Hei hei talvitakit

22.04.2017

Löysin koneen uumenista pari kuukautta vanhat asukuvat, vaikka tuon sään perusteella nämä oltaisiin voitu ottaa vaikka pari viikkoa sitten. Nyt kyllä kevät on tainnut virallisesti tulla, eikä pientäkään taka talvea pitäisi tulla.. ainakin nyt niin kovasti toivon. :D

Olen jo laittanut jo kaikki lämpimät takit kasaan, sillä ne no ensinnäkin vie ihan jäätävästi tilaa, mutta en haluaisi niitä enää joutua käyttämään.

Tämä oli sitä aikaa kun olin oikein rohke ja kokeilin punaisia kynsiä, se oli oikeasti jopa iso ylläri kun en edes viikon jälkeen niihin kyllästynyt. Mutta nyt on taas gaaloja varten perus mustat kynnet, jossa on kylläkin timantteja tyvessä. Ehkä hieman enemmän mua nämä :)

En malta odottaa tätä kevättä, mulla alkoi nousta taas kuvailukuume ja tekee koko ajan mieli tehdä jotain ja olla jossain. Jotenkin toi kylmä, tuuli ja lumi vaan alkoi mennä hermoon. Eikä koirien kanssakaan kivaa ole ulkona, mutta aurinkoisina päivinä jaksaa taas vaikka kuinka kauan leikkiä ja juoksennella!

Nyt lähtö päivätapahtumaan ja illalla olisi gaala, vähän jänskättää illan asu koska mulla ei ole hajuakaan meneekö se mun päälle ;D oli mekko niiin pientä mitoitusta että taisi mennä just ja just. Se on vaan hieman tuskallista ottaa pois kun paljetteja… ekalta kerralta jäi oikeasti kivat skraadut käsivarsiin.

 


7 Responses to “Hei hei talvitakit”

 1. Maria sanoo:

  Asusta tulee vähän mieleen cruella de vil :-D vai miten se kirjoitetaan. Mutta toi punanen väri piristää kivasti.

  Mä muuten huomasin yhden asian, joka häiritsi mua ihan sikana. Katsoin sun vanhoja videoita, joissa sulla oli vielä sun omat huulet ja niissä sun kasvojen eleet oli tosi luonnolliset ja niissä videoissa pysty eläytymään sun lauseisiin. Kun puhuit, niin huulet liikkui normaalisti jne. Nyt uusia videoita katsellessa, huomaan että sun kasvot on jotenki todella jäykät :o Vaikka puhut aika samalla tavalla, niin kaikki eleet mitä oli omissa huulissasi, on jääneet pois :(

  Ihan siksi kommentoin, koska nykyään videoitasi on kyllä kiva katsella, mutta jotenkin todella vaikea välillä saada selvää kasvojesi eleistä, kun tuntuu että ne on jähmettyny paikoilleen sun suurien huulien vuoksi.
  Mietin siis, jännitätkö huulia jotenkin kun puhut, vai mistä tämä johtuu.
  Noh, onneksi kaikkia blogeja ei ole pakko seurata, vaikka mukana silti roikun, jätän vain videoiden katselemisen vähemmälle.

  • Uino Uino sanoo:

   musta just vanhoja videoita kattoessa tuntuu että jotenkin ylinäyttelin ja ylielehdin liikaa :D mutta en tiedä.

  • e sanoo:

   Mä oon huomannu ite ihan saman, vaikkakaan se ei mua häiritse :) Mutta näyttää siltä että sun huulet on jotenki niin ”turvonneet”, että ne on vähä niinku tiellä. Mutta se nyt varmaan on ihan ymmärrettävääkin, koska kun kattoo sun vanhoja kuvia/videoita nii onhan nuo nykyset huulet tooooooooooodella paljon isommat.

 2. Julia sanoo:

  Heippa! Mistä tuo takki on? :)

 3. Linnea sanoo:

  Ihania kuvia ja rakastan kyllä niin tyyliäsi! Saan kuviesi ja videoidesi kautta niin paljon inspiraatiota omaankin pukeutumiseen. Kiitokset siitä. Kiinnostuin edellisen postauksesi kautta kuitenkin erityisesti aiheeseen ”tatuoinnit”. Olisi hienoa kuulla, että oletko ikinä ihaillut tietyn tyylisiä tatuointeja, mitä nyt itselläsi ei ole? Jos sinun pitäisi vaikka valita numeroiden sijaan (samaan kohtaan) erilainen tatuointi hetken mielijohteensta, niin millainen se mahdollisesti tulisi olemaan. Olisi todella kiva kuulla omista mieltymyksistäsi lisää, sillä olet tuonut jo pukeutumiseeni niin paljon, että olisi kyllä aivan mahtavaa löytää samaa fiilistä (pienen) tatuoinnin hankintaan.

  • Uino Uino sanoo:

   Oi kiitos kovasti :D ! Ei ole itseasiassa mitään tiettyä tyyliä, ihailen tosi paljon kaikenlaisia tatuointeja.

Kommentoi