Thrasher t-shirt

19.03.2017

Joistakin vaatekappaleista tulee heti mieleen joku asu ja niin mulla kävi tämän teepparin kanssa kun sen tilasin. Tiesin että pian mentäisiin lämpimään paikkaa, niin musta hame ja vaalea farkkutakki olisi täydellinen yhdistelmä. Rento, mukava ja mun tyylinen :) Loput asusteet oli myös helppo valita, voi kun kaikki päivät olisivat tällaisia. Varsinkin näin talven aikaan Suomessa tuntuu että ei edes jaksaa kylpeä asukriisissä, vaan mielummin pukeutuu mustaan ja mukavaan, vaikka poikkeuksiakin on. On se vaan jännästyi vapauttavampaa pukeutua kun ei tarvitse miettiä loskaa, lunta, kylmää säätä ja kaikkea tuolta väliltä.

T-SHIRT – THRASHER

SKIRT – ZARA

JACKET – JUNKYARD

SHOES – NIKE

EARRINGS – H&M

SUNGLASSES – DIOR

Kuvat: Sini Savolainen

 

Vaikka asu ei ole erikoinen, on se mun yksi lemppareista hetkeen, se päällä oli tosi mukava olo. Mikään ei kiristänyt, valunut, hangannut.  Tää on oikeasti niitä asuja joita tuun joskus käyttämään mitään siitä muuttamatta ja näitä ei koko elämäni aikana kuin muutama hassu ollut :D Siis tiedättekö sen tunteen kun haluaa laittaa tukan samanlailla, samat aurinkolasit, korkeintaan uskaltaa vaihtaa kenkiä ”ettei ole ihan tismalleen sama asu”… mutta kuitenkin laittaisin toiset valkoiset lenkkarit, jotka ei edes näistä kauheasti eroa, heh.

EDIT. Toivottavasti jaksatte odottaa huomiseen videota, mulla ei ollut tänään muuta kuin aikaa, mutta nyt on ollut sen verran outoja…vatsakipuja jotka vihloo välillä niin pahasti ett hengittäminen loppuu. Onneksi iltaa kohden ne on vähentyneet koko ajan. Aamulla näihin heräsin, enkä ollut ilalla syönyt mitään ihmeellistä :D Elämän suuria mysteereitä. Toivottavasti aamulla kokonaan loppuneet, ettei tarvitse näiden takia mihinkään lähteä käymään. Vihaan mennä terveysasemalle yms. jos ei ole käsi irti tai jotain sinne päin.

 


5 Responses to “Thrasher t-shirt”

 1. poser sanoo:

  Skedeetkö, kun sulla on rässerin paita? :DDD

 2. Pikkumyy sanoo:

  Laitoinkin snappiin sinulle viestin vatsakivuista. Jos ei ala helpottumaan kipu niin suosittelen lääkäriin. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että itselläni joulukuussa alkoi alavatsalla enemmän oikealla puolella semmosia vihlovia erikoisia kipuja. No menin lääkäriin ja kohdunulkopuolinen raskaus epäily. Tutkittiin ja tutkittiin kunnes selvisi että onkin sisäinen eli tavallinen raskaus. Mutta alkuun vauvoja oli kaksi tulossa josta toinen valui pois ja aiheutti luultavasti tuon kivun. En nyt halua pelotella ja huudella et sinäkin oot nyt raskaana vaan ihan sen takia että pois suljetaan kaikki tämmöset. Auttaa vaan haluan sinua :) Itsellä ei ainkaan sillon ollut mitään tietoa tämmösistä asioista.

 3. Miia sanoo:

  Mikä tatuointi sulla on ranteen tossa sivulla? :)

 4. Emmi sanoo:

  Mitä kokoo nuo sinun tpaita ja farkkutakki on? :)

Kommentoi