Hopea makuuhuone

28.03.2017

Tai eihän tämä makuuhuone nyt kokonaan hopeat ole, mutta kuten kuvista näette, kultaiset yksityiskohdat vaihtuivat hopeisiin. Mulla on kyllä niin tällainen ”Sims syndrooma” ja oon ihan samanlainen kun sitä pelasin jo vuosia vuosia sitten, sisustus ja sävyt yms. vaihtuu tiuhaan tahtiin enkä voi sille mitään :D Tykkään niin paljon sisustamisesta, enkä tavallaan sielä ajatusta että kaikki huoneet olisivat valmiit eikä olisi enää mitään tehtävää. Etsi netistä kuvia vanhoista makkareista ja ne mitkä löysin, on ihan pakko jakaa tänne. Tämä kaunis nurkkaus on 2012 meidän ekasta kämpästä Sampan kanssa :) Tästä on siis jo viitisen vuotta ja huomaakin että tyyli oli ehkä tuolloin erilainen, mulla oli ruskea tukka, lempiväri oli pinkki ja rakastin eläinkuoseja. Enää ei voi ihan samaa sanoa. Mutta silloin tämä makkari oli niin mua, eläinkuosia löyty jopa mun unimaskista ja huone olis en verran pieni ettei toista yöpöytää sinne mahtunut ja meillä oli myös super epämukava sänky.. Tämän jälkeen oli yksi toinen asunto, josta löysin jotain makkari kuvia, mutta olin kuvannut huoneesta kaikkea muuta kuin itse sänkyä, yöpöytiä ja muuta oleellista :D

 Tämä oli meidän makkari vuonna 2014 kun oltiin tähän kämppään muutettu, missä vieläkin ollaan. Eli sama huone nykyäänkin, mutta ekana koitin petiä näin päin, jotta tauluja sai kiinitettyä. Vasemmalla kun oli kiviseinä mihin tarvitsi kovempia aseita. Vaikka en silloinkaan, enkä vieläkään tykännyt väreistä sisustuksessa, päätin sitä kokeilla. Varmaan siksikin kun sain sitä monesti kuulla :D Oranssi on kyllä kaunis väri ja tykkäsin siitä enimmäkseen tuon taulun takia ja koristetyynyjä piti olla miljoona, vaikka ne oli super epämukavia.

Vuosi myöhemmin 2015 ihan alussa käänsin sängyn ja kiinnitin taulut kaksipuolisilla tauluteipeillä. Hankittiin vihdoin kunnon sänky ja se toikin heti ryhtiä huoneeseen kun sänky oli korkeammalla. Oranssia oli vain seinällä ja siihen yhdistin kultaa, mustavalkoinen teema jatkui huoneessa. Loppujen lopuksi tässä huoneessa ei ollut ”mitään vikaa”, mutta halusin siitä sävyltään vaaleamman ja rauhallisemman, musta tuntui olevan liikaa makkarissa.

Siksi saman vuoden loppupuolella musta sai lähteä kokonaan(uutta tuolia lukuunottamatta), tilalle toin harmaata sävyä maton ja sängynpäädyn avulla, joka oli todella hyvä ostos! Se teki sängystä vielä kivemman näköinen ja näin valkoiset tyynyt eivät hukkuneet valkoiseen seinään. Koska kultaa oli jo makkarissa, päätin jatkaa teemaa sillä tuota väriä ei ollut missään muissa huoneissamme. Ajattelin että se tuo kivalla tavalla lämpöä tuohon muuten niin valkoiseen huoneeseen. Olin tähän muuten tyytyväinen, paitsi että taulujen kehykset oli liian raskaat ja yöpöydät eivät toimineet meillä.

Sitten 2016 Makkari olu muuten pysynyt samanlaisena, mutta taulut, taulukehykset ja pöydät muuttuivat. Oikeastaan kaikki ne jotka mua häiritsivät. Tykkäsin tästä tosi paljon, mutta sitten tapahtui jotain mitä osasin jo odottaa. Tuo kultainen sävy tuntui välillä liian silmäänpistävältä ja värikkäältä, ehkä jotenkin rauhattomalta. Sitten päätin ottaa ja repäistä, sillä olin jo HETKEN unelmoinut bourgien lampusta hopeisena, mutta se ei oikein istunut minnekkään koko asunnossa, ellen uudistaisi jälleen kerran makuhuonetta. Sitten aloin etsimään tuotteita, mitkä olisivat sellaisia etten niihin kyllästyisi vuodessa, oli se sitten värin tai mallin takia. Tältä siis tämä makuuhuone näyttää nyt:

Valo ei ehkä nytollut niin hyvä kun ekoissa kuvissa, mutta makkari on niin paljon valoisampi kuin ennen! Kaikki alkoi noista Kartellin bourgie lampuista, joista olen aina tykännyt ja joskus omistinkin sen läpinäkyvänä. Tuo krome on vetänyt mua jo hetken puoleensa, enkä olisi uskonut että päätän ne sitten joskus laittaa meidän makkariin. Ja myös katossa riippuu niihin sopivat kattolamppu Kartellilta. Ja kaiken tämän lisäksi näissä on säädettävä valaistus.

Yksi asia jota en siedä makuuhuonessa, on liian kirkas valaistus, jos menee nukkumaan tai herää. On ihanaa mennä petiin, lukea, olle kännykällä yms. ja lampusta tulee vähän valoa, niin että näkee jotain mutta samalla alkaa mennä jo unten maille.

Taulut vaihtui paljon yksinkertaisempiin ja ajattelin että ehkä tässä vähemmän on enemmän. Joten valitsin kaksi 40×50 cm korkuista taulua Deseniolta, mustavalkoiset pilvet ja dream. Niiden kanssa sitten pisteenä i:n päälle kromiset ohuet taulunkehykset. Tykkään tästä tosi kovasti! Harmi vaan että huomasin sänkyä siirtäessä että tuo tauluhylly on vaan vähän vinossa :D Jes.

Taulut sain Deseniolta ja saatte muuten nyt 25% alen kaikesta koodilla uino25, joka on 30.3. asti voimassa :)

Kattolampun mukana tuli aivan super kirkas hehkulamppu, joka lähti heti vaihtoon. Sain välittömästi idean, sillä nähdään enimmäkseen lamppu tästä kulmasta sängyssä makoillessa. Muistin että Clas Ohlsonissa on niitä isoja lamppuja, joiden alaosa on cromeä. Se ei pelkästään siis sopisi ulkonäöltään lamppuun, vaan myös estäisi hieman suoran valon tulemista alas.

Kultaiset sisustustarvikkeet sai kyytiä ja lähdin kiertelemään Stockkalle, josta löytyi näitä kauniita Villa Stockmannin lasisia tuotteita hopeisilla yksityikohdilla.

Yöpöydät oli maailman helpoin ja vaikein ostos, kuten aina. Koska tiesin lamppujen olevan kookkaat, halusin hieman leveämmät pöydät ettei lampunjalka vie kokonaan niiden pinta-alaa. Halusin yksinkertaista, valkoista, helposti puhdistettavaa… ei löytynyt sitten mistään! Snäpissä valitettuani asiasta, sain parissa minuutissa vastauksen, mitä en ollut jonkun takia itse tajunnut. Mun edessä oli kirjaimellisesti meidän olkkarin HAY pöydät, katsoin vain niitä ja mietin ”ton tapaiset olisi niin kivat erikokoisena”. Olin unohtanut täysin että niitä löytyi myös 70×40 cm kokoisina, eli juuri sen kokoisia että pöydät mahtuu sängyn vierelle juuri ja juuri. Pöytä on muutenkin niin ihana iso että siihen mahtuu niin helposti kaikki.

Tärkeimmät tietty aina vieressä, rasvat. :D

Tupsukengät odottamassa, ettei tarvii viileälle lattialle heti nousta. Ja okei onhan nään nyt vaan myös super söpöt!

Lisää lasia ja samaa merkkiä kun Sampan yöpöydät esineet. Rasiassa sitten huulirasvat ja kuulolleet.

 Sänkyä vastapäätä vaatekaapit ja niiden vieressä pieni tyhjä tila, missä on yhä sama lipasto ja peili. Kukkia ja Sampan kellot.

Joidenkin makuun tämä voi olla tylsä, väritön, mutta ai että tämä tuntuu nyt vihdoin oikealta. En oikeasti muuttaisi mitään, paitsi seinähyllyn kohtaa ja mukavemman patjan vielä ;D Tässä sen on vuosien varrella oppii, että vaikka kuinka haluaisi kuunnella muitakin, kannattaa kuunnella välillä vain itseään. Värit ei vaan ole sisustuksessa mun juttu, olo on heti jopa rauhaton. Valkoista, harmaata ja hopeaa, kyllä tässä silmät lepää ja myös minä, kun on on vihdoin mieluinen makkari :)


47 Responses to “Hopea makuuhuone”

 1. Jonna sanoo:

  Voi jestas että on upea! Ihanaa!! Tää on niiin mun makuun. Valkea, hopea, lasi❤ pakko kysästä että nuo lipaston päällä olevat ruukku ja ”vati” ei tainnu osua silmään että – Mistä ne on?! ☺

 2. Aino P. sanoo:

  Moikka! AIVAN IHANA makkari teillä! Tämmösiä postauksia lisää! ;) uus asunnon esittely video ois kova juttu!
  Ps. Oot ihana! <3

 3. ano1 sanoo:

  Moikka, asia ei minulle millään lailla kuulu, mutta Jodelissa pyörii kuva Sampan Tinder profiilikuvasta. Varmaan korviisi jo kantautunut mutta tytöt pitää toistensa puolia ja ajattelin että jos olisin sun tilanteessa, haluaisin kuulla.

 4. Tusa sanoo:

  Tosi kivan näköinen. Meidän koko kämppä on sisustettu valkealla,hopealla ja mustalla. Joskus joku sanoo laita jotain väriä, mut ei mä tykkään näin

 5. Neea sanoo:

  Hei mistä tuo hopea ruukku ja sen alla oleva laakea vati on?

 6. Elina sanoo:

  Nyt täytyy sanoa, että aivan upea makkari teillä! :) Olen huomannut, että sulla on hyvin erilainen tyyli verrattuna mun omaan tyyliini, mutta makkari iskee ja kovaa! Hienoksi olet sisustanut huoneen.

 7. Jansku sanoo:

  Hei mulla on ihan sama juttu noiden värien kans.. :D Kaikki aina valittaa kuinka en käytä ikinä sisustuksessa värejä ja nyt koitin laittaa pienin yksityiskohdin olohuoneeseen keltaista ja kuukauden kesti kun kyllästyin ja haluan harmaa-hopea-valkosisustuksen takaisin.. ;D se on vain se mun juttu, enkä omassa kodissa osaa yhtään pitää värejä

 8. Emilia sanoo:

  Pakko kysyä että kuinka leveä sänky teillä oikein on? Näyttää jotenkin kauheen kapeelta (vai huijaako leveät yöpöydät) kun itse en osaisi enää alle 160cm leveessä sängyssä nukkua, mutta tietysti mielipide kysymys enkä tarkota siis millään pahalla :) tosi kiva makkari vaikkakin ite tykkään sisustuksessa enemmän mustasta kuin valkoisesta ja mulla on tällä hetkellä ihan hirvee ruusukulta/kupari villitys mutta katotaan koska ollaan täälläkin taas takas tutussa ja turvallisessa hopeessa :D

 9. Aino sanoo:

  Muistanko nyt väärin vai eiks sulla ollut joskus myös makuuhuoneprojekti, jossa oli vanhoja matkalaukkuja yöpöytänä? :-)

 10. Roosa sanoo:

  Luin koko postauksen puolessa tai tunnissa olen 8v oli ihan sika hyvä postaus tai se juttu

 11. Janina sanoo:

  Oli super hauska nähdä näitä vanhempiakin huoneita ja miten sun tyyli/maku on muuttunut! Ite tykkäsin kultasesta paljon mutta nyt lopputuloksen nähdessä toi uusi näyttää tosi tyylikkäältä ja raikkaalta :) Pitää suunnata Desenion sivuille tässä muuton ja sisustusvimman kynnyksellä…

 12. Henriikkaa sanoo:

  Moikka!
  Mistä sä ostat teidän valkoset pussilakanat? Oon aina haaveillu kotiin samanlaisista lakanoista mitä hotelleissa on, mut vieläkään en oo löytänyt sellasia täydellisiä. Onko sulla joku luotto merkki tai mitkä oot ite kokenu hyväksi? Ja onko noi teidän valkoiset tyynyt siis ne millä nukutte ja onko sulla niihin tyynyihin kanssa jotain suosituksia? Kiitti paljon jos kerkeet vastata! :)

 13. Henriikka sanoo:

  Moikka!
  Mistä sä ostat teidän valkoset pussilakanat? Oon aina haaveillu kotiin samanlaisista lakanoista mitä hotelleissa on, mut vieläkään en oo löytänyt sellasia täydellisiä. Onko sulla joku luotto merkki tai mitkä oot ite kokenu hyväksi? Ja onko noi teidän valkoiset tyynyt siis ne millä nukutte ja onko sulla niihin tyynyihin kanssa jotain suosituksia? Kiitti paljon jos kerkeet vastata! :)

 14. mona sanoo:

  HEIPPA!
  Sinä sisustusguru! Vaikka mä olenkin vannoutunut GOLD DIGGER- ja säikähdin alkuun et oletko tullut hulluksi vaihdettuasi kullan hopeaan, niin olet kyllä saanut makuuhuoneenne hopeisillakin yksityiskohdilla todella viehättäväksi!
  Siitä huolimatta, että saat hopean toimimaan noinkin hyvin, niin säilyn varmasti ikuisesti fakkiintuneena kultaihailijana-ja siksi kysynkin, että mitä teit vanhoille yksityiskohdille, jotka ” saivat kyytiä”? :D
  Olen nimittäin aina ihaillut mitä ihania tavaroita-superkultaisia sulla on…

 15. Eksu sanoo:

  Ihana makuuhuone sulla! Mistä olet ostanut sängynpäädyn? :)

 16. Minttu sanoo:

  Ooh! Ihana muutos, huomaa että seesteisempään suuntaan menty koko ajan :)
  Kysyisin, että mistä on ostettu nuo viltit, uusimman kuvan valkea pörröviltti ja toisiksi uusimman samantyylinen, mutta vaaleaharmaan sävyinen? Näyttää NIIN pehmeältä <3

 17. Laura sanoo:

  Todella nättiä :) itsellä myös tohvelit ettei tarvitse viileästä lattiasta kärsiä heti herättyä ja talja myös löytyy :)

 18. Teresa sanoo:

  Aivan ihana huone :)! Hopea on myös niin mun väri vuodesta toiseen siihen ei vaan kyllästy

 19. Oona sanoo:

  Oi! Ihana makkari! Toi eka makkari oli todella söpö. Tykkään erityisesti tosta hopeisesta makuuhuoneesta :) Oot todella hyvä sisustaa ♥

 20. Tiia sanoo:

  Hei Aino!

  Yritin tilata Desenion sivuilta tauluja, mutta alennuskoodi ei toimi. Onkohan koodi viallinen?

  Hyvää viikonloppua. (:

  -Tiia

  • Uino Uino sanoo:

   koodi tulee olla oikein kirjoitettu, pienellä nimi :) Saitko toimimaan?

   • Tiia sanoo:

    en saanut vieläkään(oon yrittänyt moooooonta kertaa :D). alkaa kyllä päivittämään sivua, mutta loppusumma pysyy samana.

   • Petra sanoo:

    Yritin kanssa tilata ja pienellä kirjoitin koodin, muttei löydy :(

    Petra

   • Emmi Kesämaa sanoo:

    Hei mullakaan ei toi alennuskoodi toiminu !

   • Aino sanoo:

    Ei toimi mullakaan, vaikka kirjoitin koodin juuri kuten postauksessasi oli.. :/

   • Janika sanoo:

    Hei! Aivan upea makuuhuone teillä! Sain hieman inspiraatiota uudesta makuhuoneestasi, joten ajattelin tilata myös tauluja makuuhuoneeseen <3 Koitin myös alennuskoodia mutta se ei toimi :o Laitoin uino25, eikä toiminut

   • Katariina sanoo:

    Hei!
    Minäkin yritin tilata koodilla Deseniolta, eikä se toimi minullakaan, vaikka pitäisi olla ihan oikein kirjoitettu :(

 21. Nenne sanoo:

  Moikka!
  Aivan ihana tyyli teillä makkarissa ! Ihanasti mietitty pieniä yksityiskohtia :)

  Mullakaan tuo koodi ei valitettavasti toimi tuolla sivuilla, vaikka kirjotin ihan oikein pienellä:/

 22. Mari sanoo:

  heippa! koodilla sai alennusta vaan julisteista ja tauluista, ei esim kehyksistä ja siksi minäkin ihmettelin aluksi miksei se toimi. Ja asiakaspalvelun mukaan se oli voimassa 30.3. asti. ihana postaus! :)

 23. Sini sanoo:

  Hui ku on synkän näköistä :D edellinen makkari kultasilla yksityiskohilla oli parempi!
  Itse ostaisin myös vähän sirommat yöpöydät :)
  Nämä kuitenkin omia mielipiteitä, oot taitava sisustamaan!

 24. Emma sanoo:

  Mullakaan ei toimi koodi ja kirjoitin kaikki pienellä sekä täysin samalla tavalla kuin tuossa blogipostauksessa. Ja klikkasin myös sitä päivitä :(

 25. Jansku sanoo:

  Moikka! :) Mulla olisi pari kysymystä tuosta deseniosta: siellä lukee että isommat paketit toimitetaan bringin noutopisteisiin mutta en googlailusta huolimatta löytänyt missä kaikkialla näitä noutopisteitä on. Asun Turussa niin mietin toimittaako nettikauppa tänne asti…

 26. Sofo sanoo:

  Hei! Yritin itsekin käyttää koodia, mutta se ei toiminut. Kysyin asiaa Deseniolta ja he vastasivat että koodi oli voimassa vain 30.3. saakka. Eli onko Aino sulla tullut tähän kirjoitusvirhe vai onko jokin väärinkäsitys? Mutta tiedoksi siis tämä jos joku muukin ihmettelee miksei koodi toimi :)

 27. A sanoo:

  Mistä toi kellorasia on? :)

 28. S sanoo:

  Hei!

  Minäkään en saanut alennuskoodia toimimaan..
  PS. Todella ihana tuo sun nykyinen makkari

 29. Carla sanoo:

  Hei! En myöskään saa koodia toimimaan..? :) Carla

 30. Nettae sanoo:

  Hei Uino! Ihana makuuhuone! Osaatko kertoa, mistä Sampan kellolokerikko on? Aivan ihana!

 31. Niina sanoo:

  Hei. Kokeilin tilata koodilla uino25 eli pienellä kirjoittaen, mutta se ei tunnista koodia, missäköhän vika?

  • Niina sanoo:

   Sainkin juuri deseniolta vastauksen, koodi ollut voimassa 30.3 asti, eikä 30.4 niinkuin olet blogiin merkinnyt :)

 32. Ella sanoo:

  Teidän makkari on upea ❤❤❤❤

Kommentoi