Puhki kulutetut lempparihousut

26.02.2017

Eka jouduitte katselemaan Dubain kuvia, niin nyt alkaa tulla kuvia meidän lyhyeltä mutta ihanalta Teneriffan matkalta :) Ihan ekana saatte kuvia ekan päivän asusta, joka oli simppeli mutta ihan super ihana. Mulla tuntuu että mun kaapissa on enemmän rikottuja farkkuja kun kenelläkään saisi olla… ja löysin tuolta reissusta myös yhdet täydelliset parit. Vaikka niitä on jo miljoona, niin kaikki tuntuu ainakin mun silmiin olevan ihan erilaisia, eri värisiä, eri korkuisia, vähemmän tai enemmän rikki ja jotkut rentoja jotkut tiukkoja.Kuvissa näyvät Angelica Blickin ja BikBokin yhteistyömallisto farkut ovat ehdottomasti olleet mun lempparit. Istuu paremmin kuin mitkään muut mun farkuista, väri oli täydellinen ja rikotut kohdat oli juuri oikeistta kohdissa. Olisi pitänyt olla järkevä ja ostaa silloin kahdet…Oon käyttänyt niin paljon että tuntuu että pian ne kuluu jostain puhki ;D

Farkkujen kaveriksi laitoin yksinkertaisen mustan bodyn, olalle bleiserin sillä illalla aina viileni hieman. Mukana oli nämä sunglasses-shopista saadut uudet yksinkertaiset Chanelin lasit, joita pähkäilin aika pitkään, sillä noista netin kuvista on aina vähän vaikea sanoa millaiset ne on luonnossa, mutta onneksi taas google oli kaveri. Niin yksinkertaiset, nätit ja on menneet vaikka millaisen asun kanssa. Mutta toi aurinkolasinettikaupassa hengailu ei ollut oikeasti mikään paras idea :D  Ne jotka tietää, mulla on iso ongelma aurinkolasien, laukkujen ja takkien kanssa…. nyt löysin jotkut 4 ihanat lasit joita en saa poissa mielestäni ja tuolla on menossa joku alekoodi. Apua.

BLAZER – CHIQUELLE

TOP – NA-KD

JEANS – BIKBOK by ANGELICA BLICK

SHOES – NIKE

BAG – LOUIS VUITTON

SUNGLASSES – CHANEL*

Pictures: Sini Savolainen

saatu*

Kahden lennon jälkeen tukka oli… mitä oli. Joten nopea (ja hieman epäsiisti) letti päälitukkaan.

Se on vaan jännä että vaikka olisi kuinka iso kasa vaatteita, niin aina löytyy niitä lemppareita joita toivoisi olevan kaapissa monta kappaletta. Huomenna videolla esittelen muutaman ostoksen ja myös ne farkut, harmi ettei Bershkaa löydy myös Suomesta, siellä oli kyllä vaikka mitä ihania juttuja.


18 Responses to “Puhki kulutetut lempparihousut”

 1. ppp sanoo:

  Ihana asu ja sinä! Olen lukenu sun blogia aika kauan ja sun postaukset piristää:) Voisitko joskus tehä postauksen tai videon jossa kertoisit matkustusvinkkejä, esim. mitä kannattaa ottaa lentokoneeseen, miten ei kannata tehdä yms. :)

 2. M sanoo:

  Haha, mää tunnustan. Oon muutamat housut ja pari paitaa ostanu tuplat. Ne oli ja on vieläki lempparit ja päässy eniten käyttöön plus pesty tietenki usiamman kerran joten onpa uuet kun hajoaa. :)

 3. ikram sanoo:

  Love your destroy jeans!
  xx
  https://anxiouslystylish.blogspot.be/

 4. Jenna sanoo:

  Tiiätkö pystyykö bershkasta tilaamaa suomeen?:/

 5. Jakki Ylitalo sanoo:

  Sun hiukset on kyllä ihan täydellisen väriset! Niin tasainen väri ahh ;D

 6. mette viljakainen sanoo:

  hienoja kuvia ja hienoa tekstiä mutta ei raskasta tekstiä, mukava ja helppo lukea (helpolla tarkoitan että ei tarvitse liikaa keskittyä ja raskaalla että ei liikaa tekstiä ja ei oo raskasta tekstiä)

 7. Jenny sanoo:

  Hei tää on vähä tyhmä kysymys, mut minkä kokoiset noi sun farkut on? Noit on ollu väliin myynnis fb-kirpparilla ja oon niitä himoinnu. Uskon et ollaan aikalailla samankokoisia, niin mietin et mulle sopis varmaa samankokoiset. Ketuttaa jos saakin ostettua ja on itelle liian löysät:D

 8. Ninnu sanoo:

  Heippa uino, tää kysymys ei kyllä liity postaukseen mitenkään (:D) mutta kun sulhan on se mufen peitevoide, kaikista vaalein sävy, niin onko se sun mielestä just hyvä vai onko liian vaalee? itse asun täällä lapissa päin nii olen netin kautta yrittäny bongata et mikä ois itelle oikee sävy :D tosiaan ku sun kasvoilla se ei kuitenkaan näytä liian valkoselta, saatko sen vaa sit jotenki nii hyvin blendattua?:) kaunis olet <3

  • Uino Uino sanoo:

   En tiedä ;D käytän omia kahta sävyjä, en ole kokeillut kun niiden ympäriltä valitettavasti..

 9. Elina sanoo:

  Noi farkut <3 Pitkään kuolasin niitä Bik Bokissa, ja sit kun olisin ostanut niin tietty ei ollut kokoja enää... :(

 10. Ama sanoo:

  Vuosia sitten seurasin ihanan herkän, vilpittömän, hyväsydämisen itähelsinkiläistytön blogia, ja täällähän sä näköjään vieläkin kirjoittelet. :) En ole koskaan kommentonut, mutta nyt kommentoin. Aino, pysy aina itsenäsi, olet sisältä(kin) kaunis ihminen. Kaikkea hyvää elämääsi!

  Ama

 11. Noora sanoo:

  Katoin tossa yhden sun videon, jossa puhuit sun lukihäiriöstä ja kuinka blogiteksteissä kirjaimet tulee ihan vääriin paikkoihin niin kannattaa kopioida se blogiteksti kääntäjään ja kuunnella se (ihan suomeksi siis). Siinä kuulee tosi hyvin virheet ja ite aina kouluesseet tarkistan tolla tyylillä!

 12. A sanoo:

  Mistä tää paita on ? :)

Kommentoi