#ImMe

02.04.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Espritin kanssa. Tämän kivan yhteistyön myötä toimin myös Sinin kanssa Espritin brand ambassadorina. :) Lähdettiin tähän molemmat innolla mukaan, sillä Esprit oli prändinä meidän molempien näköinen ja tiedettiin ettei valinnan vaikeuksia todellakaan tulisi olemaan. Sielä löytyy niin klassisia, rentoja, nuorekkaita ja erilaisia vaatteita. Ollaan kuitenkin loppujen lopuksi niin eri tyylisiä, mutta kummallekkin löytyi helpsosti jotakin vaikka valitsimme myös paljon samoja juttuja sovitukseen, mutta päädyimme ihan eri juttuihin.

Otsikkona oleva #ImMe on minun valitsemani hashtag joka parhaiten kuvailee minua. Tämä siis liittyy Espritin #ImEsprit -filosofiaan, jolla voi valita tai keksiä itselleen, elämäänsä yms. sopivan #Im-STATEMENT hashtagin, esim. #ImStrong, #ImFreedome #ImStrong #ImHappy jne. Näitä jo monia monia muita on täällä, minne ihmiset ovat itsestään jakaneet kuvan omalla hashtagilla, sinne voitte itsekkin mennä laittamaan omat kuvat ja keksimään oman tägin mikä tuntuu sopivalta. :)  Aloin miettimään kovasti mikä olisi mulle sopivin ja keksin heti muutaman, mutta sitten tuo #ImMe iski aika lujaa. Tajusin etten ole aina vahva, vapaa tai iloinen, olen minä. Im Me.Kaikki tämä mitä elämässä on tapahtunut on kuitenkin muovannut minusta sellaisen mitä nyt olen ja se olen mitä haluan olla. Koulukiusaus teki musta hieman varautuneen ja en päästä ihmisiä helposti lähelleni, mutta sen takia mulla on myös lähellä vain aidoimmat ja ihanimmat ihmiset. Ensimmäiset blogivuodet oli välillä rankkoja ja itkin usein ilkeiden kommenttien takia, niiden ansiosta olen vain ymmärtänyt ettei muita ihmisiä pidä niin paljon kuunnella vaan luottaa siihen omaan mielipiteeseen välillä, monet sanoo mitä sylki suuhun tuon ja tahalleen loukaten. Tämä on tehnyt musta vahvemman, olin ennen todella epäitsevarma ja ujo. Tämä kaikki on kasvattanut mua hyvin paljon henkisesti, vaikkei se aina hauskaa ole ollukkaan, mutta tässä sitä ollaan elossa, onnellisempana kuin koskaan.

Vaikka ei tämä somessa eläminen ole aina helpointa ja sitä helposti kuuntelee muiden mielipiteitä itsestään vaikka ei haluaisi, välillä unohtaa kuinka tärkeetä on olla lojaali itselleen ja hyväksyä että on mitä on. Kuulostaa ehkä tyhmältä ja hassultaki ehkä, saan silloin tällöin vinkkejä muilta ihmisiltä millainen minun pitäisi olla. Välillä se liittyy pukeutumiseen, kuviin, meikkaukseen, hiuksiin, asuntoon, kuinka mä puhun, mun valinnoista, miten teen jotain kynsilläni jne. Mä olen niin tottunut tähän, mutta välillä mietin että se on vähän outoa että mua oikeesti nevotaan(yleensä siis enemmänkin pyydetään muuttumaan) näissä aika usein. Joskus tulee todella aiheellisia juttuja, kuten ”Sulle sopis toi muuten myös Sinisen värisenä” ja enemmänkin ehdotuksia joita kuuntelen mielelläni ja antaa joskus jopa oikeasti inspiraatiota, mutta melkein aina kuulen ”älä pliis puhu tollein sun videolla, tosi raskasta kuunnella”, ”leikkaisit polkka tukan, noi ei sovi sulle yhtään..”, ”pukeutuisin välillä erillailla, näitä kuvia tylsä katsoa”, ”oot niin lapsellinen kun naurat tollaisille jutuille”. Ja ai että lista jatkuu vaan, näitä kuulen jaaatkuvasti. Olen siksi onnellinen että olen nykyään (monen monen vuoden jälkeen) oppinut tekemään, pukeutumaan, kuvaamaan ja sanomaan kuten minä haluan, mitä minä olen. Nuorempana oli niin helppoa mennä toisten sanomisten mukaan, jos joku haukkui jotain takkiani super rumaksi, sitä takkia ei tehnyt enää mieli käyttää, jos joku mainitsi tyhmästä naurusta, mietin pitäisikö muuttaa naurua.

Olen mitä olen, Aino. Tällainen mä olen, en halua muuttaa yhtään huonoa ja hyvää tapaa sen takia ettei joku tykkäisi, koska nuo tyhmät pienet jutut jotka tuntuu joskus muille pieniltä, tekee meistä meidät. Varsinkin pukeutuminen ja meikkaus on mulle vahva ilmaisun muoto, siksi ne haluan tehdä myös juuri omalla tyylillä. Tämä kuulostaa niin kliseiseltä mutta noi kaikki pikkiiikkiset jutut tekee meistä meidät. Mun miehellä, kavereillä on tyhmiä, outoja ja joskus ärsyttäviä tapoja, mutta heitä olisi myös outoa kuvitella ilman niitä.Mutta mites sitten nämä asut? Ai että liikkeessä sormet syyhysi, sillä keksin monta hyvää asua mutta kyllä nämä kaksi olivat sitten parhaimmat valinnat, sillä ne näytti kumpaakin hieman eri puolta musta. Vaikka kaikki sen tietää ettei värit ole oikein missään mun ystäviä, mutta tietyt sävyt, varsinkin sininen ja punainen vetoaa muhun monesti. Olen myös oppinut siihen että vaikka sun tyyli on tietynlainen, ei se tarkoita ettet voi välillä mennä senkin ulkopuolelle. Mä monesti luotan mustaan, nahkaan, valkoiseen, hieman rentoon ja sporttiseen tyyliin. Välillä tulee niitä päiviä että haluaa pukeutua tosi värikkäästi, tyttömäisesti tai klassiesti ja kietoutua trenssiin.

Ihastuin tähän hauskaan tyttömäiseen jumpsuun, joka malli, väri ja printti vetosi muhun heti. Mä en omista mitään kukkaprinttiä muuten, mutta nyt kun kokosin asuja, mulla oli kukkaprinttiä aluksi melkein jokaisessa vaihtoehdossa :D Jotta asusta sain hieman rennomman ja Ainomman, olalle hieman rento farkkutakki ja asusteet ruskeita, jotta keväinen fiilis pysyy. Nämä on niitä asuja joita mulla näkyy harvemmin, mutta jotka monesti yllättää mutkin ja miten paljon tässäkin viihdyin, koska punaisena mentiin, oli punainne huulipunakin ihan pakollinen ;)

Linkit tuotteisiin: FARKKUTAKKI, JUMPSUIT, LAUKKU, KENGÄT.

 

Tykkään asusta koska sitä on helppo muunnella korkkisten ja eri takin avulla. Festareille, kesällä treffeille, arkeen, illalliselle, no siis ihan minne tahansa melkein, kunhan säät suosii!

Sitten asu numero kaksi, joka on enemmän klassista minua, varsinkin kun kevät alkaa tulla kuvioihin. Vaaleita neutraaleja sävyjä, ruskean trenssitakin kanssa. Kevään kyllä yksi lemppari on trenssit, ne mene niin kivasti mekkojen, farkkujen kuin pitkän t-paidan kanssa. Monesti yhdistän trenssin kokomustaan asuun, kun ei ”jaksa pukeutua” tai tulee kiire. Ihan perus t-paita, housut, mustina tai minkä värisinä tahansa ja trenssi päälle, aina onnistuu näyttää tyylikkäältä :) 

Tässäkin mua ehkä vähän ihmetytti etten edes valinnut mitää mustaa, mun yksi uusi lemppari on harmaat varkut ja koska valkoiset lenkkarit on nykyään yksi lemppari juttu, pitihän tähän yhdistää tavallinen valkoinen puuvillainen t-paita. Tämä asu on samalla niin perus, tylsä, mutta niin mukava, näyttävä ja toimii jokaisella ja kaiken ikäisillä. Klassikko!

Linkit tuotteisiin: TRENSSI, T-PAITA, FARKUT, LAUKKU

Eeeikä tässä vielä kaikki! :D Siitä on pian vuosi kun mulla ja Sinilla oli meet&greet, mutta nyt olisi sellaista luvassa ihan Helsingin keskustassa Aleksanterinkadun ESPRIT myymälässä 3.5.2017 klo 18-20. Tapahtuma on siis K-18 ja sinne mahtuu vain rajallinen määrä, eli ilmottautukaa tästä mukaan jos tiedätte tuolloin pääsevänne paikalle :) Eli luvassa ihan rentoa ohjelmaa, juotavaa, pientä purtavaa, arvontaa ja tietty me kaksi säheltäjää. Toivottavasti nähdään siellä! Lähimmät myymälät löydät tästä.

Kaikki kuvat: Sini Savolainen

 

 


17 Responses to “#ImMe”

 1. Mona sanoo:

  Näytät tuossa ekassa asussa ihanan freesiltä! :)

 2. Nimetön sanoo:

  Oletpas aivan ihana! <3 Piristät aina päivää täällä blogissa sekä instagramissa ja snäpissäkin. Olet niin rehellinen ja avoin, #ImMe todellakin kuvastaa hyvin just sua! Sulta saa ihan parhaat tyyli- ja meikkivinkit ja kaikki sun kirjoittamat tekstit välittää jonkin tunteen. Aivan ihanat asut taas kerran! Värit toden totta tuovat piristystä ja kivaa vaihtelua aina välillä :)
  Oon yleensä itsekin melko värittömissä asuissa ja viime aikoina oon löytänyt muutamia kivoja värikkäitä asuja, jotka varsinkin näin kesää kohden tulee näkymään mun päällä varmasti usein!
  Puspus!! :)

 3. Myy sanoo:

  Ootteko menneet naimisiin, kun kaksi sormusta nimettömässä? :)

 4. kata sanoo:

  aivan ihana toi jälkimmäinen asu!! sopii niin hyvin sulle :)

 5. Nina sanoo:

  Hei just hyvä hastag ja ihanan keväinen asu.
  Pitää harkita tulisko moikkaamaan Helsinkiin täältä Kaakkois-Suomesta
  niin pitkä matka :D Oot ihana ja siksi tykkään lukea ja katsella videoita.

 6. Nella sanoo:

  Hei!

  Jos saa kysyä, mistä mahtaa olla Ananasraasteen Rooma part 2 videon alussa päälläsi näkyvä ihana valkoinen mekko? :)

 7. Rose-Marie sanoo:

  Tosi ihana tuo sinun uusi jumpsuit, sopii hyvin sinulle ja punaiset huulet kruunaa kaiken. Tykkään !

 8. Sanna sanoo:

  Niin totta mitä sanoit omana itsenä olemisesta! Mahtavaa että oot löytäny oman tyylis ja omat juttus. :) Itse annan vieläkin liian usein muiden mielipiteen vaikuttaa ostopäätöksiini.

 9. Ano sanoo:

  Kello vasurissa? Ei sovi sulle, kun on aina tottunut näkemään poikkeuksellisesti oikeessa:)

 10. damla sanoo:

  aino on todella kaunis ja aina muodissa mukana ja todella mukava

 11. Alisa sanoo:

  Ihana uino

 12. Nimetön sanoo:

  Noi vaatteet on ❤❤

 13. Ella sanoo:

  Ihania asuja, etenkin tää jälkimmäinen! <3

 14. Anni sanoo:

  Ihanat vaatteet

Kommentoi