Musta paketti

20.03.2017

Mä vasta älysin kun videota aloin kuvaamaan, että oikeasti TAAS kaikki on mustaa :D Mutta aina tällaisissa vaatteissa ja kengissä se mustavalkoisuus on se mun juttu, vaikka poikkeuksiakin on, mutta nytten taas kävi näin. Onneksi näitä isoja tilauksia ei aina ole, mutta nyt tuntui että löytyi ihan liikaa kaikkea kivaa. Mutta onneksi sain kaappeja paljon tyhjennettyä tossa juuri kuukausi sitten. (ja nyt ne taas täyttyy). Mulla oli pieni lahjakortti Junkyardiin, eli osa tuotteista ostettu sillä, osa ostettu itse.  :) Alhaalla löytyy teille suorat linkit jos joku kiinnostaa, ihan normi linkkejä, en niistä mitään hyödy (nou hätä).

3:05 ADIDAS Bomber

5:00 LES ARTIST Long sleeve

6:15 ADIDAS Sneakers

8:03 THRASHER T-shirt

8:13 EIVY Tightsit

9:06 EIVY Longsleeve

9:47 ADIDAS Hoody


Kommentoi