisen paketin voit voittaa myös tässä blogiarvonnassa, mutta toinen kappale on tuolla avajaisissa ihan paikan päällä arvonnassa. Jos siis nyt tässä arvonnassa ei onnista, tervetuloa myös keskiviikkona siihen osallistumaan :)  Avajaisissa arvotaan tämä paketti siinä kahdeksan pintaan, eli sitä ennen kannattaa muistaa osallistua jos tämä kiinnostaa.

Koska nyt alkaa olla se kausi kun juhlia tuntuu olevan melko tiuhaan, tein niihin soveltuvaa hieman tummempaa silmämeikkiä.paletiiMeikkipohja koostui AllNighter – meikkivoiteesta ja sen päällä vaaleampi  primer potion Naked skin –peitevoide silmien alla, poskipäissä, leuassa, nenänvarressa ja otsassa. Tuo meikkivoide muuten pysyi iholla tunteja ja koko halloween illan! Pääsee mulla varmasti tällaisiin iltoihin enemmän käyttöön, sillä tämä ei liikkunut mihinkään enkä lisännyt puuteria illan aikana yhtään :D

11Tämä  Naked Basics Ultimate –uutuuspaletti on ihan mahtava, ehdottomasti yksi Urban Decayn suosikeista! Käytän mattaisia ja nudeja värejä hyvin paljon, joten ihanaa että vihdoin on tullut näin laaja mutta hillitty paletti. Ylhäältä löytyy kylmää, hieman lilahtavaa sävyä ja alhaalla hieman enemmän lämpimämpää ruskeaa ja nudea. Tästä käytin värejä BLOW, EXTRA BITTER ja BLACKJACK. Nämä nimet sopivat kyllä juhlameikkiin ihan loistavasti :D (hehheh) 

12Kaikkialle muualle, paitsi liikkuvaan luomeen laitoin UD:n original silmämeikinpohjustusvoidetta.

16

13Moondust –paletti on kirjaimellisesti häikeisevä!! Kiiltävä glitterinen rasia ja sama jatkuu paketin sisällä. Todella makeita värejä ja olisi tehnyt mieli laittaa montaakin sävyä, mutta päädyin tummaan GRANITE luomiväriin. Kostealla siveltimellä kun luomiväriä ottaa, tulee siitä ihan super voimakas pigmentti ja kiilto tulee hyvin esiin. Alhaalla kuvaa hieman erosta, kun sitä levittää kuivalla ja viereen kostealla siveltimellä.

14Liikkuvalle luomelle levitin sitten kiiltävää Minor Sin silmämeikinpohjustusvoidetta, että kiilto varmasti pysyy mahdollisimman pitkään ja myös kiiltävänä.

17Pöydällä kun oli sopivasti setting spray, suihkautin sitä pieneen siveltimeen pari kertaa, vedin siveltimellä paletista sävyä ja alhaalla vasemmalla lopputulos.

15Todella metallinen ja kaunis! Oikealla taas viiva kuivalla siveltimellä.

18Alaripsiin pääsi koko illan kestävä Cannonball vedenkestävä ripsari ja tämä oikeasti muuten myös kesti. Omistan monta vedenkestävää ripsaria ja vaikka ne veden kestää, niin ei aina kuitenkaan menoa, hikeä ja aikaa. Jotkut alkaa jopa karisemaan… Tämä todellakin hoiti hommansa ja kun unohdin illalla väsymyksessä pustata silmämeikit, oli ripsari aamulla kauniisti vielä paikoillaan luomivärien lisäksi (kiitos pohjustusvoiteen) Razor sharp eyeliner pääsi luomille, omistaen myös mulle tärkeän vedenkestävän ominaisuuden. Tätä muuten löytyy monissa sävyissä ja kauniin metallin hohtoisina: hopeaa, punaista, sinistä jne.

21Muista ensin levittää ylä- ja alaluomille silmämeikinpohjustusvoide!

1. Levitä NBU paletista valkoista BLOW luomiväriä voimakkaasti kulmaluulle ja silmänurkkaan.

2. Lisää samasta paletista oranssihtavaa EXTRA BITTER luomiväriä liikkuvanluomen yläpuolelle koko ajan häivyttäen ja lisäten. Älä kuitenkaan levitä ihan ulkonurkkaan saakka, vaan jätä toisen kuvan mukaisesti vaalea viiva eyelinerin kohdalle. Levitä samaa sävyä runsaasti alaluomelle.

3. Kostuta luomivärisivellin ja ota siihen MOONDUST luomiväripaletista sävyä GRANITE. Levitä tarkasti liikkuvalleluomelle ja sivuun kissamaisesti.

4. Levitä NBU paletin mustaa väriä BLACKJACK ensin pienellä siveltimellä liikkuvan luomen rajalle, sisänurkasta ulos, tehden siihen tarkan rajan. Lisäile mustaa väriä lisää luomen yläpuolelle vähitellen koko ajan häivyttäen ja tee sama alaluomen ulkonurkkaan keskelle hieman häivyttäen. Lopuksi lisää pienellä siveltimellä vielä kerran luomiväriä liikkuvanluomen yläppuolelle eyelinerin muotoisesti.

5. Tee Razor sharp eyelinerillä pitkät näyttävät rajaukset ja lisää alaripsiin pari kerrosta vedenkestävää CANNONBALL ripsaria.

22

20Koitin lopputulosta parilla erillaisella huulimeikillä. Ensin huulille pääsi vaaleampi vaihtoehto, menon kestävä huultenrajauskynä sävyssä BROKEN ja sen päälle Revolution huulikiiltoa  sävyssä LIAR. Lopputulos oli pinkihtävä nude.00

24Toinen lemppari vaihtoehto oli sitten mattaiset nude huulet, jotka no nyt on ihan pakollinen juttu varsinkin pikkujouluihin! Samaa huultenrajauskynää mutta sävyssä 69 ja päälle Vice huulipunaa sävyssä DOUBT, toimii myös!

19

000Kumpi huulimeikki sopi mielestänne paremmin tähän meikkiin ja mikä oli sellainen tuote mikä ehkä sinua kiinnostaisi eniten?

Vastaamalla näihin olet postauksen alussa näkyvän hulppean 800 euron arvoisen Urban Decay XX Vintage -tuotepakkauksen arvonnassa mukana!! Kilpailu päättyy 2.11.2016 ja sen säännöt löytyvät täältä.

Yhteistyössä Urban Decay & Indiedays.


2 164 Responses to “Urban Decay juhlameikki”

 1. Milja sanoo:

  Punaiset näiden kuvien perusteella. Tuotteista kiinnostaa meikkivoide all nighter

 2. Veera sanoo:

  Nude huulimeikki omasta mielestäni sopii paremmin noin vahvan ja tumman silmämeikin kanssa paremmin. Eniten kiinnosta kokeilla UD:n huulituotteita ja moondust paletti! Ihan pakko vielä joskus toi moondust paletti kotiuttaa :D

 3. fiiiba sanoo:

  Nude huulet sopii paremmin :D Naked paletti

 4. jelbz sanoo:

  Naked Basics Ultimate kiinnostaa eniten ja tuo punainen huulimeikki näyttää kivemmalta.

 5. Jasmine sanoo:

  Punaiset huulet sopivat mielestäni paremmin. Naked palettia olisi huippua päästä kokeilemaan.

Kommentoi