KK – Golden hour silmämeikki

29.03.2017

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Smashbox:n kanssa.Eli ylhäällä kuvassa näkyykin viisi Smashboxin uusi Covershot- palettia, joidenka värit ja sävyt näette seuraavasta kuvasta. Valitsin näistä kaikista yhden suosikin, josta sitten tekisin itselleni silmämeikin eikä valinta ollut vaikea, muttei myöskään helppo kun jumituin kahden paletin välille :D Noissa kahdessa lilahtavassa paketissa on todella ihanat sävyt, mutta toinen oli täysin matta ja toisessa paljon taas hohdetta… siinä ehdin jo pari kertaa vaihtaa mielipidettä, mutta sitten ajattelin kokeilla sitä mitä heti ensimmäisenä mietin. Matta on mulle niin jokapäiväinen juttu, eli oli hauska antaa itselleenkin hieman haastetta!

Kuten näette, jokaisesta paletista löytyy kaksi vaaleampaa ja isompaa pohjasävyä ja 6 luomiväriä. Mun suosikit olivat vastakkaisina olevat Matte Eye Palette ja Golden Hour Eye Palette, jota sitten päädyin videolla ja kuvissa käyttämään :) Oon vasta kuukausi sitten ihastunut enemmän ja enemmän punertaviin, kultaisiin ja hieman lilahtaviin sävyihin meikissä, joten valinta tuntui oikealta.  Tuo Matte paletti on ollut nyt pajon käytössä ja sillä olen tehnyt melkein joka päivä arkiluomivärini ja käyttänyt vaaleampia sävyjä siitä.

Tältä näytti sitten mun Cover Shots look:

Mullakin on niin vahvat kuvausvalot, että se tuntuu joskus hieman syövän meikkiä ja tuovan esiin asioita joita ei muutan edes näy :D Joten siksi otin myös alas lähikuvan, että näette miltä lopputulos näytti. Mä en itseasiassa ajatellut että tykästyisin näin kimaltelevaan ja ”värikkääseen” luomiväriin, mutta mulle jäi heti sellainen tunne että tätä pitä kokeilla joka päivä uudestaan… tai ehkä siis ilta ;) Yleensä kun laitan aina valkoisa kulmaluuhun, oli tuo kultainen myös kiva vaihtelu siihen. Koko silmämeikki näytti heti hieman erilaiselta.

 

 


8 Responses to “KK – Golden hour silmämeikki”

 1. Nimetön sanoo:

  itselle jäi kyllä kyseisen tuotteen laadusta huono mielikuva. Näyttää suttuiselta silmissä eikä ole blendautunut kauniisti. Näyttää kuin blendatessa lähtisi vain väriä pois ja jäisi suttua jälkeen. Etenkin alaluomet jäi todella sotkuisen näköiseksi ja peitevoidekin pakkautui juonteisiin. Aiemmissa meikkipostauksissa kyseiset asiat eivät ole kiinnittäneet vastaavalla tavalla huomiota.

 2. Nessa sanoo:

  Onpa siistiä! Minkä maan lehti? :)

 3. Kaisa sanoo:

  Oot aina niin kauniina Minkä kokoinen sun daith lävistys on? Jos siinä olisi tappi niin minkä pituinen? Menisikö 8mm? :)

 4. Sandra sanoo:

  Ihana meikki mutta nuo huulet vie huomion kaikesta muusta.. Etkö itse näe kuinka överiksi ne ovat menneet? Monelle valitettavasti käy niin että tulokselle sokeutuu kun omaa naamaa tuijottaa päivästä toiseen.. Toivottavasti tekijäsi tajuaa laittaa stopin tuolle!

 5. sara sanoo:

  Moikka, mistä noi sun korvalehdessä olevat korvakorut on? ne on aivan ihanat!

 6. Inka sanoo:

  Mitä sävyä huulipuna on :)

 7. Soile sanoo:

  Onko tuo sinun oik korvassa keskellä oleva koru lävistetty vai joku feikkikoru? JOs Lävistys niin, mikä koru siinä on? Nenäkorun mallinen? Saman tyylisiä sulla myös vas. Korvassa ylhäällä kaks. Ihania ne korut! Mitä mallia ne on?

Kommentoi