Pink day

24.03.2017

Viimeiset kuvat Teneriffalta, meinasin unohtaa nämä kokonaan mutta onneksi kävin tänään koneen miljoonat kansiot läpi, sillä Roomasta myös aika iso kasa kuvia tulossa ;D Tässä enemmänkin fiilistely kuvia vikalta päivältä, jotenkin kaikki painottui tosi paljon pinki eri sävyihin, joko tahallaan tai vahingossa.

On se vaan jännä että nytkin oon alkuvuodesta reissaillut vaikka kuinka paljon ja joka kerta tulee aina kauhea koti ikävä, niin matkakuume ei vaan lopu. Olisi niin ihanaa taas kesällä lähteä tuo miekkosenkin kanssa jonnekkin, mutta voi olla että se tulee olemaan muutenkin mahdotonta. Viimeistään sitten talvemmalla ja musta on melkein kivempaa lähteä ulkomaille kun Suomessa on kylmä, sillä vaikka olisikin hieman viileetä niin kyllä se tuntuu vaan sata kertaa paremmalle lähteä lämpimään kun täällä on lunta maassa. Ei kai mitään sen kummempaa, kaikki on ihan kivasti juuri nyt, jännittäviä juttuja on tapahtumassa mistä en nyt vain halua liikaa avata… koska kun ollaan todettu nykyään pitää olla vähän varovaisempi kaiken suhteen. Valitettavasti. Koneella on liikaa matskua tulossa, videoita, kuvia jne. mutta kaikelle aikansa :) Mulla on mennyt hermot itseeni koska oon toilaillut niin paljon. Ja tarkoitan siis sellaista kömpelyyttä, tuntuu että olen tiputtanut tavaroita ja rikkonut esineitä enemmän kuin koskaan. Myös läppäri, kännykkä ja kamera ovat kaikki saaneet kovan iskun tässä ihan 4 päivän sisällä.

Tällainen mä vaan olen ollut niin kauan kuin muistan, on hyviä päiviä ja sitten on joskus peukalo keskellä kämmentä. Tiedättekö kun joskus vaan menee hermot itse itseensä kun on niin kömpelö. Ok olipas tämä nyt turha juttu, tuntuu että olisi asiaa, tekisi mieli kirjoittaa mutta pakko mennä nukkumaan että huomenna jaksaa enemmän keskittyä.


5 Responses to “Pink day”

 1. Katri sanoo:

  Sun blogis on laskenu niin paljon. Postaat kerra viikossa kuppase ruokapostaukse ja jonku posepostauksen susta mut se siin? Ennen bloggasit paljon useemmi joten kysyn miks näin?

 2. Sonja sanoo:

  Ajattelin vaan tälläsestä vinkata, joka pyörii tuolla eri palstoilla
  http://aijaa.com/pkRnST

 3. Miltseri sanoo:

  Törmäsin blogiisi pari kuukautta sitten, on pitänyt lukea sitä pitkälle. Sulla on mun silmään todella kauniita, monipuolisia ja visuaalisia kuvia. Ne on oikeaa silmänruokaa. Ja niitä on paljon ja eri tyyleilläkin vielä… Olet lahjakas. Musta tuli vakilukija!

 4. Marle sanoo:

  Ootkon sä mahdollisesti raskaana? :)

 5. Heini sanoo:

  Ei liity mitenkään postaukseen, mutta ajattelin että huomaat ehkä kysymyksen helpoiten tässä :D eli joskus aikoinaan kun teit sun tubeen my week-videon käytit siinä sellaista beigeä trenssitakkia – minkä merkkinen/mistä tämä on?:) kangas vaikutti laadukkaalta niin jäi mieleen.

  Ja toiseksi, en tiedä onko enää mutta samaisessa videossa sulla oli sellainen valkoinen lasinen pöytäsetti sun vaatehuoneessa, mistä sellaienn löytyy?

  Mukavaa kevättä Aino <3

Kommentoi