Uusi perheenjäsen, Pablo

09.04.2017

Kun Sancho tuli meille, kuvasin silloinkin videoo muistoksi, joten ei tämäkään ollut poikkeus. Nyt kuitenkin ajattelin kuvata paria ekaa päivää ja ai että tätä kaikkea on vaikea kuvailla. Pablo on ollut huikea pentu ja kummatkin kiinnyttiin siihen super paljon ekan illan aikana, Sancholla tämä tapahtuu taas hiljalleen. Pidin sormet ristissä että tulisivat edes alussa jotenkin toimeen, sillä ikinä ei voi tietää miten toinen koira reagoi innokkaaseen pentuun, mutta on mennyt paremmin kuin hyvin.

Matkaa vielä on ja asiaa on niin paljon, mutta teen siitä sitten isompaa postausta kuvien kanssa. Nyt saatte sukeltaa meidän parin päivän sekaan, jotka kummatkin pyhitettiin vain koirille. Leikkimistä, riehumista, päikkäreitä, ulkoilua ja kaikkea siltä väliltä.

 


14 Responses to “Uusi perheenjäsen, Pablo”

 1. .. sanoo:

  Ihana

 2. Lintu sanoo:

  Katsoin tänään jo aiemmin videon koirista ja oli ihanaa nähdä miten hyvin ne tulevat toimeen. Sancho taitaa olla sellainen luonteeltaan, että tulee suht hyvin muiden koirien kanssa juttuun.

  Vaikka koiraa ei pelkän ulkonäön perusteella valita niin pakko mainita miten hyvältä tama parivaljakko näyttää keskenään :)

  Itselläni on 4 -vuotias uroskoira ja ollaan suunniteltu toisen koiran hankkimista jossain vaiheessa. Se on vasta työn alla, koska pitää vielä miettiä monia käytännön asioita :)

  Odotan innolla, että jaat koirien elämää tänne blogiin ja muualle someen.

  • Uino Uino sanoo:

   kyllä joo tulee, kuitenkin leikattu ja alistuva luonteeltaan :) Tottakai hieman alussa on kuitenkin sellaista vaikeutta, kun pentu on super innokas ja hyppii päälle kun toinen nukkuun yms. pitää vähän tarkkailla. Jotenkin toi sanchon 4v ikä tuntui tosi hyvältä, että kannatta nyt hankkia toinen koira.

 3. MAria sanoo:

  Oooow! Super hyvin tulee toimeen :) Itelleki tulee koirakuume, mut ei voi koska marsuja löytyy ennestään, ja meillä miehen kanssa vuorotyöt, niin menis aika vaikeeksi koirien ulkoilutukset yms :/

 4. Juuli sanoo:

  Moikka!
  Mulla ois kysymys liittyen matkailuun. Oot viimeaikoina reissannut jonkinverran, niin mitä kohdetta suosittelisit jos matkustaa toukokuussa? Sellainen kohde jossa aurinkoa ja lämpöä riittää :)

  • Uino Uino sanoo:

   tosi vaikea jotenkin sanoa, koska oon matkustellut nyt näin talvella ;D Noissa maissa voi toukokuussa olla paaaljon lämpimämpää. Dubai varmasti olisi nyt ihana suosittelen

 5. Sari sanoo:

  Paljon paljon onnea! Ihana video ja ihana perhe <3

 6. emzi sanoo:

  Voi että on söpö <3

 7. Aleksandra sanoo:

  Mun sydän suli!!! <3

 8. Sara sanoo:

  Voi että on söpö parivaljakko Onko kummastakaan tullut selvästi sun tai Sampan koiraa? En tiedä oletko jossain jo sanonut mutta mistä keksitte nimen Pablolle? Terkkuja koirille!!!

  • Uino Uino sanoo:

   Ei ole, yhtä perhettä ollaan, kumpikaan ei ihmeellisesti suosi toista enemmän :) Vastailen enemmän erillisessä postauksessa.!

 9. saana sanoo:

  voikonekoirat ola melkeinkokko päivänulkona?

 10. Nuff sanoo:

  Voi pikku-Pablo! :) Ihana kun ne leikkii yhdessä! Pablo tykkää iskästä :)

 11. Emppu sanoo:

  Miten ihania<3

Kommentoi