17 Responses to “Joulukuun kauneus suosikit & vuoden 2016 kauneus suosikit”

 1. Suvi sanoo:

  Apua tuo lyhyt tukka on aivan ihana!! <3

 2. Hellu sanoo:

  Muistanko oikein että kävit pigmentoimassa taas kulmat? Oliko tekniikka microblading ja missä kävit? Olisiko mahdollista saada videota/kuvia missä kulmat ilman meikkiä ja mitä mieltä olit toimenpiteestä? Kulmasi näyttää super hyvältä! :))

  • Uino Uino sanoo:

   eka kerta käyty, toka vielä tulossa :) mulle tehty kyllä tosia vaaleasti kun en halua vahvaa lopputulosta, yritän tehdä aiheesta ihan videota :)

 3. Eerika sanoo:

  Hei mistä noita pehmeitä beautyblendereitä saa? :)

  • Uino Uino sanoo:

   Kaikkialta mistä muitakin saa :) Näitähän monia eri värejä, jotkut väri eri pehmoisia, esim tää ja pinkki musta täysin samanlaisia, tykkään tämän väristä vain enemmän.

 4. Alesya sanoo:

  Ihanat tuoteet♡
  Voitko joskus tehdä videon beautyblenderin pesusta? omani oli vaa muutama viikko vanha ku hajosi pesussa (pinkki)

 5. c sanoo:

  silk oil marocco airbrush sarjalla on noita ”hammasharjasiveltimiä” kymmenessä eri koossa,harjat maksaa 13-25€ tai 10kpl yhteensä 165€. :)

 6. Johanna sanoo:

  Eleven nettikaupasta (suomalainen sivusto) saa myös sigman siveltimiä.

 7. Nimetön sanoo:

  Haluaisin nähdä, että tekisit jonkinlaisen pikkulaukun sisältö videon kun minulla sellainen on enkä tiedä mitä sinne pitäisi laittaa.

 8. Jenna sanoo:

  Osaisitko neuvoa hyviä vinkkejä mitä teen kun tykkään käyttää erilaisia huulipunia mutta ne menee aina pilalle kun huulet rohtuu se näyttää niin hirveeltä..

  • Uino Uino sanoo:

   Mä käytän itse vain huulirasvaa todella usein ja kuorin huulia jne, sitten silloin kun huulipunaa käyttää niin huulet näyttää hyvältä :) Jos on tosi pitkään, kyllä rohtuneisuus alkaa näkyä jossain vaiheessa.

 9. maikku sanoo:

  Moikka! Aivan älyttömän hyvin sopii tollanen ”longbob” hiusmitta sulle, apua miten freshin näkönen! :) Miten ihmees sä saat ton sivujakauksen noin kivan ns ”ilmavasti”? Vai meneekö sulla jakaus luonnostaan noin kivasti? Minä itse kun laitan se roikkuu vaan suorana tossa :D

  • Uino Uino sanoo:

   Varmasti joskus sellaista pidänkin kun oma tukka riittää siihen, edestä vielä liian lyhyt ja tuntui tyhmältä kun oli pari palaa pidennystä :D Se menee luonnostaan noin jos laitan sen oikein kuivumaan! Mulla on iso kierre sivussa joka tekee sen + luonnontaipuisat hiukset :)

 10. Hnk sanoo:

  Sä kun käytät vedenkestävää rajausta ja ripsarii ni millä aineella ja miten peset ne pois? Musta on vaikee saada normi silmämeikitki pois kun on pidennykset ni en oo uskoltanu vedenkestävii käyttää vaik ne ois parempii..

Kommentoi