Tenerife part. 2

08.03.2017

Meillä oli Sinin kanssa koko päivä tehdä mitä halusimme ja koska lähellä oli El Teide, keksi Sini vuokrata auton ja ajaa ylös asti, että voidaan mennä miten halutaan ja etsiä kivoja paikkoja kuvata. Ennen kun matka alkoi, piti mennä kokemaan tietty tämän jättimäisen hotellin aamupala.Kuva ei kerro mitään… tuo jatkuu ja jatkuu, kuvaan tietty mahtui Sinin videokamera joka oli kädessä koko ajan ja joka myös koki kohtalonsa reissun lopussa rannalla.. R.I.P kamera, muistamme sinut aina valkoisena ja pienenä.

Mentiin ulos altaan viereen syömään, sillä näkymät oli.. no kyllähän te näätte. Kauniisti aseteltu bloggaajien aamupala, muutama liian monta kuvaa siitä ja sitten se 10 minuutin ahmiminen. :D

Jotenkin ehdittiin nopeasti myös pulahtamaan altaalla, joka oli samalla myös virhe, koska ei sieltä halunnut ollenkaan nousta. Nopean uinnin jälkeen laittauduttiin, otettiin mukaan kaikki miljoona kameraa, eri asuja kuviin ja vaikka mitä turhaa, mutta ei meille turhaa.

Siis tämä oli ehkä legendaarisin reissu ikinä :D Siis tuonne ylös on n.49 kilometriä matkaan. Oltiin ajettu 5 kilsaa ja Sini näki kivan talon jonka edessä saa kivoja kuvia, perus. Jätettiin auto erään talon eteen pieneen alamäkeen ja kuvailun jälkeen kun koitettiin lähteä, auto ei pakittanut, vai lähti valumaan. Sini kokeili monta kertaa, katsoin vierestä, hän teki kaiken oikein :D Auto valui joka kerta aika paljon ja pian se oli vain 30cm päästä seinästä. Siinä ei sitten auttanut kuin soitto vuokrausfirmaan, sillä me ei haluttu ne jotka rikkoo auton. Siinä sitten lähemmäs pari tuntia otettiin eri kuvia, eri asuilla, kuvattiin maisemaa, kaktuksia, koiraa, seinää, mentiin 100m pääässä olevaan pikku ravintolaan syömään, kunnes auto saapui. Sanoin Sinille että mä oon niin varma kun ne kokeilee, ei mitään ongelmaa. Ja näin kävi. Ai että mä nauroin, Sini kokeili taas samalla tavalla kuin ennen ja auto alkoi pakittamaan. Noh ei hajuakaan mitä siinä kävi, mutta meillä oli kyllä super hauskaa oikeasti.

Tämän jälkeen ajettiin kirjaimellisesti 50 metriä ylöspäin ja pysähdyttiin taas… Ylempi kuva tästä paikasta. Eli uskokaa tai älkää, ei kauhean ylös päästy koska pysähdyttiin koko ajan ja pian alkoi tulla pimeää.

Kamera oli kuvai täynnä ja kommelluksista huolimatta, tuo oli kyllä kiva reissu. Koska auto sai olla koko yön yli ja ilta oli vielä nuori, mentiin läheiselle shoppailukadulle. Mä halusin oikeasti vain löytää meikkisiveltimiä, mutta tein vielä parempia löytöjä!

Pian meidän hienot asut vaihtuikin isoihin huppareihin ja farkkuihin, tältä me oikeasti näytetetään. ps. tämä oli yhteiskuva Sinistä ja palmusta.

 

 


Kommentoi