KK – Kaikki kauneus suosikit

01.03.2017


3 Responses to “KK – Kaikki kauneus suosikit”

 1. Irina sanoo:

  Sä oot niin kaunis ja sulla on tosi samanlainen meikkaus- ja vaatetyyli kuin mullakin! Ja korvalävistyksiäkin rakastat niinku mäkin! ;D Ihana että vaikka ulkonäkö voi antaa susta ylpeän kuvan niin videolla paljastuu kuinka aito ja hyväntahtoinen persoona oikeasti oot :) Jään seuraamaan!

 2. VV sanoo:

  Suositteletko tota glominerals palettia? Onko sulla minkä sävynen tuo paletti? Oon todella vaalea ja nyt talvisin aina tulee kuiva iho niin voisiko toi paletti silti olla minulle hyvä? Toivottavasti vastaat, kiitos! (:

  • Uino Uino sanoo:

   siihen on nyt niin jumittanut, on mulla pari muutakin jotka on hyviä mutta tossa on mulle parhaimmat sävyt :) Vaikea sanoa, mulle tulee vaan kuivahko iho nenän kohdalle sivuille mihin en sitä käytä ja käytäm myös päivettävää. Varmasti menisi jos käyttää vain vähän!

Kommentoi