KK – Meikkipöytä

22.02.2017

Tämä uusi nurkkaus on ollut valmiina jo hetken, mutta nuo meikkilamput vielä uupui. Eli nyt kun meikkipöytä on jokaista yksityiskohtaa myöten valmis, voin vihdoin sen esitellä! Alhaalla löytyy myös videota, jossa vähän meikkienkin esittelyä.

https://youtu.be/7rckMk_k6ZoMä mietin niin monesti vaikka mitä lamppuja peilin ympärille, mutta kaikki olivat sellaisia seinään porattavia. Toi seinä on jo sen verran naulanreikiä täynnä etten halunnut sitä enempää tuhota. Siksi oli ihan mahtava ja hauska yhteesattuma, että samoihin aikoihin kun eri kaupoista etsin meikkiamppuja, sain sähköpostin niihin liittyen. Nämä meikkilamput jalustoilla on siis saatu http://lamps4makeup.com/fi/ sivustolta ja näitä saa erikokoisia, mutta mä valitsin korkeimmat mun ison peilinkin takia. Ihan loistava valo ja on aaaaika ero iso kun olen tässä jo hetken meikannut mun KATTOLAMPUN avulla jos luonnonvaloa ei vielä ole :D Ja voin sano että ero on aika huikea..

Sitä ei osaa arvostaa kunnon meikkivaloa ennenkuin sen oikeasti kokee. Nyt tuntuu että tämä nurkkaus taitaa vihdoin olla valmis. Nuo pienet kristalliruukut oli ihan vahinko löyty jäähallin kirppikseltä, ensin kun iskin niihin silmäni vain kivan kuvion ja kimalluksen takia. Pähkäilin hetken että mitä käyttöä niille oikeasti keksisin, mutta onneksi niille löytyi ihan loistava paikka!

Ja pakko hehkuttaa näitä nyt kuukausia olletei CUBIE meikkilaatikoita, tähän mahtuu niin paljon meikkejä ja kummatkin pysyneet loistavassa kunnossa. Varisinkaan tosta pyörivästä en voisi luopua, ihan järjettömän kätevä ja tykkään kun taakse saa kivasti ”rumat” meikit ja jutut piiloon.

PÖYTÄ & PEILI – IKEA

TUOLI – KARTELL

VAATEREKKI – HAY

MEIKKILAATIKOT – CUBIE

KRISTALLI RUUKUT  – SECOND HAND

MEIKKILAMPUT – LAMPS4MAKEUP*

*saatu


16 Responses to “KK – Meikkipöytä”

 1. Emmi sanoo:

  Tosi hyvä video!<3
  Mistä muuten oot ostanut noi Urban Decayn värilliset peitevoiteet?

 2. Nimetön sanoo:

  Tää on aivan täydellinen! Itekin haluisin kovasti meikkipöydän, mutta mun opiskelijaboksissa ei tällä hetkellä oikeen oo tilaa sellaselle… ”:D” Varmasti tulen ottamaan tästä vähän inspistä, kun sellaisen aika sitten joskus tulee. ;)

 3. Nimetön sanoo:

  Mistä toi sun sivellinten ”sienipuhdistusjuttu” on jolla voi nopeesti puhdistaa esim silmämeikkii tehdessä?:)

 4. Minä vaan sanoo:

  Hei tää oli tosi kiva video :) Tuli vähän jotenkin mieleen sun vanhemmat videot. Lisää tän tyylisiä!

 5. Ida sanoo:

  Pakko kysyä, onko sulla enää käytössä sitä mustaa meikkisalkkua? Onko ollut kätevä?

 6. Iaaaa sanoo:

  Tosi kivan näkönen toi pöytä ja noi meikkilaatikot! Mun pitäis kanssa hankkia meikkilaatikoita joissa säilyttää kaikki meikit…. mulla ne tällä hetkellä lojuu vaa ympäri kämppää ja katoilee vaa… :D

 7. Emma sanoo:

  Moikka Aino!

  Tosi harvoin blogeja kommentoin, mutta nyt on ihan pakko. Oon lukenut sun blogia jo pidemmän aikaa, ja edelleen se on ehdoton suosikki. Olet jotenkin niin uskomattoman aito, että en voi kuin ihailla.

  Joskus osunut kohdalle keskustelupalstat, ja en voi kun nostaa hattua sille miten vahva olet kun jaksat kaikista älyttömyyksistä huolimatta painaa tuohon tahtiin. Erityisesti ihanaa on myös se, ettet pelkää selvästikään olla sellainen kun olet. Et pyöri ”piireissä” julkisuuden hakemiseksi, vaan kerrot ihanista illoista lähimpien ystäviesi kanssa.

  Olet myös kertonut alun epävarmuudesta, mikä on myös todella hieno asia. Usein ei tule ajatelleeksi, että jostain kaikki bloggaajat on aloittanut. Olet hirveän luonteva kameran edessä, olisi kiva nähdä sua esim telkkarissa joskus! Olisi myös kiva kuulla pidempää tarinaa siitä, miten susta tuli itsevarmempi blogin suhteen :)

  Olette todella onnellisen oloinen pari Samulin kanssa, ja onnea valtavasti kihlauksesta! Istuin sua vastapäätä kerran metrossa ja oot luonnossa kuviakin kauniimpi. Kiitos ihanan inspiroivasta ja ennen kaikkea aidosta, sinunnäköisestä blogista joka piristää huonompiakin päiviä! Toivottavasti jatkat samalla tyylillä <3

 8. Nimetön sanoo:

  Ihama

 9. Sanni sanoo:

  Mikä toi sivellinten puhdistussieni on ja mistä se on?

 10. Elli sanoo:

  Ihana meikki pöytä

 11. Fanny Kotti sanoo:

  Minkä kokoinen toi peili on?

Kommentoi