Tunacado leipä

11.04.2017

Siis on kyll super ärsyttävää kun tuntuu että ideat alkaa loppumaan, vaikka vielä tiedän että vaikka mitä kivoja ruoka-ohjeita voisin kokeilla. Pakko alkaa googlailemaan ja miettimään, sillä tässä pari viikkoa pää on lyönyt niin tyhjää :D Ja kun en haluaisi leipoa tei tehdä mitään ”mättö”ruokia, jotka sitten itse vedän nassuun. Mutta yksi kerta päätin ostaa ainekset mun lempparileipään, jonka olin hetkeksi tyystin unohtanut. Tonnikala, tomaatti, pesto ja avcadon yhdistelmä on vaa lyömätön, rakastan noita kaikkia ruuassa melkein kuin ruuassa.

Tähän ei siis yhdistetä muuta kuin rapea leipä ja mun suosikki on ehdottomasti paahdettu ruisleipä, mutta tämä nyt sattui olemaan hieman kuvauksellisempi. Maailman yksinkertaisin resepti ja jos ei ole tonnikalan kaveri, super hyvää myös ilman sitä.

Nyt laitan mietintämyssyn päähän ja yritän saada jotain uusia ideoita, jotta ruokamaanantai ei tyssähtäisi tähän. Ideana on kuitenkin jakaa tänne just tällaisia helppoja perusohjeita enimmäkseen, mitä mäkin tykkään tehdä. TUNACADO LEIPÄ

RAAKA-AINEET

Tonnikalaa vedessä

Pestoa

Tomaatteja

Kypsiä, hieman pehmeitä avocadoja

Leipää

*

 VALMISTUS

1. Paahda leipä leivänpaahtimessa, pannulla tai uunissa.

2. Voitele pohja ja kansi pestolla, levitä päälle tonnikala sekä viipaloidut tomaatin ja avocadon palat.


One Response to “Tunacado leipä”

  1. Maria sanoo:

    Siis, aivan ihana resepti. En ole kova leivän tai aamupalan ystävä mutta tästä ohjeesta on tullut yksi mun lemppareista jota teen nykyään aamuisin :)

Kommentoi