KK – SWISS CLINIC, iho kuntoon kotona!

08.03.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa.

Videoltakin löytyy aika paljon höpinää ja asiaa, sekä miten tuotetta käytän. Mutta kaikkihan ei videoita katso, joten saatte myös paljon asiaa näin tekstin muodossa :) Tämä Swiss Clinicin Skin Renewal on kiinnostanut jo mua hetken ja vaikka siitä on kuullut paljon ristiriitaista palautetta, halusin kovasti sitä kokeilla kun pari kaveria kuunteli mun valitusta pikkiriikkisistä arvista. Mun ihossa häiritsee eniten sen epätasaisuus ja nuo finniarvet, johon tämä tuote on ihanteellinen. Mulla on käytössä tämä lyhyempi 0.2mm piikeillä varastettu roller on hyvä vaihtoehto nuorelle iholle, herkälle iholle ja juuri aknearpien hoitoon. Neulapituus 0.5mm on taas erinomainen iän tuomien iho-ongelmien hoitoon, eli ryppyihin ja kasvojen juonteisiin. 

Piikit on tosi pienen näköiset ja tiesin heti ettei tämä voisi mitenkään sattua, mutta tunnetta oli vaikea arvata etukäteen :D Jotenkin tuo rullaillu on rentouttavaa ja siitä on tullut vaan osa iltarutiinia.

Tämä käyttämäni Swiss Renewal -ihohoito koostuu Skin Roller ihorullasta, joka kuvassa näkyykin ja Rejuvenating Seerumista, mitä laitetaan rullauksen jälkeen kasvoille. Eli käytännössä nämä kaksi tuotetta yhdessä mahdollistavat uusien ihosolujen syntymisen sekä kollageenin tuotannon kasvun. Ihosta pitäisi tulla hehkuvampi, joustavampi ja kimmoisampi. Roller luo pieniä mikrokanavia ihoon, jolloin alkaa ihon luonnollinen paranemisprosessi ja uuden ihon tuotanto. Näiden mikrokanavien ansiosta seerumi imeytyy entistä syvemmälle ihoon ja seerumi stimuloi uuden ihon luomista. Joten käytössä tulisi olla kumpikin nämä tuotetta :)

1. Puhdista käsiteltävä ihoalue.

2. Kuljeta Skin Rolleria edestakaisin liikkein eri suuntiin muutaman minuutin ajan.

3. Hiero heti käsittelyn jälkeen ihoon Rejuvenating Serum -seerumia, jotta sen vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon.

4. Puhdista rulla Sanitizing Sprayllä hoidon jälkeen.

 Toista käsittely päivittäin 5–7 päivän ajan ja anna sitten ihon levätä yhtä pitkään. Aloita sen jälkeen hoito uudelleen.

Käytin eka tuotetta viikon ja en huomannut mitään eroa. Ok, voi olla että ehkä olisi kannattanut esim tarkkailla ennen kuvia, sillä muuton tapahatuu hiljalleen ja silmä tottuu ihoon, vähän sama juttu kuin esim, laihduttamisen kanssa. Siksi ennen ja hälkeen kuvat on hyvä ottaa talteen :D Viikko taukoa ja taas viikko käyttöä. Vikoina päivinä aloin eka huomata että meikkipohjasta tulee paljon kauniimpi eikä pahimmat arvet niin pahasti paista enää sen läpi, kehtasin olla myös välillä ilman meikkiä ja iho tuntui kyllä erilaiselta kuin levitti tuotteita. Mutta vasta kun itse kaivoin koneelta esiin vanhat kuvat… vähän äimistyin ehkä :D

Tässä nyt näkyy ennen ja jälkeen kuvaa ja voin sanoa että oli näistä ihan super yllättänyt, sillä en oikeasti muistanut että mun iho on näyttänyt tolta! Jälkeen kuvissa on vasta huomasin että näyttää hieman siltä että silmien alla olevat ihohuokoiset yms. ovat muuten myös hieman kadonneet, vaikka osa on myös mustapäitä. Ennen kuvissa mulla on hieman vaaleampi iho, niin myös toi mun nenän punaisuus tulee paremmin esiin :D

Mua hieman häiritsee että tossa oikealla puolella toi iho näyttää mun silmiin liian hyvältä, veikkaan että kuvausvalo tekee liian kivan hehkun tohon poskipäähän. Mä en vain ole tottunut että  se on näin tasaisen värinen, vaikka edelleen tietty noita epäpuhtauksia tulee leukaan ja sen lähelle aina. Leuassa on muutenkin noita pahempia arpia jotka ei todellakaan noin vaan lähde vaan ne on aika syvällä, mutta ai että ollaan menossa parempaan päin! Ja jos joku on huomannut olen myös snäpännyt ilman mitään meikkiä, miten en teen vain niinä harvoina päivinä kun iho näyttää super hyvältä ja valaistus on oikea.


55 Responses to “KK – SWISS CLINIC, iho kuntoon kotona!”

 1. janna sanoo:

  Epäluonnollisen näkönen ko niin paljon botoxia huulissa, että näyttää että ois viikset huulten yläpuolella :S Olit kaunis ilman mitään lisätäytteitäkin

  • Uino Uino sanoo:

   botoxia siellä ei ole, ja nuo viiikset… ovat kuivaa ihoa :D En ole hormoneja vetänyt. Faktat kuntoon.

   • Wat sanoo:

    Kuka täs jostaki hormooneista on puhunut?

   • Janna sanoo:

    Mitä huulitäytettä nyt oletkaan laitattanut, en itse ole niistä yhtään perillä. Ja ”viiksillä” tarkotan varjoa mikä heijastuu huulitäytteistä, monella muulla käynyt samoin täytettä otettua. Mutta kaunis olet kuitenkin. Jokaisen oma asia haluaako pysyttäytyä luonnollisena itsenään, kerroin vain mielipiteeni koska mielestäni olet todella kaunis ilmankin.

  • Sini sanoo:

   Samaa mieltä kanssasi! Huulet täynnä botoxia ja ruskeet viikset, hyihyi.. Olen verrannut vanhoja kuvia ja tämän hetken niin huomaa kyl huulien eron :D

  • Emilia sanoo:

   Oon samaa mieltä..Ainon ”omat” huulet oli paljon nätimmät.

 2. Nea Räsänen sanoo:

  Vitsi sun iho näyttää hyvältä, tosi upee ja hoidetun näköinen. ❤️ Olet ihana! Ja muista, että sä oot täydellinen just sellasena ku sä oot. Rakastan sun videoita ja sun blogia! ❤️

 3. :) sanoo:

  Oli jotenkin tosi ihana katsoa tuota videota. Oon seurannut sinua vuosia, mutta vasta tällä videolla huomasin kuinka kauniit silmät ja kasvonpiirteet sinulla on! Meikittömyys/luonnollinen meikki sopii sinulle!

 4. Roosa sanoo:

  Ihan superhyvä video! Sun kauneusvideot on vaan laadukkaimpia ikinä. Ps. Oot tosi kaunis ilman meikkiäkin. Ainiin sellanen kysymys heräs vielä, että kuorinta ei varmaan aja samaa asiaa täysin?

  • Uino Uino sanoo:

   apua kauheeta, kiitos :D on se niin noutoa kun en ole ilman meikkivoidetta, videota oli tosi outo itse katsoa..

   Ei ole sama asia, ihonkuorinta on tarkoitettu juuri sille ihon pinnalle, tämä menee hieman syvemmälle :) Kuorinnalla poistetaan sitä kuollutta ihoa, lisää pintaverenkiertoa jne. Se kyllä jotenkin auttaa tuotteiden imeytymistä, mutta ei samalla tasolla

   • julisaaa sanoo:

    Kuorintoja on kyllä sellaisia, jotka menee pintaa syvemmälle esim. BHA kuorinnat. :) ja on paljon hellävaraisempi kuin tämä skin roller! BHA ja myös AHA kuorinnat auttaa kans finniarpien ja muiden pigmenttimuutosten kanssa.

 5. Susanna sanoo:

  Kiva video! Voisin harkita itsekin ostavani tuon vempaimen. Ainut mikä mietityttää on tuo hygienia puoli, mutta kai se oikealla säilytyksellä ja puhdistukaella pysyy kunnossa.

  • Uino Uino sanoo:

   Mä hei mietin ihan samaa ja laitoinkin liudan kysymyksiä :D mutta tuolla heidän suihke on siihen tarpeeksi, puhtaat kädet ja kasvot, muistaa myös vältellä niitä finnejä, mitä moni ei ehkä tajua.

 6. Marjo sanoo:

  Kuulostaa ihan mulle passelilta. Kasvoissa on ihorikkeitä, enkä edes meikkaa niitä piiloon. Olisi mahtava saada parempi iho muullakin kuin instablurrauksilla!

  • Uino Uino sanoo:

   joo perus instablurri ;D Varsinkin kun mullakin niitä kausia kun naamassa ei ole näpyn näppyä, arvaa arsyttääkö kun se silti näyttää jotenkin epätasaiselta ja likaiselta. Nyt jatkan käyttöä pienen tauon jälkeen ja toivon että saan tällaisesta naamasta nauttia pitkään :)

 7. katariina sanoo:

  apua sun snäppis taas katoin aikasemmin ilman ääniä ja aattelin siitä piirroksesta, että nyt on jotai kiinnostavaa kulkahattu täti tarinaa luvassa varo ettei tulehdu :)!

 8. Venla sanoo:

  Toi kyllä näyttää ihan huipputuotteelta! Mä mietin, että onko tuo nimenomaan siis tarkoitettu vain niille finniarville. Omassa nassussa ei ole mielestäni mitään näkyviä arpia ja muutenkin suhteellisen hyvässä kunnossa. Ainoa ongelma on, että kausittain tulee tuohon t-alueelle otsaan ja ”sivu”leukaan rykelmä pieniä epäpuhtauksia niin auttaisikohan tämä ehkäisemään niitä, mitä luulet?

  • Uino Uino sanoo:

   No mun kaverilla ei esim ole finniarpia, sillä oli epätasaisuutta ja pintakuivaisuutta, sillä jotenkin siihen auttoi :) Se oli se ykkös juttu miksi halusin kokeilla. Ideana on siis luoda uutta ihoa, en tiedä onko tämä paras epäpuhtauksien torjumiseen.

 9. Maria sanoo:

  Olikos näistä sellasta kotiversiota, jota voi silmänalusille kokeilla? Ne nimittäin itellä se ongelma, liikaa sellaisia kuivuusjuonteita tälle ikää. Oon jo tovin kans haaveillut kyseisestä vekottimesta, mutten ole uskaltanut lisää tutkia, olisiko tuosta apua myös suurentuneiden ihohuikosten kanssa..

 10. Laura sanoo:

  Tekis kauheesti mieli testata, ero näyttää isolta! Oon vaan vähän skeptinen tän suhteen kun kosmetologin mukaan nää parempilaatusetkin rollerit pysyy tarpeeks terävinä ja hygieenisinä vaan alle 10 käyttökertaa… Ootko käyttänyt samaa rolleria pitempään vai vaihtanu uuteen?

 11. Annastiina sanoo:

  Apua, oot niiin kaunis ilman meikkipohjaa <3 ihana että uskalsit tehdä videon ilman meikkivoidetta, näkisin mielelläni samanlaisessa meikissä tehtyjä videoita tulevaisuudessakin! Vaikutti kyllä mielenkiintoiselta tuotteelta, itselläni kun noita aknearpia löytyy niin voisin hyvinkin kokeilla.. mut hei oonko ainoa, joka yritti katsoa tuota videota youtuben kautta mutta ei löytänyt sitä? Kyllähän sen videon tietysti tästäkin näkee, mutta yt:ssä saa katsottua paljon paremmalla laadulla yms. Jännä kun puhelimeni ei kyllä ole koskaan tehnyt mitään tällaista, päivitin sivun monta kertaa mutta video ei vain ilmestynyt näkyviin, olenko ainoa?

 12. Tanja sanoo:

  Moi!

  Oon 20-vuotias tyttö Pohjois-Pohjanmaalta ja katsonut sun videoita varmaan jo 5 vuotta ja pakko sanoa että oot aina niin positiivinen videoilla että se piristää omaakin päivää kun käy katsomassa sun uusimman videon! :) Kiinnostuin kyllä itsekin tästä tuotteesta, pitää varmaan ostaa itsellekkin ;) Paljonko oli yhteissumma noille kaikille kolmelle tuotteelle ja mistä ostit nuo? :) PS. Toivottavasti pääsisin joskus näkemään sut ihan livenä :)

 13. Julia sanoo:

  Ihana Aino! Oot tosi kaunis ilman meikkiä, mutta ymmärrän kyllä noi itsetunto-ongelmat ihon kanssa. Vaikka se iho ei edes muiden silmissä näytä pahalta, niin itse näkee ne kaikki pienimmätkin virheet, jotka haluaa peittää ihan sille pienimmällekin kauppareissulle. Nyt varsinki sun iho näyttää ihan täydelliseltä, pitää ehkä munki hommata toi rulla :)

 14. Karoliina sanoo:

  Hei! Osaatko sanoa voiko tätä käyttää jo aknekuuria syödessä? Ihoni ei ole kuivunut kasvoista, mutta hoito vasta kesken, joten ihmeitä voi tapahtua. :)

 15. M sanoo:

  Osaatko sanoa auttaisiko tämä yhtään pieniin keloidiarpiin? :) Mulla on taipumusta keloihiarpiin ja kun teini-iässä noita finnejä on tullut puristeltua niin niistä on jäänyt hieman koholla oleva punoittava arpi :/

  Onko tää video muuten tarkoituksella piilotettu YouTuben puolella vai ootko vaan unohtanut muuttaa sen julkiseksi? :)

 16. Saara sanoo:

  Hei tää video ei löydy ainakaan mulla youtuben kautta sun kanavalla?:o

 17. Emmma sanoo:

  Vitsi mä tykkään kattoo sun videoita, selität aina jotenkin niin kivasti asiat, ja oot niin mukavan olonen ihminenkin, tulee itellekki kiva fiilis kattoo ku sä oot niin mukava vaikka en sua edes tunne :))

  ps. Paljon tän setin hinta on?;o ois kiva itekkin kokeilla :)!

 18. Anna sanoo:

  Mun on kyllä nyt pakko kommentoida. Oot aivan mielettömän kaunis ilman meikkiä! :) Seuraan sua snapissa ja tuntuu tosi pahalta, kuinka ihmiset kohtelee sua ja monia muita. Toivottavasti muistat, että meitä on paljon, jotka haluaa sulle vaan hyvää! Oon seurannu sua todella monta vuotta ja ehkä ennen se luonnollisempi tyyli antoi mulle henkilökohtaisesti enemmän inspiraatiota, mutta mun mielestä sä saat olla just semmonen ku susta itsestä tuntuu! Tuntuu ihan uskomattomalta, että jonkun bloggaajan pitäs pysyä aina samanlaisena vaan siks ettei seuraajat suutu :D Sekava kommentti, joten toivottavasti asia tuli ees jotenki ilmi :D Ihanaa kevättä ja kaikkea hyvää <3 PS. Jos saa toivoa niin myday-videoita olisi kiva saada lisää. :)

 19. Embeyy sanoo:

  Wow sun iho näyttää tosissaan paremmalta ja tuossa videossa oikein hehkuu!! Uskotko että tätä olisi turvallista käyttää suhteellisen nuorelle (19v) iholle, jossa on pinnallisia finnejä hieman otsassa ja leuassa? Vai pisteleekö tuo ne finnit ihan muussiks ja sitten ne tulehtuu

 20. R sanoo:

  En meinannu aluks uskoo ku sanoit ettei siulla oo mitää meikkiä naamassa, koska siun iho näytti niin kauniilta! Ihan mieletön muutos! Komppaan kaikkia muita, meikittömyys sopii siulle!
  Oon ite miettiny kans tämän kyseisen tuotteen ostoa, mut oon kans ollu tosi skeptinen sen suhteen.. Miulla on paljon arpia mitä haluaisin piiloon.. Eikös toi käy ihan perus arpien (pitkin kroppaa) vaalentamiseen vai onko vaan naamaan tarkotettu?

 21. Marke sanoo:

  Kauheen kallis on tuo rolleri, itse oon ostanu muualta paljon edullisemman ja silti laadukkaan rollerin. Hoitotuotteena neulauksen jälkeen käytän jotain sertifioitua luonnonkosmetiikan seerumia. Kannattaa muistaa nyt kevätauringon paistaessa suojata iho kunnolla, on nimittäin herkkä tuon neulauksen jälkeen. Hygienia tuossa hommassa on todella tärkeää!
  Aino, sä oot todella kaunis, minustakin sinulle sopisi paljon paremmin luonnollisempi tyyli, kunpa jättäisit nuo huulitäytteet pois!!

 22. sofia sanoo:

  I hope it worked. Kram fran Zurich //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

 23. Ilona sanoo:

  Mietin kun mulla aina tulee otsaan finnejä paljon ja leukaan ja nenäänkin joskus niin auttaisko toi niihin? Mulla on myös muualle ihoon jäänyt arpia finneistä kun aina kun niitä tulee niin tekee mieli puristaa ne, ja sitten kun on mennyt ”umpeen” se finnin jälki nii vahingossa aina revin ne auki.. Kannattaako vielä ostaa vai odotaa että kaikki arvet on tullut mitä on tullakseen vai ostaisinko jo saako noita joistain marketeista halvemmalla? Kiitti jo valmiiks kun vastaat❤️ Pakko viel sanoo et oot kyl kaunis ilman meikkiä myös, ite en kans tykkää yhtään finneistä ja niiden arvista

 24. Riina sanoo:

  Vitsit tää laite on huippu, itsellänikin on tää! :) Kuinka paljon sulla on huulissa täytettä? Itsekin olen miettinyt botoxin ottamista, olen huomannut eron nykyisissä kuvissasi verrattuina vanhoihin niin on kyllä ihanat huulet täytteen ansiosta :) Niin ja hei voisitko tehdä myöhemmin tästä postausta niin huomaa myös eron muiltakin? :)

 25. Nora sanoo:

  Vitsit sä oot oikeesti nätti tuollain naturellina, huh huh!!!

 26. Elina sanoo:

  Ei vitsi tää vaikuttaa aivan täydelliseltä! Mulla on edelleen aknearpia muistuttamassa teini-ikäisenä olleesta aknesta, ei ne mihinkään oo tässä vuosien saatossa haalistunu… Joten tää tuote lähti heti ostoskoriin, toivottavasti tulee pian ja pääsen testailemaan josko tämä auttaisi muakin :)

 27. Iina sanoo:

  Lähti tilaukseen sun suosituksesta! Toivottavasti toimii mun arpiin yhtä hyvin kuin sulla. Sulla on muuten ihana iho ja muutenkin oot tosi kaunis ❤

 28. Helmi sanoo:

  WAU! Näyttää ku sulla olis meikkiä noissa oikean puoleisissa kuviaa :O Siis meinaan että on tosi paljo parempaan kuntoon mennyt :) Hitsi kun kaikki noi on niin kalliita..

  • Uino Uino sanoo:

   siis se on otettuu eri valossa ja kuva näyttää pehmeemmältä, mutta uskoo pois ei ole :D snäpissäkin olen ollut ilman meikkiä jo monta kertaa ja tolta se näyttää.

 29. Milla sanoo:

  Voiskohan tätä käyttää esim reisiin (raskausarville) XD olis täydellistä saada ne pois

 30. Tiia sanoo:

  Oot niin luonnollisen upea! Pitäisikö itsekin hankita tuon kapistuksen hankkimista.. :)

 31. Jam sanoo:

  Moi! Kiva saada tavallaan vertaistukea, kun itsekin olen vähän kipuillut aknen kanssa :) Sellanen kysymys, että onko sun arvet siis ihan kuoppia vai ”pelkästään” semmosia punertavia jälkiä niinku noissa kuvissa? Itsellä on molempia ja mietin, että tasoittuvatko ne kuopatkin ihan oikeasti tuolla menetelmällä. Ja älä häpeile itteäs! En todellakaan osais videoiden perusteella sanoa, että sun iho olis jotenki huono. Kamera voi tietysti ”vääristää”, mutta sun iho ei ole se juttu, johon sun lukijat ja katsojat kiinnittäää huomion, vaan se kuinka lämmin ja herttanen ja kaunis oot<3

 32. Helmi sanoo:

  Oii oot tosi kaunis myös ilman meikkiä. Mä en ees aatellu ettei sul ollu meikkiä.

  Mut onks toi tuote tarkotettu vaan pintakuivalle iholle?

 33. Janna sanoo:

  Käytä vähemmän meikkiä niin kasvotkin tykkää! Ainoa oikea vinkki ihonhoitoon. Huulillesi on kyllä täytynyt sattua jotakin,kun ovat noin epäsymmetriset. Eikö luonnonkauneus riitä? Noin kaunis nainen mennyt pilaamaan kasvonsa, surullista mutta totta. Pahoitteluni tästä negatiivisesta kommentista mutta itse julkisuuteen olet tullut niin myös kritiikki täytyy kestää :) Tsemppiä sinulle ihonhoitoon ja muista näyttää luonnolliselta :)

 34. Aleksandra sanoo:

  Tää ei varsinaisesti kuulu tänne, mut kun sulla on snäppi kiinni ni pakko johonkin laittaa!!:D Sulle sopii noi lyhyet hiukset mitkä sul on nyt Roomassa siiis NIIN hyvin, pidä ne paljon raikkaammat ja jotenki tyylikkäämmät kuin ne megapitkät. Onko sulla noissa lyhyissä jotain tuuhennuslisiä vai onko kokonaan oma tukka?:)

 35. Helmi sanoo:

  Heippa! Olen miettinyt pitkään jo tämän Skin Roller ihorullan ostoa. Oli enemmän kuin hyvä, että sä teit tästä postauksen ja videon! JES! Mulla ittellä on paljon epäpuhtauksia ihossa, todella pintakuiva, todella herkkä ja kävin viime vuonna lääkärissä näyttämässä kun mulla tuli leukaan just näitä ihon alla olevia TODELLA kivuliaita näppyjä Sain ehkä vähän liiankin voimakkaan antibiottikuurin ja noh kyllä ne ihon alla olevat näpyt lähti ja muutenkin sen kuurin aikana iho oli todella hyvä. Kuitenkin eihän se poistanut kaikkea kokonaan ja kuurin loputtua tuntui että finnejä palasi (onneksi ei enää niitä ihon alla olevia) Syön terveellisesti, liikun paljon, juon vettä ja muutenkin pidän hygieniasta huolen. Joten tää mun iho on todella ongelma kaikkine epätasauksineen ja näppyineen. Todellinen sekaiho! Kun kuulin tästä hoidosta olin heti, että tää kuullostaa ihan mun iholta ja sille sopivalta tuotteelta joka saattaisi toimia.Otin tästä paljon selvää ja nyt kun sulta tuli vielä tämä postaus ja kerrot selkeesti mitä mieltä olet tästä ja sulla tämä on toiminut! Niin jes aijon tänään tilata! Mulla ois kuitenkin vielä muutama kysymys: 1. Voiko hoito viikon aikana varsinkin sitten ennen rullailua niin käyttää ihan normaalisti omaa kosteusrasvaa, meikkiä yms. Ja jos tämän rullailun tekee just illalla niin voiko aamulla laittaa omaa rasvaa siis normisti? 2. Jos on finni joka on jo lähtemässä pois tai siinä on rupi päällä voikosen päältä rullalla vetää? 3. Ootko sä huomannu tähän mennessä jo enemmän eroa ihossasi? 4. Kuuluuko tähän tarkotettua seerumia käyttää ainostaan silloin kun olet rullaillut vai kuuluuko sitä pistää muulloinkin? Kiitos jo etukäteen ja toivotaan, että tämä auttaisi ihooni xoxo

  • Uino Uino sanoo:

   joo joskus toi liiankin hyvä kuuri voi oikeasti pilata :D Iho on niin hankala,kun pitää löytää juuri se oikea keino. Toivon todella että tämä toimii ja kannattaa ottaa ittselleen luonnonvalossa ennen kuvat ja katsoa muutaman vk jälkeen :) 1. eli se tehdään täysin puhdistettuun naamaan, alla ei saa olla mitään. hodion jälkeen tunniksi laitetaan tuo tähän kuuluva seerumi että se saa imeytyä, siksi tein oikeastaan aina illalla että se sai olla yö yli, tunnin jälkeen voi laittaa sitten kyllä jo omaa rasvaa.
   2. Mä tein vasta sitten kun oikeasti finni melkein täysin hävinnyt, kun oli jäänyt vain pieni jälki. 3. no kun videon julkaisin mulla oli viikon tauko ja nyt aloitin uudestaa, samalta näyttää mutta hyvänä pysynyt :) 4. vain heti sen jälkeen kun rullannut.

 36. Tinja sanoo:

  Heippa! Eikö sulla ole mitään alennuskoodia tähän tuotteeseen? Mua kiinnostaisi tilata, mutta on sen verran tyyris että en raaskisi. :D

 37. Laura sanoo:

  Missä olet huulesi laittanut? Ja paljonko maksoi? Kysyn kun itse haluaisin vähän laitattaa… Btw oot ihana ja KAUNIS isolla K:lla

 38. Viive sanoo:

  Hei! On todettu,että rollerit eivät ole kovin hyviä,kun ihoon ei tule pelkkä neulanpistos vaan rollerin piikki repii pyöriessaan epidermikseen VIIVAN-ihoon tulee pitkä revitty viiva . Markkinoille on tullut elektroniset laitteet,
  mihin kiinnitetään neula (joko 12- 36 kpl.).Neuloja saa sitten

Kommentoi