KK – Kolme nopeaa kampausta kesään + kilpailu!

10.05.2017

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Rapunzel of Swedenin kanssa.

Ja kuten otsikkokin jo paljastaa, kampaus aiheista postausta olisi luvassa :) Kehittelin mieleiseni kampaukset kesän menoihin yksi valmistujaisiin, festareihin ja kesäjuhliin. Yritin miettiä oman tyylisiä, sellaisia mistä tekin voisitte innostua ja jotka olisi itse helppo toteuttaa kotona. Kaikki kampaukset ovat kuitenkin sellaisia, että ne menee kyllä ihan jokaiseen paikkaan. Töihin ja arkee, juhliin ja illan rientoihin. Postauksen alhaalla löytyy tiedot kilpailuun, joten ei muuta kuin siihenkin osallistumaan!Tässä kaikki tuotteet joita käytin näihin kolmeen kampaukseen, eli kaikki Rapunzelin tuotteita jotka löytyy niin heidän nettisivuiltaan kuin liikkeistä. Ainoa jonka kuvia en saanut tähän liitettyä, oli pikkiriikkiset kuminauhat Rapunzelilta, jotka on edeleen parhaat ikinä! Ne ei mene helposti rikki, joka on tottakai aina tärkeä juttu jos on esim. letit tehnyt vaivalla, ei ole kauhean mukavaa jos kumppari menee rikki ja toinen alkaa vaikka festareilla purkautumaan. T. Kokemusta on. :D

VALMISTUJAISET

1. Suihkuta hiuksiin kauttaaltaan lämpösuojasuihketta ja kiharra hiukset muutamassa isommassa osiossa.

2. Tupeeraa päälaelta hiuksia ja tuo hiuksiin volyymia hiuspuuterin avulla.

3. Silota toinen puoli harjalla sileäksi ja kiinnitä pinneillä taakse ja jätä toinen puoli vapaaksi.

4. Aloita edestä köynnöksen teko omalla tyylillä, myös letti toimii tähän kohtaan loistavasti!

5. Löysennä köynnöstä ja koristele hiusneuloilla, tuoden juhlallisemman lopputuloksen.

Halusin tehdä jonkun yksinkertaisemman ja rennomman kampauksen, sillä aika harvalla on valmistujaisissa nutturaa. Hiukset auki, toispuoleisella kampauksella, kiharalla ja helmillä saa juhlavemman fiiliksen, kampauksen tekoon kiharoiden jälkeen meni alle 5 minuuttia.

KESÄN JUHLIIN

1. Ota hiuksista osio, joka alkaa korvien takaa ja nousee suoraan päänupin kohdalle. Muotoile osiosta kireä ja sileä ponnari, joka tulee mahdollisimman ylös. Kiinnitä ponnarilla kireästi, jonka jälkeen ota toinen ponnari ja laita toisen ponnarin yläpuolelle, näin osio nousee enemmän ylöspäin ja saa ryhtiä.

 2. Ota pieni osio hiuksia ja kierrä se tiukasti ponnarin yli pari kertaa ja kiinnitä pinnien avulla.

3. Jos hiuksissa ei ole jo kiharia, kiharra ne tässä vaiheessa (muista lämpösuoja!) ja avaa sormilla. Kun kiharat ovat jäähtyneet, ota käteen pari tippaa hiusöjyä ja käy hiukset sillä läpi.

Mielestäni juhliin ovat parhaimmat kampaukset sellaisia, jossa hiukset ovat edes osaksi kiinni ja otsatukka myös piilossa. Yleensä kuitenkin juhlat kuin juhlat ovat aika menevää menoa ja ne voivat jatkua seuraavaan aamuun. Tällainen kampaus näyttää monesti aamulla vielä loistavalta :) Sopii myös niin hupparin kuin kauniin mekon kanssa, kokeiltu on. Tämän hetkinen lempparikampaus! Tähän voisi yhdistää helposti hiuskoristeita tai pastelli pidennyksiä, juhlista riippuen.

FESTARI KAMPAUS

1. Valitse mieleisesti pastellipidennykset,kiinnitä 4 osiota, eli kaksi paria peri letti, joko hiuksiin kiinni tai laita ne kiinni vastakkain.

2. Laita hiukset keskijakaukselle, aseta kaksi teippiparia ihan letin alkuun ja letitäpäänaupin kohdalle ranskalainen- tai hollantilainen letti. Kiinnitä tiukasti kahdella pienellä hiuskuminauhalla.

3. Kiharra ponnarit ja muut hiukset, käytä alla lämpösuojasuihketta ja lopuksi päänahkaan hieman hiuspuuteria tuomaan hiuksiin volyymia.

4. Suihkuta hieman hiuksiin jätettävää hoitoainetta, myös sen loistavan tuoksun takia joka jää ihanasti hiuksiin <3

Pakko sanoa että tykästyin tähän kampaukseen ja noihin värikkäisiin hiuksiin enemmän kun osasin aavistaa :D Vaikka siinä tarvii hieman asettelua ja kärsivällisyyttä että ne saa juuri oikeaan paikkaan, on se sen arvoista. Jos eri värisiä pidennyksiä on enemmän, laittaisin niitä tässä myös hieman alhaalle tukan joukkoon. Nämä pastelli teipit on ihan uudet Rapunzelilla ja niitä löytyy myös esim turkoosina ja vaaleanpunaisina!

KILPAILU! 

Kolmella on nyt mahdollisuus voittaa 25 € lahjakortti Rapunzelille. Teidän tarvii vain kertoa mikä näistä kolmesta lookista on sun suosikkisi niin olet mukana :) Säännöt.

PS.

Saatte ilmaisen Argan- tai Jojoba -hiusöljyn jokaisen oston yhteydessä Rapunzelilta käyttämällä koodia UINO. Koodi on voimassa 8.-14.5. klo 23.59 asti. Koodi on käytettävissä sekä Rapunzel of Swedenin verkkokaupassa että Helsingin kivijalkaliikkeessä. Eli jos olette Helsingissä, voitte mennä CityCenteriin ihan katsoo livenä tuotteitta ja käyttää tämän koodin hyväksenne :)


280 Responses to “KK – Kolme nopeaa kampausta kesään + kilpailu!”

 1. eeditti sanoo:

  Nro 3 eli festarikampaus on mun lemppari

 2. Aino H sanoo:

  Toinen kampauslook on ehdottomasti lemppari! Niin simppeli mutta tyylikäs :)

 3. Henna sanoo:

  Kampaus 2 on suosikkini näistä, ja sitä onkin jo tullut kokeiltua! (:

 4. Teru sanoo:

  Superihania kaikki kampaukset ja numero 2 oli minun lemppari.
  Kilpailuun ei ole kiinnostusta osallistua, mutta jos jaksaisit antaa muutaman vinkin kampauksiin liittyen.
  Löytyisikö sinulta joitain arkeen sopivia kampausideoita pitkille hiuksille? Monia erilaisia kampauksia olen kokeillut mutta hiusten pituus on niin suuri ongelma, ettei siitä tule mitään. Leikkaaminen ei ole vaihtoehto (vaikka itse ne haluaisinkin leikata). Nykyään hiukset koko ajan tavallisella letillä. Kalanruotolettikään ei onnistu, kun on niin pitkät hiukset. Alkaa kyllästyttämään tämä sama kampaus viikosta ja kuukaudesta toiseen. Olisin erittäin kiitollinen, jos löytyisi edes yksi vinkki. :)

 5. Nimetön sanoo:

  Festarikampaus! :)

 6. ninzai sanoo:

  Ensimmäinen on ehdoton lemppari. Kaunis ja tykkään siitä että hiukset saa hulmuta vapaana vaikka ovatkin osittain letillä =)

 7. Ilona sanoo:

  Numero 1 on mun lemppari!

 8. vintagentti sanoo:

  Festarikampaus ehdottomasti; tuollaisessa kampauksessa kulkisin aina ja kaikkialla jos vaan oma tukkamateriaali riittäisi.

 9. klaara sanoo:

  Kampaus, jossa käytetty helmiä, on minusta kaunein.

 10. Suvi sanoo:

  Ensimmäinen on mun lemppari, hempeen kesäinen! Täytyy vielä sanoa, että sun hiusten väri on aivan UPEA :D

 11. Siru sanoo:

  Ensimmäinen on mun lemppari ehdottomasti:)

 12. Rachel Sosa sanoo:

  Valmistujais kampaus on mun lemppari :)

 13. Henna sanoo:

  Toinen look kesän juhliin on suosikkini.

 14. Katariina sanoo:

  Myös mun lemppari on toi keskimmäinen! Sopii erityisesti pitkiin hiuksiin tosi hyvin.

 15. Minea sanoo:

  Toi toinen oli kiva ja mukana:))!!!

 16. Janna sanoo:

  Eka oli minun lempparini mutta kaikki oli super kivoja aijon kokeilla koulun kevätjuhlaan tota ekaa se oli ehdottomasti lempparini❤️❤️

 17. lentoemo sanoo:

  Nro 1 on kauniin herkkä kampaus ja sellaisena siis suosikkini.

 18. Emilia sanoo:

  Mun lemppari on toi ensimmäinen :)

 19. Niina sanoo:

  Toka :)

 20. Oona sanoo:

  Toinen (keskimmäinen) kampaus on lemppari!

 21. Laura sanoo:

  Kaikki oli kyllä hauskoja, mutta kyllä mä nyt taidan päätyä tuohon numero ykköseen

 22. lettityttö sanoo:

  Eka kampaus on minun suosikki :)

 23. Pauliina.K sanoo:

  Eka :)

 24. sinimi sanoo:

  Lookki 2 oli ehdoton lemppari!!

 25. Heli sanoo:

  Ehdottomasti ensimmäinen. Ihanan kesäinen kampaus.

 26. Karelia sanoo:

  Heippa! Mun mielestä toi kolmas on jotenkin tosi osuva just festareille! Se kolmonen on siis mun lemppari ja sopii sulle tosi hyvin!

 27. Sonja villanen sanoo:

  Ehdottomasti kampaus kaksi. Simppeli ja kaunis.

 28. Maiju sanoo:

  Festarikampaus ja muutkin on aivan ihania.

 29. Noora sanoo:

  ”Kesänjuhliin” kampaus tosi makee!

Kommentoi