Koko päivän pysyvä meikkipohja ja smoky eye- tutoriaali

03.04.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Urban Decayn ja Sokos Jyväskylän kanssa,jonne mäkin suuntaan loppuviikosta! Kuten te snäpissä seuranneet tiedättekin, olen tulossa tulevana torstaina Jyväskylään päin Sampan kanssa . Silloin 6.4 Sokoksella on Urban Decayn -avajaistapahtuma klo. 18-22 ja itsekkin olen siis koko tuon ajan siellä pyörimässä, moikkailemassa ja hengailemassa :) Avajaisten takia siis Sokos on auki tunnin pidempää, eli jos joku pääsee tulemaan vasta yhdeksän jälkeen, siellä yhä ollaan! Kaverit siis kainaloon ja sinne tekemän löytöjä.

Eli tulkaa paikalle, ihan jos halautte vaan moikata, tai haluatte pelkästään tulla tekemään löytöjä tai osallistumaan paikalla tapahtuvaan kilpailuun! Kisaan voi osallistua ottamalla selfien uudella Urban Decay -myyntipisteellä ja postaamalla se Instaan hashtagein #udfinland, @sokosjkl ja @urbandecaycosmetics. Kisassa arvotaan kolme voittajaa, jotka saa oikein kivan meikkipaketin itselleen (arvo 95€).

Toivottavasti nähdään siis siellä <3

Tällä kertaa halusin kokeilla tummempaa silmämeikkiä, mitä itseasiassa käytän todella harvoin, vaikka siitä pidänkin. Halusin myös hieman kertoa ja korostaa miten meikin saa pysymään pitkään ja mitä tuotteita käytän, jos tiedän että illasta/päivästä on tulossa pitkä ja meikin pitäisi pysyä kauniina mahdollisimman kauan. Tottakai jokaisen on löydettävä itselleen sopivat tuotteet, mutta mä olen huomannut että kun pohjustaa meikin kunnolla, tekee ohuen meikkikerroksen iholle ja muistaa laittaa settings sprayta, pysyy meikki paljon paremmin.

Ylhäällä kollaasissa näkyykin ensimmäisenä vihreä puteli, josta on tullut yksi suosikeista ja tätä olenkin jo reilu kuukauden käyttänyt. QuickFix Prep Priming spray -meikinpohjustussuihke:Kevyt, kosteuttava suihke häivyttää ihohuokosia ja kirkastaa sekä tasoittaa ihoa. Korealaisen ihonhoidon inspiroima QuickFix antaa intensiivistä kosteutusta B3-vitamiinin, Sepitonic™ M3 –ainesosan ja kookosveden ansiosta. Tämä suihke valmistelee, pohjustaa ja tasapainoittaa ihoasi ennen meikkiä ja virkistää ihoa esim. puhdistuksen jälkeen. Levitä puhtaalle iholle ennen meikkiä. Voidaan myös käyttää milloin vain virkistämään ihoa tai iltaisin osana ihonhoitorutiinia.Tämä tuntuu oikeasti tekevän jotain ja tuo kookosvesi tekee tämä tuoksusta niin miellyttävän, muttei vahvaa. Monesti jos olen kotona ilman meikkiä, suihkuttelen tätä joskus iholle pelkästään.

Ylhäällä oikealla vaaleanpunainen pullo on Optical Illusion Complexion Primer -pohjustusvoide:  Pohjustusvoide täydellisen sileeän ihoon. Silottaa juonteita ja saa ihohuokoset katoamaan – upea, posliinimainen tuntuma. Silkkisen koostumuksen ansiosta meikkivoide levittyy paremmin ja kestää pidempään. Sisältää häivähdyksen pinkkiä sävyä, joka valaisee ihon. Sävy kuitenkin imeytyy läpinäkyväksi mattapinnaksi. Nimensä mukaisesti Optical Illusion luo ns. optisen hunnun iholle, joka sirottelee valoa ja luo kasvoille airbrushed-lookin. Käyttö: Lisää koko kasvoille ennen meikkivoidetta tai puuteria.Tämä on hieman paksumpaa ja tekee kyllä ihosta todella kauniin, käytän tätä aina meikkivoiteen alla kun edessä on hieman menevämpi ilta.

Tässä välissä ensinä peitän silmänaluset ja punaiset kohday kasvoilta, sekoitan kahta eri meikkivoidetta saaden täydellisen sävyn ja kun koko meikki on tehty loppuun All Nighter Setting Spray -meikinkiinnityssuihke: Meikin viimeistelysuihke pitkäkestoiseen meikkiin. Suihkuta tätä kevyttä suihketta antaaksesi meikillesi uskomatonta pysyvyyttä. All Nighter Makeup Setting Spray -viimeistelysuihke pitää meikkisi virheettömänä jopa 16 tuntia – meikki ei valu, lohkeile, haalistu tai kasaudu pieniin juonteisiin.Näistä saa kyllä aikaan aikamoisen kombon :D Kyllä sitä huomaa kun pohjustaa ja kiinnittää meikin hyvin, pysyy se kyllä piiiiitkään, ei tuo kiinnityssuihkekkaan mitään huuhaata ole.

Sokoksen sivuilta löytyy hyvä valikoima Urban Decayn pohjustus- ja viimeistelytuotteita, kannattaa käydä kurkkaamassa täällä! Tuotteiden esittelytekstit ovat lähtöisin Sokoksen ja Urban Decayn sivuilta.

Ellei kysessää ole joku nopea arkimeikki vaan teen oikeasti nätit luomivärit, käytän alle tätä Urban Decayn Primer Potion -pohjustajaa. Nukahdettukin pari kertaa silmämeikit vielä nassuilla, aamulla yhä on kauniina paikoillaan :D Halusin kokeilla nyt Urbanin SMOKY palettia ja sen nimen mukaan tehdä smoky eyes -meikin. Ihastuin kovasti myös noihin sinisiin ja hopeisiin sävyihin, mutta nyt halusin keskittyä mustaan, kultaiseen ja ruskeeseen.

HIGH, DIRTYSWEET, RADAR, AMOR, SLANTED, DAGGER, BLACK MARKET, SMOLDER, PASSWORD, WHISKEY, COMBUST, THIRTEEN

Ripsarina vedenkestävä Cannonball, sisäsilmään kajaalia sävyssä ZERO ja paksut eyelinerit Razor Sharpilla.

1. Levitä koko luomelle ohut kerros silmämeikin pohjustusvoidetta.

2. Luomiväri sävyä THIRTEEN koko yläluomelle.

3. Sävyä WHISKEY liikkuvanluomen yläpuolelle häivytteän niin, että sitä tulee tummemmin ulkonurkkaan. Häivytä puhtaalla siveltimellä huolellisesti.

4. Taputtele lättänällä siveltimellä sävyä DIRTYSWEET liikkuvalle luomelle.

5. Käytä ohuita luomivärisiveltimiä luoden sävyllä BLACK MARKET paksun näyttävän eyelinerin, lopulta sitä häivytteän ja luoden pehmeät rajat.

6. Lisää mustaa myös alaluomelle ja hieman eyelinerin kärjestä liikkuvanluomen rakoon.

7. Lisää varovasti vaaleata HIGH luomiväriä kulmaluuhu ja silmän sisänurkkaan.

8. Tee eyelinerillä pitkät ja näyttävät rajaukset jossa paksuutta on silmän ulkonurkassa, pidä sisänurkasta ohuena.

9. Laita vedenkestävää kajaalia sisäsilmään alaripsien yläpuolelle.

10. Viimeistele ripsivärillä ja tarvittaessa vielä näyttävillä irtoripsillä.

Huuliin laitoin mun ootta ehdotona lempparia, Urban Decay 24/7 Glide-On rajauskynä sävyssä 1993 ja Urban Decay VICE huulipuna samassa sävyssä. Ihanan tumma nude!

 


8 Responses to “Koko päivän pysyvä meikkipohja ja smoky eye- tutoriaali”

 1. Tosi kaunis meikki ja aivan ihanat sävyt.

 2. Iina sanoo:

  Siis sun meikki tutoriaalit on oikeesti niin hyödyllisiä, ne on sellasia että jokainen varmasti osaa kokeilla niitä!

  http://www.iinaemiliasd.com

 3. Westend Mum sanoo:

  Oli muuten todella selkeä ja havainnollistavasti tehty tutoriaali! :)
  http://westendmum.fi

 4. Nimetön sanoo:

  Siis tuo huulipuna on kaukana nudesta mielestäni? Silmämeikki on ihana! ❤️

 5. Hanna sanoo:

  Heii, ootko huomannu mut sun snäpit kuuluu ihan tosi hiljaa, välil ei kuulu juurikaan mitään

 6. Nonna sanoo:

  Hei, mitä sävyjä nuo sun meikkivoiteet on? :)

Kommentoi