KANARUCOLAPASTATOMAATTICURRY ”SALAATTI”

08.05.2017

Mua hieman huvittaa että mulla on muutama kiva resepti ylhäällä, mutta niiden sijasta halusin jakaa yhden reseptin uudelleen, pikkiriikkiste muutoksien kera. Mä en edes muista milloin olisin tätä paholaisen hyvää kanarucolapastatomaatticurry räjähdystä tehnyt, juuri vaan sen takia että yritän vältellä tämän tekemistä :D Ei ehkä kaikkien makuun, mun makuun aivan super hyvää. Siitä yli 2 vuotta kun tämän teille jaon ja tämä oli kolme päivää mennyt mielessäni, päätin jakaa tänne sen kuvien kera ja muistuttaa sen olemassaolosta.

Tästä määrästä tulee iso kulhollinen, koko perheelle, juhliin tai alkuruuaksi, miten haluaa. Jos teet vain parille, voi raaka-aineiden määrän vain puolittaa :) Veikkaan että tästä saa aika hyvän combon myös esim tofun kera.

KANARUCOLAPASTATOMAATTICURRY ”SALAATTI”

RAAKA-AINEET

500g Torino täysjyväpastaa (copelli)

600g maustamattomia kananpojan fileepihvejä

1rkl oliiviöljyä

1 valkosipulinkynsi

1,5tl paprikajauhetta

1tl curryjauhetta

1tl suolaa

1 rasio rucolaa

1 rasia /nippu salaattisekotusta

1,2 rasiaa miniluumutomaatteja

kastike: 0,4dl oliiviöljyä, ison sitruunan mehut ja 1rkl currya

*

VALMISTUS

1. Kuumenna pannulle rkl oliiviöljyä ja murskattu valkosipulinkynsi. Kaada sekaan pilkotut fileet ja ruskista. Valmista samalla myös pasta.

2. Mausta kanat paprikajauheella, currylla ja suolalla. Siivilöi valmiit pastat ja huuhtele hieman viileällä vedellä, anna pastan ja kanan hieman jäähtyä sivussa.

3. Pilko miniluumutomaatit (myös kurkkua voi lisätä) ja tarvittaessa salaatti.

4. Sekoita kastikkeen ainekset erillisessa kulhossa, oliivöljy, puristetun sitruunan mehut ja curry. Sekoittele huolellisesti haarukalla.

5. Kaada kaikki ainekset, sekä kastike isoon kulhoon. Sekoita tasaiseksi.


6 Responses to “KANARUCOLAPASTATOMAATTICURRY ”SALAATTI””

 1. Anonyymi sanoo:

  Hyvä resepti!

  Uino tee pliis taas niitä ihania meikkisuositusvideoita, tietäis sen jälkeen mitä ostaa kaupasta 8) Cocopandalla on taas niiin hyvät alennukset kaikista meikeistä mutta kun ei noista tiedä mitä kannattaa ostaa ja hirvee hinku olis uusiin tuotteisiin… :)
  Sun videoita on aina niin kiva katella kun näkee suoraan sen tuotteen ja miltä se näyttää esim. kasvoilla niin on paljon helpompaa sitten metsästää tosta meikkiviidakosta sen haluamansa :) Oot paras!

 2. Kiia sanoo:

  Oikein kirjoitettuna kana-rucola-pasta-tomaatti-currysalaatti :)

 3. Elisa silvennoinen sanoo:

  Hei Aino,

  Olet suomen suosituin bloggaaja/vloggaaja tällä hetkellä.
  Jos olisin tilallesi tekisin päivittäin my-day videoit YouTubeen, voin vain kuvitella miten paljon lisää TILAAJIA voisit mahdollisesti saada VAIKKA NIITä ONKIN 100 000++. Videoita ei tule niinkään paljon, ei tarvitse olla teema niissä MY DAYT ON KAIKISTA KIINNOSTAVIMPIA.
  Olen jo seurannut sinun blogiasi jo kohta vuoden ajan.. Voin vain kuvitella miten paljon voisit kasvaa lisää.
  Ihan sama mitä teet päivän aikana oli sitten tylsää tai ei mitään tekemistä niin ne on TODELLA kiinnostavia. Se on just tässä niin hyvä puoli sussa että olet kiinnostava joka minuutti siinä videossa. Olisi todella mahtavaa jos alkaisit tosissassi tekemään näitä MY day videoita päivittäin!

  PS. OLET IHANA <3

  • Uino Uino sanoo:

   <3 kiitos Elisa <33 :) !!!!!! olet ihana! aikaa on nyt vain pari kertaa tehdä videota viikossa, mutta eihän sitä koskaan tiedä!

  • Uino Uino sanoo:

   <3 kiitos Elisa <33 :) !!!!!! olet ihana! aikaa on nyt vain pari kertaa tehdä videota viikossa, mutta eihän sitä koskaan tiedä!

 4. Maria sanoo:

  Moikka Uino! Nyt on pakko kysyä, kun jäi niin pitkäksi ajaksi vaivaamaan. Taisit joskus mainita snäpissä, mistä olet ostanut näitä ruokapostausten värikkäämpiä astioita, mutta silloin tyhmänä en sitä laittanut ylös. Nyt olen sitten kissojen ja koirien kanssa yrittänyt etsiä tyyliltään samanlaisia. Eli mistä siis olet löytänyt omasi?

Kommentoi