#Uinoraaste Roomassa (part 1)

27.03.2017

Tää oli aikamonen viikonloppu ja eka päivä oli varsin outo, toka päivän matskut tulee sitten Sinin kanavalle tämän viikon aikana ja ens su saatte kolmannesta päivästä multa toisen videon. :) Kohta tulee ekaa postausta sieltä, niin vähän enemmän avaan tätä meidän eskaloitunutta viikonloppua, koska tuntuu ettei edes video tai kuvat siihen riitä.


2 Responses to “#Uinoraaste Roomassa (part 1)”

  1. Noora sanoo:

    Moikka! :)
    Nyt kun kevät on jo hurjaa vauhtia tuomassa lämpöä, niiin… Haluisitko tehdä postauksen erilaisista kevät-/kesätakeista mitä käytät ja siitä millasten eri asujen kanssa sitten yhdistelet mitkäkin? :)

    Olet ihana <3

  2. Sofia sanoo:

    Härliga och inspirerande bilder, njut av dagen! Kram från Zurich //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

Kommentoi