Huono viikko

30.04.2017

No huomenta. Tuntuu että siitä olisi ikuisuus kun olisin blogissani vieraillut saati sitten tänne kirjoittanut. Tämä pieni blogiloma teki oikein hyvää ja nyt keskellä yötä, mulla tuli ekaa kertaa moneen päivän fiilis että mä haluan tulla tänne ja kirjoittaa. Tätä mä odotin. Pelkäsin jopa että tässä menee kauemmin, sillä tää viikko ei ole mennyt todellakaan kuten oletin. Toivottavasti ette ole jo ihan unohtaneet mua :) Ensinnäkin haluan sanoa miljoonat kiitokset kaikille jotka äänestitte mua, kolmas peräkkäinen voitto tuli todellakin suurena yllärinä, kädet tärisi pitkään tuon jälkeen. Tuo tunne olisi jotenkin todella outo, koska en ikinä pysty uskomaan oikeasti omaan voittoon. Mä en kestä teitä kun jaksatte äänestää mua aina, olette super ihania. En osaa sanoa muuta kuin kiitos, tämä merkkasi enemmän kun arvaattekaan. Tottakai alkuviikon jälkeen tuli myös vahva tunne että oon kyllä yksi huono bloggaaja mitä myös löytyy, ainakin omasta mielestä.

Alkuviikon jälkeen myös oivalsin, että mä saan välillä ollakkin huono. Näiden vuosien jälkeen on tullut todella selväksi, että pitää välilä kuunnella omaa kehoa ja mieltä, kaikki ei pakolta siellä ruudun takana ymmärrä miten rankkaa välillä tämä kaikki on, jossain vaiheessa tulee sellainen fiilis että nyt pakko pitää pari päivää taukoa oikeastaa kaikesta ja tulla sitte kirjoittelemaan kun oikeasti tuntuu siltä, eikä siltä ”koska muut odottaa sitä”.  Viikonloppu oli ihan huikea, meillä oli niiin hauskaa, mutta maanantaista lähtien ihan pikku juttuja alkoi mennä pieleen ja voin sanoa ettei mulla ole varmaan ikinä olut noin huonoa viikkoa.En tiedä edes mikä siinä oli, mitään oikeasti vakavaa ei tapahtunut eikä mitään henkilöjkohtaista, mutta tiedättekö sen tunteen kun tarpeeksi alkaa pikku juttuja mennä pieleen, tuntuu että koko maailma on sua vastaan. Mä en ole sellaien jota pienet asiat oikeasti alkaisi ärsyttää, mutta nyt oli hymy herkässä ja tuntui että ihan kaikki otti päähän, jopa se ettei jääkaapissa ollut limua enkä mä jaksanut lähteä hakea sitä, koska asia vaan ärsytti niin paljon. Ja siitä eteenpäin ne seuraavat pikku jutut tuntuu äärettömän isoilta. Tällä viikolla on hävitetty tärkeitä tavaroita, nukuttu pommiin joka päivä, rikottu laseja, telottu kehoa, seurattu monta päivää sairastelevaa koiraa, stressattu siitä, hävitetty pysyvästi tärkeitä työ juttuja jne. siis lista on loputon. Kuten sanoin, ei oikesti mitään vakavaa, ehkä enemmänkin hyvin ärsyttäviä tai stressaavia asioita, joita ei tullut päivässä pari, vaan monta. Tuntui kuin joku harmaa sadepilvi olisi seurannut :D

Oli kyllä niin huono fiilis ja eniten ärsytti tuo kansioiden poistaminen koneelta (joita uskokaa vain, kolme päivää yritin palauttaa eri tavoilla ja asennetuilla ohjelmilla. tuloksetta.) , jonka kanssa tuhlasin niin monta tuntia. Oli oma moka ja niin tyhmä moka, etten edelleenkään sitä ymmärrä miten siinä onnistuin. Se alkoi olla hieman vika tikki, sillä sen takia jäi video keskiviikkona tekemättä, eikä ollut minkäälaista fiilistä alkaa edes seuraavana päivänä alkaa jotain nopeasti kuvaamaan. Vaikka joskus on päivämääriä tai juttuja joita olen tännekkin luvannut, mikään ei ole kauheampaa kuin tehdä jotain väkisin. Varsinkin videot, jos ei ole fiilistä edes hymyillä, tiedän ettei kannata edes yrittää. Oli juuri vai sellainen fiilis, että haluan kamerat ja koneet hetkeksi sivuun, olin somessakin paljon vähemmän kuin yleensä.

Ainiin ja aihe mistä mun on PAKKO tulla avautumaan myöhemmin, mikä on myös monta päivää tuottanut vain harmaita hiuksia (aika hauska, kun tukka on jo harmaa :DD). En uskoisi että olisi mitenkään ihmeellisemmin alkanut hää jutuista stressaamaan, mutta tässä kohta jo 2kk mennyt hermot siitä, ettei paikkaa tahdo löytyä millään. Tuntuu että kaikessa jotain isoa vikana, eli pian tarvitsen tähän liittyen apuanne kun jaksan siitä avautua. En olisi uskonut että tämä tulisi olemaan näin hankalaa. ps. tähän aiheeseen liittyen kyllä muute myös hieman nauratti kun ihmiset oli kuulemma puhuteen että tämä mun ja Sampan kosinta on vain mainos, jonka takia se tehtiin. Joillekkin ei ole kai oikeasti tullut mieleen että mennään naimisiin koska rakastetaan toisiamme, tai että Sampan säästöt meni sormukseen, eikä sitäkään vai annettu. Tavallaan hieman loukkaavaa että joku ihan oikeasti ajattelee noin, mutta jännästi toi ei edes yllättänyt mua kun kaikesta jutuista väännetään aina kaikkea. Mikään ei ole siltä miltä näyttää. Nyt ihan oikeasti ihmiset. Jotenkin tuntuu että netissä aina hää- ja vauva jutut on aina eniten tulilla. Tämän takia jopa yhdessä kohtaa mietin haluanko jakaa tänne mitään hää juttuja, koska naisilla on liikaa aina mielipiteitä enkä niitä siihen liittyen haluaisin, vaan haluaisin pysyä omassa. Mutta tosiasia on myös se, että oon niin ulapalla näiden kanssa, että tarvitsen jopa apuanne. ;,DTiestin että ehkä jotkut repii tukkaa siellä toisella puolen, jotkut haukkuu, joitakin ei edes kiinnosta, mutta päätin että teen postausta vasta sitten kun mieli on siinä tilassa sata prosenttisesti. En halua tehdä mitään mikä tuntuu pakkopullalta.

Tänään en ole tehnyt muuta kuin laittanut aivot narikkaan, vaikka okei, ekaa kertaa moneen päivään kävin myös työsähköpostia läpi. Ihan kunnolla löhöillyt, leikkinyt koirien kanssa, päätin etten stressaa mistään tai pakota itseäni tekemään mitään. Kyllä tuotti tulosta, sillä kun yritin mennä nukkumaan, alkoi tulla mieleen vaikka mitä ideoita ja fiiliksiä. Halusin kirjoittaa, pää täyttyi ideoilla ja hymy tuli huulille. Tätä tunnetta olin kaivannut!

Mulla alkoi yksi päivä tulla kauhea ikävä mun vanhaa tapaa tehdä blogia, muistaako kukaan? Kun postauksen aihe oli ihan random, se oli välillä mun päivästä, mun uusista housuista jotka ostin tai vain kauniista asioista. Niin pienistä, mutta kivoista jutuista. Välillä tuntuu että nykyään pitää olla jokaisessa jotain isompaa takana, tai kunnon idea. Että ketään ei kiinnostaisi tuollaiset kirjoittelut, vaikka veikkaan että tämänkin on vain joku vääristynyt kuva minkä olen saanut itse aikaan ja ehkä muovautunut joidenkin kommenteista. Nyt vain tuli se fiilis että haluan tehdä tänne oikeasti taas niitä höpö höpö juttuja, kantaa taas kameraa orjallisesti kaulassa ja kuvata mikä sitten tuntuukin silloin hyvältä.

En tiedä mihin tämä on jäänyt. Nautin siitä silloin niin paljon.

JACKET – PUMA

HOODIE – URBAN CLASSIC

JEANS – CARLINGS

SHOES – ADIDAS

BAG – LOUIS VUITTON

Pictures: Janne Naakka
Että sellainen avatuminen, taas jälleen kerran aika terapeuttista tulle tänne avautumaan. Tää viikko on ollut aika paljon itsetutkiskelua ja se on tehnyt super hyvää, ei edes tehnyt mieli puhua kenenkään kanssa vaan halusin itse miettiä asioita. Kiitos teille kärsivällisyydestä ja siitä että jaksatte lukea blogiani. Sen voin luvata että postauksia on luvassa jatkossa enemmän ja sisältö tulee kirjaimellisesti olemaan vähän sitä sun tätä :) <3


45 Responses to “Huono viikko”

 1. Julia sanoo:

  Kivasti kirjoitettu! Tsemppiä sulle! Kesä on edessä <3

 2. Aino sanoo:

  Itse nautin eniten normaalien arki- ja kuulumisista lukemisesta. Välillä on kiva, että tulee jotain vähän spesiaalimpaa, mutta pääpaino tulisi mun mielestä olla juuri blokkaajan elämässä ja hänelle tärkeissä asioissa. Arkipostauksista saa kivasti inspiraatiota omaan arkeen :)

 3. Bea sanoo:

  Heippa Aino!

  Olen seurannut blogiasi sen alkuajoista lähtien. Täytyy sanoa, että silloin kyllä postaukset olivat paljon kivempaa luettavaa kuin nykyään. Välillä vieläkin teen niin, että etsin jonkun vanhan postauksen ja lähden lukemaan siitä eteenpäin postauksia :) ei kaiken tarvitse olla aina niin viimeisen päälle suunniteltua.
  Hyvä pitää lomaa blogista, jos ei tunnu oikealta kirjoittaa. Tänä vuonna on vain tuntunut, että olet melkein enemmän blogilomalla kuin bloggamaassa? Onko työ enää mielekästä sinulle?

 4. Bea sanoo:

  Heippa Aino!

  Olen seurannut blogiasi sen alkuajoista lähtien. Täytyy sanoa, että silloin kyllä postaukset olivat paljon kivempaa luettavaa kuin nykyään. Välillä vieläkin teen niin, että etsin jonkun vanhan postauksen ja lähden lukemaan siitä eteenpäin postauksia :) ei kaiken tarvitse olla aina niin viimeisen päälle suunniteltua.
  Hyvä pitää lomaa blogista, jos ei tunnu oikealta kirjoittaa. Tänä vuonna on vain tuntunut, että olet melkein enemmän blogilomalla kuin bloggamaassa? Onko työ enää mielekästä sinulle?

  Se olisi myös kohteliasta, että olisit rehellinen lukijoillesi ja kertoisit asiat niinkuin ne ovat. Tuntuu, että usein lupaat tehdä jonkun postauksen joskus tiettynä päivänä tai aikana, ja postausta tai mitään selitystä ei koskaan kuulu. Blogiasi ei ole kiva seurata, kun tuntuu ettei sinun ole kiva tehdä sitä.

  Olen aina edellisinä äänestänyt sinua blog awardseissa, mu

 5. Bea sanoo:

  (Edellinen kommentti lähti liian aikaisin :D)

  Olen siis aikaisempina vuosina äänestänyt sinua IBA:ssa ja ollut aina vilpittömästi onnellinen voitostasi. Tänä vuonna en kuitenkaan äänestänyt, ja kieltämättä hieman jopa harmitti, kun kuulin voitostasi. Ei siksi, että olisit ihmisenä mitenkään muuttunut tai erilainen, vaan pelkästään blogin tason vuoksi. Ja osittain siksi, että mielestäni muut samassa kategoriassa panostavat paljon enemmän lukijoiden huomiointiin ja olisivat ansainneet voiton. Selvästi olet itsekin huomannut muutoksen blogissasi, ja mielestäni se ettet voita, olisi ehkä kertonut sinulle, että myös me vanhemmat lukijat ollaan huomattu se.

  Välillä olen miettinyt myös, että oletko masentunut? Sekin selittäisi paljon, ja mikäli jotain tällaista on, niin varmasti lukijasi ymmärtävät ja ovat tukena. Kumpa vaan olisit rehellinen lukijoillesi. Ymmärrän toki, että kaikkea ei halua jakaa monelle kymmenelle tuhannelle ihmiselle, mutta osittain se on myös ammatinvalintakysymys.

  Toivon kuitenkin kaikkea hyvää sinulle. Ainakin toistaiseksi haluan jatkaa blogisi seuraamista ja toivon, että blogisi on tosiaan menossa kuvailemaasi suuntaan, niin jaksaa seurata vielä tulevatkin vuodet :)

 6. Nuu sanoo:

  Blogit on kyllä muuttunut paljon ammattimaiseen, jopa aikakauslehtiseen, suuntaa sitten siitä, kun Suomessa niitä alettiin kirjoittamaan. Itse en nauti enää yhtä paljon blogien lukemisesta kuin ennen, mutta kuitenkin yhä säännölisen epäsäännöllisesti seuraan jo vuosia seuraamiani blogeja. Mutta kyllä mun mielestä päiväkirjamaiset blogit vie voiton. Mutta seuraajamäärien ollessa valtavat, ne voi olla jo hankalia.

  Välillä on hyvä pitää vapaata ja irtautua kaikesta :)

  Tsemppiä hääjärjestelyihin. Itse haluan pelkän maistraattivihkimisen ja ravintolareissun ydinperheen ja muiden läheisempien ihmisten kanssa. Luulen, että ahdistaisi ihan liikaa kunnon hääjuhlien järkkääminen.. Enkä muutenkaan nauti olla huomion keskipisteenä, mitä häissä sitten toki olisi :D

 7. Eve sanoo:

  Joo, semmoset random höpöttelypostaukset on just kivoja lukea! Niitä ois ihana saada lisää Olit/oot aina blogilomasi ansainnu, ei sitä tarvi pahotella. Ei lukijat sua unohda :)

 8. p sanoo:

  Sitä vanhaa tyyliä on ollukki ikävä! Ihanaa että osaat ottaa aikaa ja hengähtää ku siltä tuntuu. Alusta asti blogis mukana on tullu pysyttyä ja edelleen tää on mun lemppari blogi :)

 9. Miina sanoo:

  Mä kans oon miettinyt että pitäiskö tehdä välillä niitä ”vanhoja” postauksia blogiin ja olla välillä suunnittelematta kaikkia postausaiheita valmiiksi! Tykkäsin ainakin sillon 5-4 vuotta sitten lukea kaikkien blogeista niitä arkisia höpöhöpö postauksia :)!

  Miinakaroliina.fi

 10. susa sanoo:

  Itse vierailen blogissasi enää harvoin, sillä olen itse etääntynyt aivan toiseen elämäntyyliin, kuin mitä sinä elät, enkä oikeastaan saa tästä blogista enää inspiraatiota itselleni. Tämähän nyt ei siis varsinaisesti johdu sinusta ja tiedänkin että voin lopettaa lukemisen kokonaan, jos tahdon.
  Ennen blogisi oli inspiroiva ja maanläheinen, pidin siitä. En muuten nostaisi näitä esiin, mutta kun itse sanot kaipaavasi niitä höpötyspostauksia joissa ei välttämättä ole mitään järkeä. No, ne tuovat juuri sun persoonan tähän blogiin, tuovat sitä maanläheisyyttä. Miksi pitää jakaa vain viimeisen päälle hiottuja asukuvia, jos ei tee kerran mieli? Tai niitä videoita? Sulla on harvinainen mahdollisuus tässä työssä valita ne puolet, joita itse haluat tehdä ja jakaa meille. Valitse siis niistä ne mitkä tuottaa iloa sinulle, ei tämän ole tarkoitus olla pakkopullaa. Ihan kuin et enää tekisi blogia omasta halusta… Kohteliasta olisi, sinun hyvin nuoren lukijakunnan huomioonottaen, että laittaisit sen pari riviä tekstiä, että: ”tällä viikolla pidän vähän taukoa blogista, palataan kun siltä tuntuu, kaikki on hyvin :)”. Se olisi vain kohteliasta. Kukaan ei turhaan klikkaa sinun blogiin, keskustelupalstat rauhoittuu sen osin, että kaikki jo tietää että videota ei ole tulossa..
  Huh, tulipa pitkä kommentti. Toivottavasti et ota sitä negatiivisena, koska sen eiole tarkoitus olla sitä. Haluaisin vaan herätellä, että sinä et tekisi tätä pakosta, koska se välittyy kyllä.. usko pois. Ehdottomasti peukkuja täältä niille ”vanhoille” lyhyille höpötyspostauksille :)
  Hyvää kevättä! Ja onnea kihlauksen johdosta, kyllä se hääpaikkakin vielä löytyy.. peukkuja. :)

 11. Ansku sanoo:

  Moikka Uino!
  En ole mikään aktiivinen blogien lukija, sun blogi on ensimmäinen. En ole aktiivinen tuben seuraaja, sun tubekanava on ensimmäinen. En muista miten youtubessa päädyin katsomaan sun videoita mut sen jälkeen jäin ns ”koukkuun” :D
  Oon aina ajatellut et tubet yms. on vähän nuoremman väen juttuja. Täytän itse kohta 32v (3.5 kääääk)
  Mutta se miks halusin sulle kirjottaa on se että sä oot niin aito ja rehellinen sun tekemisissä. On hienoja kuvia yms. mutta musta on hienoa että osaat kertoa ettei kaikki aina ehkä oo niin hienoo. Homma mitä teet vaatii paljon työtä ja aikaa. Ja semmostahan elämä on, mennää ylä ja alamäkee :) Joten multa ainakin suuri arvostus siihen että rehellisesti kerrot myös niist huonoista jutuista. Varsinkin kun sulla on varmaan paljon todella nuoria seuraajia niin musta on hieno että se mitä teet on rehellisesti tehtyä, ei luoda mitään ”glamour” illuusiota.
  Sä oot aivan huikea ja uskon sun menestyvän elämässä mitä ikinä teetkin. Ja voi kun mun mieltä lämmittää kun mietin sun kiusaajia, mikä fiilis niillä onkaan kun sä pärjäät niin hienosti, teet mitä tykkäät yms. Varsinainen läpsy päin heidän naamaa ;)
  Mut nyt lopetan jaarittelun. Mä ainakin innolla odotan häähömpötys juttuja yms. se hetki on pala sun elämää ja musta hieno jatkumo. Tää on vähän kun kasvutarinaa seurais.:)
  Ihanaa kesän odotusta ja koirille kunnon rapsutukset :)

 12. Tintti sanoo:

  Heippa Aino!
  Ihanaa, oon odottanut että alat tehdä taas random postauksia!
  On tullut tunne että sulla on ehkä inspiraatio kadonnut(?) kun on pitänyt väkisin keksiä esim. kauneuteen liittyvää postausta tietylle päivälle, kun sillonki olis voinu tehdä vaikka esim. sisustukseen tai vaikka koiriin liittyvää! Ei tarvitse olla mitään niin tarkkaa aihetta tietyille päiville, älä tukahduta sun inspistä miettimällä liikaa vaan kirjoita mistä tulee semmonen fiilis että tästä tahdon kirjoittaa!!:)
  Oon seurannut sua jo moooonta vuotta ja kaipaan ”sitä sun tätä” tyylisiä postauksia!<3

 13. Emmi sanoo:

  Moi! Pakko tulla sanomaan et mä ainaki tykkäisin kovasti semmosista rennommista postauksista :) Alkaa tulla sellanen some-ähky kun kaikki on nykyään niin viimesen päälle suunniteltua joka puolella :/ sun vanhat höpöttely videotki on ihan parhaita!

 14. Juulia sanoo:

  Jep! Olisi kiva saada se uino takaisin, joka pari vuotta sitten niin innoissaan esitteli kirpparilöytöjään, ja muutenkin kirjotti postauksia jotka ei ole vain yhteistyöjuttuja. Tsemppiä kaikkeen! Olet ihana <3

 15. Mirenda sanoo:

  Ihana Aino, oot leposi ja onnesi ansainnut!! <3

 16. Erica sanoo:

  Missä nää kuvat on otettu? Tosi kiva postaus:)

 17. Maria sanoo:

  Jännä että kuulit noista keskusteluista vasta nyt, mä luin niistä jo silloin tammikuussa :D ehdin jo unohtaakin! Olihan se pakko käydä lukemassa ne ja kattoo mitä tällä kertaa keksitty sinne. Voi vauva.fi mammat että heillä on tylsää :)

  Itsehän luin sen keskustelun siitä sormuksesta ja mietin suu lattialle loksahtaneena, että miten joku voi ajatella niin :D Ymmärrän suomalaisten kateuden (tai oikeastaan en ymmärrä, vaan tiedän sen olemassaolosta) ja sen että koska blogeissa usein on yhteistöitä, niin monet automaattisesti yhdistää sen niihin. Mutta siis… Että ”hashtagien perusteella varmasti on saanut sormuksen” :DD Se, että teillä oli instakuvassa monta hashtagia, niin monet vaan teki ruman oletuksen siitä jolle itse ainakin huvituin, että ei kyllä rakkaudessa paljon ajatella sitä, mitä joku maksaa. Jos sä oikeasti rakastat jotakuta niin sä maksat siitä mitä vaan, että saat sen näytettyä toiselle. Tää on ainaki mun ajatusmaailma.

  Mun mielestä toi teidän kosinta oli yks suloisimpia, mitä oon koskaan nähnyt, ehkä siksi, koska se oli SUOMALAISEN tekemä (suomalaiset ei nyt oo mitään maailman romanttisinta kansaa:D) ja näki sun vilpittömyydeen siinä. Et mitä ne ihmiset oikee ajattelee, että aloit tekee tekoitkua siinä, kun sait sen sormuksen..? Jepjep.

 18. C.L sanoo:

  Ensinnäkin musta on tosi hienoa, että oot rehellinen blogin puolella. Aina ei tarvitse olla iloinen ja täydellinen.
  Hääpaikkaan liittyen, jos klassinen tuomiokirkon + Kämpin peilisalin yhdistelmä ei iske, muita ihania juhlatiloja ovat mm. Espoon Kartano, G18 -juhlasali ja Boutique Hotel Onni.

 19. Nimetön sanoo:

  Luulen, että tosi moni lukija kaipaa juuri noita simppeleitä vanhoja postauksia, joihin oikeasti voi samastua. Blogit on mennyt ihan liikaa tollaisiin kiillotettuihin sisältöihin, joista ei vaan saa mitään otetta. Joten rennosti nyt vaan ja tuotat just sellasta sisältöä kuin itse haluat. Pakko kritisoida nyt kuitenkin tästä tekstin tasosta. Kirjoitusvirheet vaan vilisee silmissä ja nuo virkerakenteet ovat todella kummallisia- en ymmärrä viestin sisältöä kuin vasta parin lukukerran jälkeen. Joten lukihäiriöstä huolimatta ei varmaan kauaa menisi syöttää tekstiä vaikka Wordin läpi joka bongaisi nuo isoimmat virheet.

 20. Mette sanoo:

  Hirmu kiva että avaat tänne meille vähän missä mennään! Oon jo pidempään miettiny että vaikutat blogissasi vähän poissaolevalta ja välillä tuleekin fiilis, että onko sulla enää sitä samanlaista intoa tehdä tätä kuin ennen? Totuushan on se ettei tää ehkä oo ihan sillä samalla tasolla (tarkoitan lähinnä postaustahtia) kun joskus ennen mutta ei se mitään kaikilla on välillä näitä vaiheita. Mä itse kirjoitan myös blogia tosin ihan vaan harrastuksena mutta tiiän ja ymmärrän ettei yhen postauksen saatikaan videon teko tosiaankaan oo ihan vaan mikään pikku juttu jonka tekasee tosta noin vaan. Ja sä oot päässy tällä sun blogilla ihan sairaan pitkälle mieti nyt miten mahtavaa että voit tehdä tätä työkses! Musta ois ihanaa just nähä sulta taas niitä postauksia ja juttuja mitä täällä oli ennen, ei niin harkittuja ja just sellasia fiilis postauksia, ihan random kuvia ja mitä oot tehny esim. Samoin sulta sai ihan hirmusesti asu inspiraatioo joten asukuvat ois kans tosi toivottuja. Just sellasia samaistuttavia juttuja, mitkä sillon alku aikoina sai kaikki tulemaan tänne ja lukemaan tätä blogia. Mieti just niitä juttuja minkä takia sä alunperin rupesin kirjottamaan ja mitä halusit täällä ihmisille jakaa. Lisäks mä mietin vaan ehdotuksena että mitä jos ainakin väliaikasesti luopuisit tosta maanantain ruoka ohjeesta ja kauneuskeskiviikosta ym kaavoista ja kirjottaisit ja ottaisit videoita just sillon kun siltä tuntuu ja niistä aiheista kun sillon hyvältä tuntuu:) vähän niinkun uusia tuulia tänne blogiin! Ja ymmärrän kyllä ton ettei kaikkea välttämättä halua tänne avata itsekkin olen joskus sinne vauva sivulle eksynyt ja miettinyt miten jotkut jaksaa ruotia jokaisen osa alueen sun elämästä siellä läpi ja vielä niiin negatiiviseen sävyyn.. Mutta tosin niin kauan kun ne siellä keskustelee nii tiiät myös, että ne sun somea seuraa:D Tästäpä tuli nyt pitkä kommentti mutta tuntu vaan siltä että haluun näin sanoo sulle tsempit kevääseen ja kesään ja toivottavasti nähdään täällä blogissa taas se bloggaamisen intoa täynnä oleva ja pirteä Aino!:)

 21. Marju sanoo:

  Anteeksi, mutta tekstejäsi on oikeasti raskas lukea. Tiedän, että olet sanonut ettei tekstit ole ns. pääasia postauksissasi ja tiedän, että sinulla on lukihäiriö. Mutta valitettavasti tekstit ovat niin suuri osa kokonaisuutta, että ammatikseen bloggaavalta tuo tuntuu laiskuudelta ja välinpitämättömyydeltä niin työtään kuin lukijoitaan kohtaan. Oletko harkinnut kirjoittavasi tekstit ensin esimerkiksi wordiin, joka kertoo kirjoitusvirheistä ja lauserakenteiden epääjohdonmukaisuuksista? Myös lukihäiriöisille on tarjolla apuvälineitä, joten en ymmärrä miksei työkseen kirjoittava niitä käytä.
  Hyvää kevättä ja häävalmisteluja.

 22. Mira sanoo:

  Pakko oli kommentoisäda tuota hääpaikka pohdintaasi. Mäntsälässä sijaitsee Hirvihaaran kartano. Aivan upea miljöö, sisältä paikka on TODELLA kaunis yms. Ei voi muutakun suositella!

 23. Saranda sanoo:

  Voi ihana Aino! Rupesin miettimään että mikä siinä on kun sun lukijat äänestää sua kerta toisensa jälkeen ja on niin vahvasti sun tukena, mutta yksi syy on varmaan tää mikä nytkin tuli tekstistä esiin: olet rehellinen ja aito, tosi samaistuttava ja silti ihailtava. :) Oon pahoillani että sulla on ollut huono viikko, mutta siitä seurasi jotain hyvääkin: sait mut ajattelemaan että on ehkä ihan ok jos itelläänkin välillä on ja että on jopa ok jakaa se blogissa.

  Toivottavasti tänään alkaa kivempi viikko. <3

  http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

 24. Way to go! sanoo:

  Hyvä Aino, tätä me ollaan kaivattu :)

 25. Minävaan sanoo:

  Ihania kuvia, pitkästä aikaa! Mä kaipaan ainakin sellasia postauksia mistä tässä kirjoitit, sitä sun vanhaa tyyliä! Asupostauksia sun muita, ei aina tartte olla suurta ideaa taustalla :)

 26. Iina sanoo:

  Suosittelen hääpaikkana suomenlinnaa! :)

 27. Jenna sanoo:

  Mä en edes jaksanut lukea tekstiä loppuun. Hirveästi kirjoitusvirheitä ja lauseet vähän mitä sattuu :( ja jälleen kerran selittelyä miksei tullut videota. Ehkä joihinkin nuo selitykset vielä uppoaa mutta itseeni ei.. mihin sun ennen niin hyvä blogi on kadonnut?! :(

 28. Blondi sanoo:

  Moi! Tämä nyt ei juurikaan postaukseesi liity, mutta millä tuotteilla ylläpidät tukkasi viileää sävyä pidennysten kanssa kampaamokäyntien välissä?

 29. Tiia sanoo:

  ”höpönlöpöjuttuja” tulemaan vaan :) ! Kaikenlaiset postaukset on kivoja ! ja kuvia ihana katella <3

 30. Nelli sanoo:

  Mä just tykkäisin tosi paljon semmosista random-postauksista just vaikka kivoista jutuista mitä on tullut vastaan, ja vaikka videoistakin missä höpötellään milloin mistäkin:)

 31. Larsson sanoo:

  Ei hätää, täällä sua ootellaan kun mieli on keveämpi kirjoittaa ❤ Ihanaa ja voimaannuttavaa kevättä Aino!

 32. Emilia sanoo:

  Miten oot saanu tilattua noi kengät ja mistä? On aina loppuunmyyty adidaksen omasta verkkokaupasta:/ saitko helposti vai oliko tilaaminen monien yritysten jälkeen vasta onnistunut ? Ihana asu kuvissa!

 33. Sanna sanoo:

  Oletteko käyneet katsomassa Wanhan Bäckbyyn tiloja Vantaalla? Paikka on todella kaunis niin sisältä, kuin ulkoa. Mun pikkuserkun hääjuhla oli siellä 2014 ja ihastuin silloin paikkaan paljon. Ruoka oli myös erittäin hyvää. Pidin paikasta myös sen takia, että kaikki vieraat oli samassa tilassa sekä ruokailun, että ohjelman ajan. Ei tarvinnut kantaa tuoleja/pöytiä jne edestakaisin, eikä vieraiden tarvinnut seisoskella muutoin, kuin jonottaessa ruokaa ja katsoessa häävalssia. http://www.wanhabackby.fi/häät

 34. Hanna sanoo:

  Moikka,

  Meillä oli viime vuonna kavereilla häät ravintola sipulissa Helsingissä. Pidin paikasta todella paljon isoine ikkunoineen ja mielestäni paikka oli täydellinen häille. En tiedä mitä etsitte enkä yhtn tiedä paikan hinta tasoa, mutta tilana tosi kiva ja valoisa. Mielestäni paikkaa on myös todella helppo koristella. Tilaan sopisi todella hyvin katosta roikkuvat isot huljuvat kankaat ja valkoiset paperilyhdyt yms. Mutta siis kannattaa ainakin tsekata:D Kivaa viikkoa Aino!

  P.s. tämä kommentti vain sinulle, joten ei tarvitse julkaista.

  -Hanna (pitkäaikainen, mutta hiljainen lukijasi)

  • Uino Uino sanoo:

   Hei itseasiassa mietin, mutta en tiedä haluanko paikan ruokaa… olisi omat murkinat mielessä ;) <3

 35. Rose-Marie sanoo:

  Voi Kamala ! Kyllä välillä on kestämistä kuin tuntuu siltä että kaikki mitä tekee menee pieleen ja silloin menen itsekin lukkoon ja vedän peiton korville jos on vähänkin mahdollista ja on vaan oltava tekemättä mitään kunnes järki palaa. Oliko niin että teillä on loppukesän häät. Voisin suositella Puotilan Kartano tai Herttoniemen Kartano, molemmat ovat kauniita paikkkoja varsinkin mikäli sää sallii !

 36. Kiti sanoo:

  Tälläiset postaukset on just kivoja. Aitoja fiiliksiä, elämää. :)

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/mihin-arki-katosi-blogeista

 37. Nimetön sanoo:

  Mitkä adidaksen kengät noi on? :)

Kommentoi