Dubain & Teneriffan ostosten esittely

05.03.2017

Niin ja videolta tosiaan unohtui esitellä Addun harmaa kollariasu, sekä yhdet kivat rintsikat… ai että. No mutta ehkä te voitte elää ilman niiden esittelyä ;D


6 Responses to “Dubain & Teneriffan ostosten esittely”

 1. sanoo:

  Oon lukenu sun blogia todella kauan, vuosia. Olet mielettömän kaunis ja ihanan höpsö nainen. Toivon sinulle pelkkää hyvää. Siksi myös toivon, että hyväksyisit itsesi juuri sellaisena, kun luonnollisesti olet. Löytäisit idoleita julkisuudesta, jotka kuuluttavat luonnollisuuden puolesta. Sekä roolimallina, että sisäisesti kauniina ihmisenä uskon että löydät tien lopettaa täyteaineet. Itse luovuin kaikesta, viimeisenä hiustenpidennyksistä. Ja kuinka paljon kauniimpi ja itsevarmempi olenkaan. Jokainen kuitenkin tekee itselleen sopivalla tavalla. Vaihtoehto voisi olla vaikka sillä rahalla tehdä hyväntekeväisyyttä tai käydä improovaamassa omaa sisäistä kauneuttaan kursseilla. Rakkautta ja ihanaa kevättä!

 2. Nina sanoo:

  Hei Aino!
  En tiedä joko oot löytänyt, mutta noita pompulasandaaleita on ainakin Zalandolla (vaikka miten monenlaisia jos vaan jaksaa selailla) ja Asoksella, esim:

  https://www.zalando.fi/lazamani-sandaalit-nilkkaremmillae-tan-l3511i00g-o11.html

  https://www.zalando.fi/glamorous-sandaalit-nilkkaremmillae-black-gl911i009-q11.html

  http://www.asos.com/asos/asos-fresh-wide-fit-leather-pom-tie-leg-sandals/prd/7263102?iid=7263102&clr=Multi&SearchQuery=pom%20pom%20sandals&pgesize=8&pge=0&totalstyles=8&gridsize=3&gridrow=1&gridcolumn=2

  En oo muistaakseni ikinä ennen uskaltanut kommentoida mitään, vaikka sun blogia on tullut luettua jo monta monta vuotta… Suuri kiitos kun jaksat kirjoitella, vaikutat ihanalta ja hauskalta persoonalta ja oot ihan mielettömän kaunis!
  Aurinkoista ja rentouttavaa sunnuntaita teille kaikille <3

 3. Nimetön sanoo:

  Haha, sanot videon alussa että ”ihan muutama juttu” tuli ostettua, oli pakko laskee, tuotteita oli yht 24 :D sininen kaftaani on ihana!

 4. L sanoo:

  Heippa! Kiinnitiykö huomiota olivatko esim luksusmerkit paljon kalliimpia kuin euroopassa?

Kommentoi