Ripaus sinistä

31.03.2017

Kun kävin laittamaan tukan kuntoon, oli mulla kotona nyt hieman eri aseet valmiina pitämään hiukset oikeasti kylminä ja harmaina, tuo hopeashampoo kun vetää helposti lilaan muutaman käytön jälkeen. No mutta sitten kun sain kotona päähäpistoksen enkä jaksanut odottaa kesää enää, oli tämä tulos. Kylmä tukka, mutta väri taittaa nyt hieman siniseen. Tästä tuli vahingossa juuri hyvä, sillä pelkäsin että siitä tulee liian kirkas tai mitään ei tapahdu. ”kulahtanut sininen” oli mun päämäärä.

Hoitoaine sai kaverikseen ripauksen suoraväriä, tästä syntyi siis väri. Koska sävy meni aluksi ehkä hitusen turkoosiin enemmän, hoito hopeashampoo hommansa ja sävy oli taas kylmä.

T-SHIRT – HULLUTYYLI

BOOTS – NA-KD

Tämä oli tällainen hetken mielijohde, koska tähän samaan sävyyn kyllästyy välillä. En halua mennä tummempaa, enkä lämmintö blondia, niin alkaa olla vaihtoehdot hieman vähissä. Siksi tämä olikin ihan loistava valinta :D Katsotaan kauan tätä kestän, viikon, kaksi vai enemmän. Sen voin sanoa ettei pidennysten kanssa oo helpoin ainakaan ylläpitää, sillä omassa tukassa väri ei pysy niin hyvin ja tänäänkin jouduin noukkimaan päältä ja alta omia hiuksia. Laittaa niihin hopeashampoota, koska alkoivat taittua turkoosiin, jun muu tukka oli muuten yhä jäänsininen. Muutaman minsan shampoomaskin jälkeen tukka oli taas tasaisen värinen, mutta ei ollut ihan mikään parin minsan nopea suihku. Kaikkea sitä tekeekin!


11 Responses to “Ripaus sinistä”

 1. SaRa sanoo:

  Sinulle sopii parhaiten lämpimänsävyinen tukka. :) Monesti katsellut videoistasikin, että ihosi on ihanan lämpimänsävyinen (ja joo tiedän sun käyttävän itseruskettavia ym.) niin kylmänsävyinen tukka ”riitelee” lämpimänsävyisen ihon kanssa. Ne ei vaan mielestäni oikein toimi yhdessä. Kylmä tukka vaatisi myös kylmäsävyisen ihon.

 2. Marianne sanoo:

  Vau – näyttää todella upeelta :)
  xx
  http://mariannelle.com

 3. Mira sanoo:

  Mielestäni toi tukka on tosi ruma.. Hieman harmahtava sävy olisi kiva mutta toi tekee susta jonku 28 vuotiaan näkösen :D

 4. Kysymys sanoo:

  Mitkä pidennykset sulla on ja millä kiinnitystekniikalla? Onko sun oma tukka kärsinyt pidennyksistä?

 5. Suski sanoo:

  Oisko mitään mahdollisuutta saada joku henkilö oikolukemaan näitä postauksia ennen julkaisua?

 6. A sanoo:

  Mitä suoraväriä käytit ? Merkki ja sävy siis :)

 7. Anna sanoo:

  Heippa, mitä suoraväriä olet käyttänyt näihin upeisiin hiuksiin ? :)

 8. Milja sanoo:

  Hei! Minkä kokoinen sun hullutyyli paita on? :)

Kommentoi