KK – Punertava meikki

15.03.2017

Punertava meikki on alkanut todella vedota muhun, jopa punaiset huulet! Yleensä kun meikkini koostuu vain nuden säyistä, on tämä jo isoa edistystä ;D Toivottavasti saatte videosta selvää, sillä jonkun takia kamerassa videot oli keskittäneet oikein, mutta ekat videot oli koneella tuon näköisiä, että alaluomi leikkaantui pois :/


9 Responses to “KK – Punertava meikki”

 1. Saara sanoo:

  Nätti meikki! Hei kiinnitin huomiota ettei sun kulmissa näy enää microbladingia? Voitko kertoa sun kokemuksia microbladingistä ja suosittelisitko sitä?

  • Uino Uino sanoo:

   aa mulla oli vain yksi kerros ja siinä tuli vähän liian pitkä väli mun työreissujen yms takia, menossa taas vahvistamaan :) mullahan ne ei kauheasti näy kun alla tota vanhaa pigmenttiä mikä ei pois lähe.

 2. srfa sanoo:

  Vetoaako sen vuoksi koska Kylie Jenner on alkanut esittelemään punaisia kynsiä ja meikkiä viimeaikoina?

 3. anonyymi sanoo:

  Uskotko marketti meikkeihin? (loreal, essence, rimmel..yms) jos et niin miksi et?

  • Uino Uino sanoo:

   kyllä, mutta esim noilta meikeistä en ole suosikkeja oikein löytänyt :) hyviä meikkejä heillä kyllä on!

 4. Rose-Marie sanoo:

  Sinulle sopii tosi hyvin punaiset huulet ! Älä arastele uudistua, kokeile eri punaisen sävyjä niin yllätyt. Vähän samaa sanoisin harmaista hiuksistasi. Ovat olleet tosi ihananväriset aikaansa mutta näin valoisana aikana ovat liiankin kylmänharmaat päivänvaloon. Olisi niin paljon erilaisia ja ihania sävyjä jotka sinulle sopisi, mieti asiaa !

Kommentoi